< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfbb -- 7 Nisan 2024; 15:36:20 > |
İstanbul-Ankara YHT Acil bilgi talebi
-
-
Tren seyahatlerin de gördüğüm kadarıyla çoğu operatör bozuluyor, misal Turkcell bile 3G’ye düşüyordu ben giderken. -
Aralarında en iyisi turkcell. Vodafone sözde her yerde çekiyor ama dediğiniz gibi 4G yazıp İnternete girilmeme durumu oluşuyor. Ama hızlı trende çok verimli bişey yok. -
Size bu konuda katılıyorum vodafone 4G çekiyor gibi gözüküyor ancak internet çalışmıyor. TT nasıl acaba?
-
Hızlı tren hattı 4.g kapsanmazsı zorunlu bölgelerden
4 sene öncesinde Eskişehir Ankara arası kapsanmıştı TürkTelekomda denemiştim şuan durum nedir bilgim yok -
TT performansı nasıldı?
-
Belirtmiş olduğum yerde O zaman sıkıntı yoktu
şuan dahada iyidir
-
Bir kac yil once eryaman gardan eskişehire gittim tt de dikinti olmamisti hic -
Vodafone hiç bir noktada çekmedi sanırım TT geçeceğim bu sebeple.
-
Kırsalda türkcell her zaman daha iyidir tt göre.
-
Telekomda aynı Turkcell alırsan daha tatmin eder bir çok yere gitmiş biri olarak söylüyorum.
-
Ben ilgili güzergahı (İzmit - Ankara) hızlı trenle 3 kere gidip geldim son bir sene içerisinde. Hem Turkcell hem Türk Telekom kullanıyorum. Telekom olan faturasız, Turkcelldeki paketim bittiğinde Turkcell'in 1 gb paketlerine vereceğim ücretle 5 GB gibi nispeten daha tatmin edecek bir data almak için tutuyorum. İkisini de hızlı trenle deneme imkanı bulmuştum. İkisi de yolculuk esnasında kesiliyor. Turkcell daha stabil kalıyor ama o da kesiliyor. -
Hat gidiyor , trenin kendi ucretsiz hattina baglaniyorum o kendi mobil hattima gore (ttmobil) daha verimli. -
TT mi Turkcell mi geçiş yapmalıyım ikisinin arasında kaldım -
Uygun ve iyi cekim derseniz net gsm derim kendi baz istasyonu ve alt yapi iyi olsun ve uygun olsun derseniz tt netgsm turkcell baz istasyonunu kullaniyor (alt yapisini degil) surekli seyahat etmiyorsaniz yht ile tt derim turkcell gore uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 8 Nisan 2024; 22:40:14 > -
Negsm düşündüm ama biraz oturmasi lazım.. Kullandığım vodafone YHT hat güzergahı çok vasat durumda yazık yanımda uygulamasında tatil, yağ, zeytin satacaklarına keşke şebekelerini iyileştirseler.
-
Yanlış bilgi, Rize İkizdere Ovit Dağı Geçidinde Turk Telekom dışında diğer hatlarda servis yok yazıyordu.
-
malesef turkiyede son donem de 4 4 luk operator kalmadikimi yerde a firmasi ceker kimi yerde b firmasi -
Güzel bilgiler için teşekkür ediyorum. Vodafondan TT geçmeyi karar verdim. iyi bayramlar
-
Yht de wifi var ama çok yavaş oluyor
Benzer içerikler
- vodafone sistemimiz geçici olarak servis dışı ne demek
- vodafone telesekreter yönlendirme numarası
- 0850 549 4000
- tahsilatına aracılık edilen hizmetler ne demek
- vodafone kayıtlı böyle bir numara yoktur yönlendirmesi nasıl yapılır
- ağda kayıtlı değil ne demek
- telsiz kullanım ücreti 2024
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- hat takılı ama şebeke yok
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X