Bildirim
Ankara Dershaneler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
maltepe kızılay erkek ısen karakaya şubesi tamamen erkek, başkada bildigim yok ha bır de maltepe özel kızılaydakı tamamen kızdı sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın bilader kız arkadaşım için arıyorum aslında ama maltepe dışında biyer olsun istiyorum varmı başka bildiğim maltepenin kızlay şubesi dahamı farklıdır bilmiyorum keçiörendekiler pek iyi değil maltepe özelin fiyatı nasıl bir bilginiz varmı diğer maltepeden farkı nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boss23 -- 8 Ağustos 2014; 21:08:31 > -
maltepe özel 10 bın tlydı sanırım maltepe dısında bulman cok zor maltepenın egıtımı ıyıdır ya eger basarılıysa cok ustune duserler
Anladım sağolda öyle başarı durumu göze batacak durumda değil aynı şekilde bende bu sene girecem ona göre yer bakıyorum zaten siz daha önce gittinizmi ben sınavlarına girmiştim geçen sene keçiörendeki şubesinde çok resmiyetsiz geldi
Başka bilgisi olan birileri daha çıksa keşke vardır elbet birkaç yer daha -
hocam haremlık selamlık dersane bulmak zor femde bıle öyle deği ha bana normal dersane tavsıyesı sorarsan fınalın kızılay subesı,açı ıyı dersanelerdır
Bu nasıl bi geri zihniyettir ya?? İran a git orda bulursun haremlik-selamlık! -
Hocam biraz zor bulunur diye düşünüyorum ama bence dershaneye gideceksen fem ya da final derim fem-maltepe-anafen aynı ama fem iyidir yani -
Kıskancım bilader veya tutucu ne dersen. haremlik veya maltepe tarzı değil kız erkek ayrı olsun istiyorum yoksa son senem sıkıntı olacağıda muhakkak yani kendimi biliyorum atılabilme gibi bi ihtimalde var, o tarz bir yer istemiyorum yoksa maltepeyede ondan dolayı sıcak bakmıyorum zaten ha öyle olsa ordan farklı olurmu bilmem ama sonuçta bilmediğim için soruyorum. sağolun arkadaşlar sizde finalin eğitim kalitesi nasıl ben geçen sene açıdaydım ama pek istemiyorum lise üçte sınavdaydım oranın kalitesi iyiydi keçiörende hocayla tartıştığım için gitmek istemiyorum oraya ama kızılay şubesi nasıl fiyatlar hakkında bilginiz varmı finalin sınavın maltepenin falan -
kizilayda fem karakaya actilar maltepeyi kapatip.fem karkaya kotu soyleyeyim.pisman olmayin sonra
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X