Şimdi Ara

ANKARA DOLU YAĞIŞI SONUCU OLUŞAN EZİKLER.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
30.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araban var mı derdin var... sıfır araba almaya korkuyor insan.. şu çadırlardan alıp, devamlı üztüne mi örtsek ne yapsak.

nasip kısmet işi aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

Boyaya gerek yok dolu gocuklerini duzelten ustalar var(raptiyeye benzer seyleri yapistirip çekiyorlar), bi arkadaşın tavan kaputta yüze yakın dolu gocugu vardı bir günde usta hepsini düzeltti sanırım 600 tl tuttu ve Kaskodan yaptırdı, uzun sürüyor ama iyi bir usta yaparsa eskisi gibi oluyor Ankara'dan bir usta gelip yapmıştı kartını filan almıştım isteyene evden bakıp telefonunu veririm

arkadaş benim araçta bayaa bi göçük var dolu nedeniyle,
    iyi bir usta arıyorum,ustanın telefonunu verirsen sevinirim.
  • DOLU YAĞIŞINDA EN PROBLEMSİZ ARAÇLAR BİZLERDEN ÇIKMIŞTIR BAHSETTİĞİNİZ FİRMALARIN ONLARCA MAHKEMESİ AÇILMİŞTIR BİZİM 1 TANE OLAYIMIZ OLMADI BİZ KİMMİYİZ F1 OTO ESTETİK MERKEZİ ŞAŞMAZ İSTASYONUwww.f1carcare.com ABBAS usta sorunsuz tek adres 03122783196 05068062026 AYRICA HER KONUDA YARDIM ALABİLİRSİNİZ

ANKARA DOLU YAĞIŞI SONUCU OLUŞAN EZİKLER..

• http://www.yildizotomotiv06.com/AnaSayfa.aspx

Yıldız Otomotiv Fatih Usta'yı tek geçerim..
  • Dr.Vinyl e küçük bir lokal boya ve göçük düzeltme işi için gittim bu kadar berbat işçilik olmaz boyadıkları parçayı bir görseniz sanki araçtan ayrı parça gibi.ayrıca attığı boya 3 ay sonra kabuk kabuk soyulmaya başladı göçük düzeltmede orası olmaz burası olmaz diyerek uğraşmadı sadece bir yere uğraştı orada olmadı gidecek arkadaşlar varsa Dr.Vinyl i kesinlikle önermiyorum.
  • çelik oto renault'ta yaptırdım tavsiye ederim.akköprüde yetkili servis.
  • dolu hasarı işi mahiret el becerisi sabır ve tecrübe ister eline vakum setini alıp dolu hasarı yapıyorum diyen kişiler sadece bozmakla kalır ve birde bu bu kadar olur derler ankarada ilk kim derseniz derlerki ankarada 1998 de ilk masaj dent setiyle yapan abbas ustadır derler oda şimdi kendi yerinde telefonu 03122783196 05068062026 ulaşabilirsiniz ayrıca sigara yanığı deri tamiri boya koruma kuaför en iyisi bu numarada
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1 oto estetik merkezi

dolu hasarı işi mahiret el becerisi sabır ve tecrübe ister eline vakum setini alıp dolu hasarı yapıyorum diyen kişiler sadece bozmakla kalır ve birde bu bu kadar olur derler ankarada ilk kim derseniz derlerki ankarada 1998 de ilk masaj dent setiyle yapan abbas ustadır derler oda şimdi kendi yerinde telefonu 03122783196 05068062026 ulaşabilirsiniz ayrıca sigara yanığı deri tamiri boya koruma kuaför en iyisi bu numarada

Dolu hasarı onarımını neye göre fiyatlandırıyorsunuz?

Söz gelimi tavanda 50 adet dolu hasarının onarımı ne kadar tutar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f1 oto estetik merkezi

dolu hasarı işi mahiret el becerisi sabır ve tecrübe ister eline vakum setini alıp dolu hasarı yapıyorum diyen kişiler sadece bozmakla kalır ve birde bu bu kadar olur derler ankarada ilk kim derseniz derlerki ankarada 1998 de ilk masaj dent setiyle yapan abbas ustadır derler oda şimdi kendi yerinde telefonu 03122783196 05068062026 ulaşabilirsiniz ayrıca sigara yanığı deri tamiri boya koruma kuaför en iyisi bu numarada

madem bu kadar kendinizi övüyorsunuz sadece dolu değil diğer göçüklerde de yaptığınız işçilikleri görelim eğer beğenirsem hemen ordayım
  • arkadaşlar siz kendini övene değil benim yazdığım yere gidin. benim megane'da kolay kolay düzeltilmeyecek kenardaki kaporta parçasını düzeltti Fatih Usta. Gidin pişman olmayacaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

arkadaşlar siz kendini övene değil benim yazdığım yere gidin. benim megane'da kolay kolay düzeltilmeyecek kenardaki kaporta parçasını düzeltti Fatih Usta. Gidin pişman olmayacaksınız..

Yıldızotomotiv'den Fatih ustayı diyorsunuz değil mi? Bir kişi de Civic'ini götürmüş ve çok memnun kalmış, bu forumda okudum yine.

Benim Civic'imde de sürtmeden dolayı bazı yerlerde göçük bazı yerlerde çizik var. Foto ekleyemiyorum ama sanırım PDR'den farklı yöntem uygulanmalı bazı yerlere. Pasta cila gibi vs.

Bu işlemleri de yapıyorlar mı götürdüğümde hepsini aradan çıkartsa?
  • evet Fatih Ustadan bahsediyorum. İstediğin işlemleri yapar...
  • quote:

evet Fatih Ustadan bahsediyorum. İstediğin işlemleri yapar...

Teşekkürler:) hafta sonu gideceğim. İnşallah dediğin gibidir.
  • Auto king kesinlikle tavsiye etmiyorum.Gerisi size kalmış.
  • quote:

kuzenim focusu yaptırdı 2 hafta falan oluyor öyle ahım şahım bir işçilik göremedim uzamış bir göçük vardı düzeltmiş ama dalga dalgaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

kuzenim focusu yaptırdı 2 hafta falan oluyor öyle ahım şahım bir işçilik göremedim uzamış bir göçük vardı düzeltmiş ama dalga dalgaydı

Alla alla. N'apsam şimdi bilemedim. Erba Oto varmış Şaşmaz'da, ona da iyi diyorlar onu duyan oldu mu?
  • Erba otoya gittim memnun kaldım tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sıralar ankara için dolu uyarısı varmı bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraz.miraz

Arkadaşlar bu sıralar ankara için dolu uyarısı varmı bilgisi olan

ankara dolu memleketi Allah zeval vermesin kimseye
  • Yarım saat kadar önce çok şiddetli yağmur yağdı Allah tan dolu değildi. Şuan ise hala yağıyor ama çok şiddetli değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.