Şimdi Ara

ANKARA DOLU YAĞIŞI SONUCU OLUŞAN EZİKLER.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
30.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dolu göçüğünde ferhat ustayı tavsiye ederim.işçilikte ve müşteriyle ilgilenmede ondan iyisi yok.pişman olmazsınızhttp://www.ferhatustam.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoulker

dolu göçüğünde ferhat ustayı tavsiye ederim.işçilikte ve müşteriyle ilgilenmede ondan iyisi yok.pişman olmazsınızhttp://www.ferhatustam.com/

reklam arası
  • Peki hortlatarak sorayim.

Su siralar kaca yaparlar bu isi.

Internette 20 tl ye satilan set var. Onunla silikon sikarak yapiyor adam. Onu alip ben yapsam basarili olabilir miyim acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Peki hortlatarak sorayim.

Su siralar kaca yaparlar bu isi.

Internette 20 tl ye satilan set var. Onunla silikon sikarak yapiyor adam. Onu alip ben yapsam basarili olabilir miyim acaba.

o aletler ile yapmıyorlar, daha profosyonel el aletleri kullanılıyor + çok hafif bir çekiç yardımı vs alınıyor. Bu işin bir püf noktası var. sadece çöküntüyü çekme ile bitmiyor olay. El beceriniz varsa siz de yapabilirsiniz belli oranda. tabi bilemiyorum becerilerinizi, belki öğrenince usta olacaksınız
  • Eyvallah

• Bende dedim nerede dolu yağmış duymadık.
  • Baskent oto sanayide ferhat usta,dolu,göcük izlerini gecirmede bir numara.İsciligi cok kaliteli ve fiyat konusundada uygun.2016 model aracimin kaput tavan ve bagajindaki dolu izleri icin cetin emecteki gocuk timi 2500 tl fiyat verdi.Ferhat usta 750tl ye aracimi sifir hatayla bana teslim etti

• Arkadaşlar bugün Balıkesir'de yapan doludan dolayı aracımda 20/25 adet belirgin göçük var bunların 5/6 tanesi çok net diğerler hafif bunların tamiri iÇin hasarsızlık indirimi bozulmadan kaşlıya yaptırma şansımız varmı acaba çok dikkatli bakmasam belli olmuyo ancak yinede ben biliyorum Öneriniz nedir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.