Şimdi Ara

Ankara Diyetisyen Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Benim altı yedi kilo fazlam var ve diyetisyene gitmek istiyorum. Devlet hastaneleri tercihim ancak uygun fiyatlı olursa özel diyetisyene de gidebilirim. Ankarada yaşayan, devlet hastanelerinde diyetisyene gitmiş ve önerebilecek olan var mı ? Allah rızası için birileri öneride bulunsun. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek olan kimse yok mu ?

• Kimse yok mu ?
  • zamanında bende aynı soruyu sormuştum ama ya ankaradan takip eden az ya da kimse diyetisyene gitmemiş
  • Mart ayında diyet yapmak için araştırma yaptım.edindiğim intiba devlet hastanelerinde diyetisyen tavsiye edinmediydi. Sebebi ise ellerindeki matbu listeyi herkese veriyorlar,kişiye özel diyet vermiyorlar eleştirisi idi.
    özel muayenesi olan diyetisyenler ise bütçemi aşıyordu. Yenimahalle Demetevlerde evime yakın özel ülkü ulusoy polikliniğine gittim muayene ucreti 70 tl ayda bir kontrolde 40 tl dediler. Önce diyetisyen ile görüşüyorsun boy kilo ölçüyor, kas-yağ ölçümü yapan bir tartıya çıkıyorsun falan. Kan tahlili verdim. Sonuçlar çıkınca bir liste yazdı ve yapmam ve yapmamam gerekenleri anlattı. İki kez kontrole gittim. İs durumundan diyetisyene devam edemedim ama kendimi de bırakmadım 3 ay gibi Bir sürede 8 kilo verdim.8 kilo daha vermem lazım. İşlerimi düzene girse tekrar gidip başlayacağım. Bir arkadaşta benden görüp heveslendi.3 aydan biraz fazla sürede 10 kilo verdi. Yemek listelerini karşılaşırdık çok faklı idi.
    Bütçene uyuyor ise tavsiye ederim.

• Konu çok eskimiş, tekrar hortlamak olacak ama yakın zamanda bende bir diyetisyenle görüştüm. Çok ağır, hızlı kilo verdirecek diyet yerine sağlıklı kilo vermeyi hedeflediğimi söyledim. Özel bir tartıyla vücut yağ/kas oranı, metabolizma hızı gibi bilgiler, kan testi sonuçlarına göre hiç bir zaman aç kaldığımı hissetmeyeceğim bir diyet listesi aldım. Kendi hazırladığı bir değişim tablosu var, canım liste dışına çıkmak istediğinde değişim tablosundan bakarak listemde ufak değişiklikler yapabiliyorum. Tabloda bulunmayanları, whatsapp'dan sorabiliyorum, son derece ilgili yaklaşıyor.

Diyetisyen Sinem Akgün, sitesi
    Ankara Diyetisyen Sinem Akgün
    Diyetisyen Sinem Akgün - Ankara'nın Diyetisyeni
    http://dytsinemakgun.com

Ofisi Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde, Kuğulu İş Hanında. Gitmeden önce arayıp randevu alabilirsiniz. Ücretsiz bir öngörüşme yapabilirsiniz. Yukarıdaki arkadaş iş yoğunluğundan dolayı gidemiyorum demiş, gidemeyecek olduğunuzda veya tatile şehir dışına çıktığınızda, skype, hangouts üzerinden veya telefonda online diyet hizmeti de alabiliyorsunuz.

• Merhabalar bende kendi tecrubemi aktarmak istedim burada böyle bir konu görünce; Bu konularda sürekli araştırmalar yapan her türlü diyeti deksu denemiş ve başarılı olamamış biri olarak Diyetisyen arayışına giriştim ve Diyetisyen Pınar Pehlivan'ı internet üzerinden buldum. Paylaştıklarını uzun süre takip ettim. Ona ulaşarak randevu aldım. Ankara Çukurambarda Diyetgram Clinic adında bir ofisi var. 5 Aydır birlikte güzel bir sürece girdik ve çok mutluyum. İlgisi beni motive ediyor. Kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için yardım gerektiğine artık gerçekten inanıyorum inanıyorum. Kaç kilo verdiniz demeyin nazar değiyor söylemem:)) İnsülin direncinden şimdiden kurtuldum. Hareketlerim bile hafifledi. İfadelerindeki saygısı onu değerli kılıyor. Uygulayacağımız yöntemi anlatıyor neden niçin yapacağımızı söylediği için yaptığımız işe inanmamızı sağlıyor. Daha önce diyetisyenlere gidip uzman tavsiyesi aldım ama hiç başarıya ulaşamamıştım. Haftada 1 seansımız var ama hergün konuşuyoruz. WhatsApp desteği mevcut. Başarının sebebinin karşılıklı samimiyet olduğunu düşünüyorum. Bence en önemlisi yaşam tarzına göre yönlendirmesi. Diyetimi kurulu düzenime göre ayarladı o yüzden diyet yapmak benim için külfet olmadı. Çalışma ortamı nezih ve temiz. Beklerken bile sıkılmayacağınız bir ortam. Güler yüzle karşılanmak insanı mutlu ediyor. Samimi, başarılı, güvenilir bir diyetisyen.

• mehtap121 M kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmak için son mesajı 3 yıl önce olan konuyu buldunuz ve foruma bunun için üye mi oldunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primum non nocere -- 26 Ekim 2019; 23:5:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.