Bildirim
Ankara'dan İstanbul'a ucuz yollu jant getirme
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Satan kişinin/yerin anlaşmalı kargosu varsa toplamda 4 jant 120 ile 200 arasına geliyor. Yoksa çok pahalı.
Ya da satan kişi otobüse vericek, sen de otobüsün geldiği terminalden alıcaksın. -
Kargo kullanımı yoğun olan, anlaşması olan bir işyeri bulacaksınız, karşı taraf oraya gönderecek. Diğer türlü kargo çok yüksek çıkar. Ben de 4 lastik satmıştım, karşı taraf arkadaşının işyerine 80 liraya yollattı, anlaşma olmasa 400 demişlerdi.
Otobüs konusunda karşı taraf ile görüşmek gerek, kolay satılacak bir ürün ise satıcı terminale gitme, terminalde jantları otobüse taşıma işleri ile uğraşmak istemeyebilir. Küçük yerlerde otobüs işi kolay, bagajın yanına kadar kendi aracını çekiyorsun fakat aşti gibi yerlerde sıkıntı.
Bir seçenekte armut tarzı siteler ya da facebook sayfaları, hali hazırda yük taşıyan aracın bir köşesine ürünü atıyorlar uygun fiyata. -
Şimdi Armut'tan 200 lira teklif aldım, fena değil gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X