Şimdi Ara

ANKARA DOLU YAĞIŞI SONUCU OLUŞAN EZİKLER.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
30.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mky42

Bugün öğleden sonra biraz servisleri gezdim izlenimim şu şekilde ; Ankara Eskihisar vw 1200-1400 TL civarı Şaşmaz Erba oto 1300 TL Şaşmaz yıldız kaporta 900 TL başka servis tavsiyesi olan var mı ? Ayrıca sormak istediğin kasko bozulursa gelecek sene primim ne kadar artar ? Kaskoyu bozmak mantıklı degilmi ? Dolu hasar kaydı çıkması çok hoş degil gibi ama vw servisinde yaparsak ta boyasız düzelse bile serviste Kayıtlar olacak ne yapmalı ? Özel servislerde problem yaşarsam ne olur veya ne gibi problemler yaşanabilir? Ilginiz icin teşekkürler

İvedik Organize Sanayide Baranlı Otomotiv var Eyüp Usta bu işin üstadlarındandır. Gidip görüşebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ert_x

quote:

Bugün öğleden sonra biraz servisleri gezdim izlenimim şu şekilde ; Ankara Eskihisar vw 1200-1400 TL civarı Şaşmaz Erba oto 1300 TL Şaşmaz yıldız kaporta 900 TL başka servis tavsiyesi olan var mı ? Ayrıca sormak istediğin kasko bozulursa gelecek sene primim ne kadar artar ? Kaskoyu bozmak mantıklı degilmi ? Dolu hasar kaydı çıkması çok hoş degil gibi ama vw servisinde yaparsak ta boyasız düzelse bile serviste Kayıtlar olacak ne yapmalı ? Özel servislerde problem yaşarsam ne olur veya ne gibi problemler yaşanabilir? Ilginiz icin teşekkürler

bende dünkü doludan nasibimi aldım 2009 civic gözümün önünde eridi battaniye attım gene fayda etmedi araba tavan kaporta bagaj kapagı dolu izleri ankarada biyer arıyorum saglam yapacak vede makul fiyatlı yaptırdınızmı siz bilgi verebilirmisiniz

Ben daha yaptırmadım. Acele etmek istemiyorum sağlıklı bir şekilde araştırayım diyorum bilgi edinirsem sizinle paylaşırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mky42 M kullanıcısına yanıt
    Edindiğiniz bilgileri buradan paylaşırsanız sevinirim.Ben fırsat bulup gezemiyorum,çalışıyorum,benim arabamda dünkü doludan nasibini aldı :(
    Arabayı bu sene aldım(2007 corsa)Kasko yaptırdım,bende kaskoylamı yoksa kendimizmi yaptırmalıyız diye düşünmekteyim bu arada???
  • Merhabalar doludan araçları zarar görmüş Ankaralı arkadaşlar çok geçmiş olsun.Ben de dün Bahçelievler 7.cadde de yakalandım fakat bir zarar yok.Geçen yıl eşimin aracında oluşan bir göçük nedeniyle forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine Şaşmaz da bulunan Şimşek Kaporta Boya dükkanına gidip Kemal ŞİMŞEK beyefendi ile tanıştım.O kadar sıcak ve samimi bir insan ki kendi dükkanınız gibi davranabilirsiniz.Randevu alın ve randevu saatinden çok önce gidip işçiliğini gözlemleyin.Sınırsız çay ve sigara ikramı var.Tavanda ki bir adet göçüğü çokta makul bir fiyata düzeltmişti.Servis ve kaportacıların saçma tekliflerinden kurtarmıştı beni sağ olsun.Kendisiyle tanışıklığım yanlızca bu kadar.
    https://www.youtube.com/watch?v=IM-Hb3PnHXE
    http://www.simsekkaportaboya.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: sebnemceren99

Edindiğiniz bilgileri buradan paylaşırsanız sevinirim.Ben fırsat bulup gezemiyorum,çalışıyorum,benim arabamda dünkü doludan nasibini aldı :(
    Arabayı bu sene aldım(2007 corsa)Kasko yaptırdım,bende kaskoylamı yoksa kendimizmi yaptırmalıyız diye düşünmekteyim bu arada???

Tabiki sizi de bilgilendiririm. Aklıma şu konu takıldı şimdilik onu araştırıyorum. Axa da mini onarım var mı ? Varsa ne Kadar'a kadar karşılıyor ? Hani mini onarım olarak göstersek ve üzerini kendim tamamlasam tramer de yine kayıt çıkar mı ? Ayrıca prim ne kadar artar onu da öğrenemedim. Âlim usta diye bir yer warmış onu da övüyorlar forumlarda ama pahalı deniyor ayrıca servisler arasında vw Eskihisar iyiymiş bu konuda farklı marka Araçlarda geliyormuş oraya. Ama kayıt altına almak istemiyorum kaza arıza kaydı degil sonuçta ben yine öğrendikçe paylaşırım sizinle de

• Başka bir başlıkta başımdan geçenleri şu şekilde paylaşmıştım.
    Arkadaşlar benim araç da dün doludan zarar gördü belki 50 tane göçük var. Yukarıda bahsedilen yöntemlerin dışında birde elektromanyetik yöntem var. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Hangisi daha iyi elektromanyetik yöntem hızlı ve basit. Bugün bi firmayla görüştüm kasko firmasıyla görüştüler kaskoyla işi halledecekler ama hala tereddüdüm var. Eskihisar kasko kapsamında yapacak ancak vakum yöntemi kullanıyorlar. Bazıları dolu izinde vakum çok ise yaramıyor diyorlar. Fikri veya deneyimi olan paylaşırsa sevinirim.

Kasko konusuna gelince bende Sompo Japan var 8 tane dolu göçüğünü "Özel Onarım Hizmeti" altında yani mini hasarla yapıyor. Tüm kaskolar da ayı şekilde diye duydum. O günkü doluya yakalanıp 8 taneyle kurtulan varsa helal olsun demek lazım. Ben hemen arabanın paspaslarını söktüm tavana serdim ama bayağı bi hasar aldık. Kaputta olmadığını düşünüyordum usta ışık altında bakınca orada da çıktı on tane kadar. Daha önceden yazdığım gibi Autofix yöntemi yani manyetik yöntem ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Sonuçta boyayı ısıtacak bi dalgalanma olur mu merak ediyorum. Eskihisardan randevu aldım Haziran 19 da gelin dedi sonra tekrar aradılar 28 Mayısta gelirseniz aracı bi görüp tekrar tarih vereceğiz dediler kaskolu araçları daha önce yapacağız dediler.

Burada en önemli olan bu işi daha önce yapmış arkadaşların bize fikir vermesi firma ve yöntem bakımından.
     ANKARA DOLU YAĞIŞI SONUCU OLUŞAN EZİKLER..

• Forumun birinde şöyle bir yazışma var Eskihisar ile alakalı zannedersem insanlar memnun. Eskihisar'a bu işi daha önce yaptıran var mı acaba

http://www.passatturkiye.com/polishingcizik-gidermeasindiricilar/2795-aracimi-dolu-vurdu.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknorl

quote:

Hocam geçmiş olsun size de bence hasarsızlık oranınız yüksekse hiç bozdurmayın hasarsızlığı ama senelik ödeyeceğiniz miktar 100-200 tl artacaksa bence kaskodan yaptırın. Benim kasko da yok satabilirsem o şekilde satacağım yazdan sonra artık.

Merhaba tekrardan, bu sene ilk kasko dönemi olduğu için hasarsızlık indirimim zaten yoktu. Fakat eğer kasko bozulmaz ise %30 indirim alacağım kasko firmasından bu da ortalama 300TL civarı bi rakama tekabül ediyor. Muhtemelen kasko bozulduğu için primde artacaktır.200 TL de prim artışı olsa minimum, toplam kasko maliyeti 500TL olacak gibi ve tramerde kayıt çıkacak.Sanırım kaskoyu karıştırmadan çözüm üretmek zorunda kalacağım..

• 1000 kusur liralar benim icin cok fazla aracim zaten cok yeni model degil ama gocuk ezik konusunda cok takintili bir insanim. En ufak gocukte bile surekli gozune batan bi adamim simdi kaporta hakkaten delik desik gorunuyor gozume arabadan sogudum 3 gundur binmiyorum resmen takinti iste. O kadar masrafi da karsilayamam su an napcam bilemedim :(

Hepimize gecmis olsun aldiginiz fiyatlari ve yerleri paylasirsaniz cok sevinirim isten dolayi ben de gezemiyorum su an sagi solu

• Arkadaşlar oturdugunuz yerler neresi ? ben batıkentteyim dolu yağdığını forumdan duydum. Sadece şiddetli yağmur yağdı buraya
  • quote:

quote:

Tabiki sizi de bilgilendiririm. Aklıma şu konu takıldı şimdilik onu araştırıyorum. Axa da mini onarım var mı ? Varsa ne Kadar'a kadar karşılıyor ? Hani mini onarım olarak göstersek ve üzerini kendim tamamlasam tramer de yine kayıt çıkar mı ? Ayrıca prim ne kadar artar onu da öğrenemedim. Âlim usta diye bir yer warmış onu da övüyorlar forumlarda ama pahalı deniyor ayrıca servisler arasında vw Eskihisar iyiymiş bu konuda farklı marka Araçlarda geliyormuş oraya. Ama kayıt altına almak istemiyorum kaza arıza kaydı degil sonuçta ben yine öğrendikçe paylaşırım sizinle de

Bende de AXA sigorta var,bende arabayı bu sene aldım ve ilk sigortası,dediklerinize katılıyorum bende kaskoylamı yaptırsam yoksa kendimmi bilemedim ama 1000 küsürlerden bahsedenler var o kadarını karşılayamam,hangisi mantıklı bilemedim???Mini Onarım olayını firmalarla görüşürseniz sonucu yazarmısınız,o mantıklı aslında mini onarımla yaptırıp kalanını cepten vermek.

• quote:

Orijinalden alıntı: SGM_

Arkadaşlar oturdugunuz yerler neresi ? ben batıkentteyim dolu yağdığını forumdan duydum. Sadece şiddetli yağmur yağdı buraya

Aydinlikevler hocam. Hayatimda boyle birsey gormemistim ceviz buyuklugunde derlerdi de inanmazdim, resmen ceviz kadar ve saganak seklinde en az 5-10 dk yagdi ve disari cikamadim. Adimimi attim iki tane kafama geldi ve sisirdi, arabayi ortemedim iste :(

• merhaba

aydınlıkta benim aracımda da dolu hasarı oluştu tavan kaput ve kapılarda göçükler mevcut autoking , dent teknik ve göçük timi firmaları ile görüştüm. üç firmada önce

aracı görmeleri gerektiğini söylediler.autoking genellikle kasko firmaları ile anlaşmalı olduğundan başka bir forumdaki bir arkadaşın kaputuna değişmesi gerektiğini söylemiş

kaskodan kitleyecekler.ayrıca yoğun olduklarından gelişi güzel işçilik yapacaklarını düşünüyorum. Bunu şaşmaz sanayide işyeri olan arkadaşlarım da söylediler.

haftasonu aracı üç firmaya da götüreceğim ve son kararımı vereceğim tamamı oldukça yoğun ancak sadece göçük onarımı yapan ekmeğini bundan kazanan ustalara

yöneleceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcsdirt -- 27 Mayıs 2015; 22:58:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsdirt

merhaba

aydınlıkta benim aracımda da dolu hasarı oluştu tavan kaput ve kapılarda göçükler mevcut autoking , dent teknik ve göçük timi firmaları ile görüştüm. üç firmada önce

aracı görmeleri gerektiğini söylediler.autoking genellikle kasko firmaları ile anlaşmalı olduğundan başka bir forumdaki bir arkadaşın kaputuna değişmesi gerektiğini söylemiş

kaskodan kitleyecekler.ayrıca yoğun olduklarından gelişi güzel işçilik yapacaklarını düşünüyorum. Bunu şaşmaz sanayide işyeri olan arkadaşlarım da söylediler.

haftasonu aracı üç firmaya da götüreceğim ve son kararımı vereceğim tamamı oldukça yoğun ancak sadece göçük onarımı yapan ekmeğini bundan kazanan ustalara

yöneleceğim sanırım.

Sizede çok geçmiş olsun.
    Deneyimlerinizi ve sonuçları burdan paylaşırsanız çok makbule geçer.

• quote:

quote:

quote:

Bende de AXA sigorta var,bende arabayı bu sene aldım ve ilk sigortası,dediklerinize katılıyorum bende kaskoylamı yaptırsam yoksa kendimmi bilemedim ama 1000 küsürlerden bahsedenler var o kadarını karşılayamam,hangisi mantıklı bilemedim???Mini Onarım olayını firmalarla görüşürseniz sonucu yazarmısınız,o mantıklı aslında mini onarımla yaptırıp kalanını cepten vermek.

Merhaba, şu aralar biraz da karabprsa gibi sanki. Fırsat biliyorlar ustalar bence. Bu nedenle doğru yeri bulup uygun bir zamanı bekliyorum gitmek için. Yıldız otomotiv 900 tl fiyat vermişti.Biraz zorlansa daha uygun bi rakam verilebilir. Rakamdan ziyade şu an için iyi yeri bulup sonra iyi yerden en iyi rakamı almamız gerek. Kaskoyla yaptırınca %30 indirimden faydalanamayacağız ortalama 300 tl , gelecek yıl prim artışı olacak kasko bozulduğu için 200-300 de o artsa 600 tl yi bulacak cebimizden çıkacak rakam ilk sene için. Ve 5664 mesaj kaydı. Sahibinden.com daki bir ilanda rastladım detayına göz atabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-boyasiz-orjinal-212909427/detay/ Böyle bir ibareyi kimse istemez sanırım.

• mky42 M kullanıcısına yanıt
    ben al satçı olmadığım için kullanacağım aracın temiz olmasını ve uzun yıllar kullanmak isterim gerekirse
    komple boyatırım bile.sel gören arabanın tüm elektronik sistemleri elden geçer bu durumda araç kendini belli eder silecekler,camlar çalışmaz ayrıca sel hasarı oluşsa tüm elektronik sistemlerin maliyeti ilanda belirtilen 1400 tlden çok daha fazla olur. aracı satan kişi gayet güzel açıklamış dolu hasarından böyle bir durum oluştuğunu. çok pimpirikli insanlar zaten 2. el almasın derim genellikle. Dolu hasarlı bir araç almak yerine onarılmışını almayı her zaman tercih ederim.Zaten aracı dolu hasarlı olupta satmayı düşünen varsa bence onarımını yaptırmayıp o şekilde satsın. Şu an Aydınlıktaki çoğu galerici önündeki araçlar dolu gördü ve o halleriyle satılıklar.Birde sakınılan göze çöp batar misali malınızın üzerine ne kadar düşerseniz , başına mutlaka birşey geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcsdirt -- 28 Mayıs 2015; 12:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcsdirt

ben al satçı olmadığım için kullanacağım aracın temiz olmasını ve uzun yıllar kullanmak isterim gerekirse
    komple boyatırım bile.sel gören arabanın tüm elektronik sistemleri elden geçer bu durumda araç kendini belli eder silecekler,camlar çalışmaz ayrıca sel hasarı oluşsa tüm elektronik sistemlerin maliyeti ilanda belirtilen 1400 tlden çok daha fazla olur. aracı satan kişi gayet güzel açıklamış dolu hasarından böyle bir durum oluştuğunu. çok pimpirikli insanlar zaten 2. el almasın derim genellikle. Dolu hasarlı bir araç almak yerine onarılmışını almayı her zaman tercih ederim.Zaten aracı dolu hasarlı olupta satmayı düşünen varsa bence onarımını yaptırmayıp o şekilde satsın. Şu an Aydınlıktaki çoğu galerici önündeki araçlar dolu gördü ve o halleriyle satılıklar.Birde sakınılan göze çöp batar misali malınızın üzerine ne kadar düşerseniz , başına mutlaka birşey geliyor.

Haklısınız.. Sizin irtibatta olduğunuz yerler var mı ? mbclub sitesinden de bu benzeri bir konuyu takip ediyorum. Üyesi degilim yazamıyorum oraya. Sanırım sizin orada da üyeliğiniz var. Görüştüğünüz ve fiyat aldığınız yerleri veya kesin karar aldığınız bir tamirci varsa paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kronk-x

quote:

Orijinalden alıntı: SGM_

Arkadaşlar oturdugunuz yerler neresi ? ben batıkentteyim dolu yağdığını forumdan duydum. Sadece şiddetli yağmur yağdı buraya

Aydinlikevler hocam. Hayatimda boyle birsey gormemistim ceviz buyuklugunde derlerdi de inanmazdim, resmen ceviz kadar ve saganak seklinde en az 5-10 dk yagdi ve disari cikamadim. Adimimi attim iki tane kafama geldi ve sisirdi, arabayi ortemedim iste :(

hiç dert etme hocam bende k.örende yakalandım kafam kolum dolulardan mosmor oldu arabanın üstünüde battaniyeyle örttüm ama nafile 50-100 dolu izi var halen yani olacagı vardı ben 30 senedir öyle dolu görmedim o doluya paspas battaniye nafile kaldı

• Dün şaşmaz ve ivedik de bir çok firma ile dolu hasarı için görüştüm araç sanruflu ve bana 1800-1500-1750 autoking dende 2000 lira fiyat verdiler şaşmaz da forumda adı geçen yıldız otomativ lede görüştüm 1750 lira fiyat verdi %95 tüm göçükleri hallederiz sadece direklerde belki bi kaç iz kalabilir dendi gene bi arkadaş iskitlerde bi usta demiş çevikkuvvetin arkasında onlada görüştüm kesinlikle amatör yapıyor işi ve 1500 lira istiyor yaptıgı işlem slikonla öpücükle çekmek ve çekiçlemek işlem yaptıgı arabadayı gördüm dalgalanmalar mevcuttu Şaşmaz da tesadüfen orda ustaların tafsiye ettigi bir çocukla görüştüm dükkanında sadece bu işi yapmakta elinde ilgilendigi 2004 honda civic vardı araba pırıl pırıl dı gösterdi arabamızın dolu yagmadan önceki hali gibi çok begendim ama tabi o aracın ilk geldiginde nasıldı görmedim benim arabam tamamen dolu hasarlı full yıldızotomativ kemal bey çok ilgili yanındaki ustalarda gayet başarılı ama işcilikleri nasıldır ve aracı nasıl yapacaklar benim aracım ilk günkü haline dönecekmi yoksa dalgalanmalar boyada kalacakmı merak ediyorum eger dalgalanma ve kaportada girintili çıkıntılı izler kalacaksa gerek yok 2000 lira durdur yere vermeye böylede binerim ama sıfır gibi olacaksa 1500-2000 deger yaptıracagım ama önceden yaptırmış bir araç görmeden yaptırmıycagım sonucu görmem şart benim için

• ert_x E kullanıcısına yanıt
    onarım sonrası göçüğün belli olup olmaması bence aracın rengiyle de alakalı hergün yürüdüğüm güzergahtaki dolu hasarlı araçları göz ucuyla inceliyorum koyu renkliler kendini belli ediyor benim aracım beyaz çok yakından belirli açı ile baktığımda görebiliyorum göçükleri. Konuştuğum ustalarda %90-99 belli olmaz diyorlar ancak belli olabilecek olan göçüklerin kaporta altından müdahale edemeyip üstten çektirdikleri göçükler olduğunu söylüyorlar. Yani kaput altından müdahale edebildikleri göçükleri düzeltiyorlar sadece direk gibi arkadan müdahale edemedikleri yerlerde %100 başarı yakalayamıyorlarmış.Tek endişem tavan döşemesini düzgün söküp sökemeyecekleri konusunda, döşemede zedelenme montaj hatası olmasını istemiyorum.Bu konuyu özellikle dentteknik ve göçük timi ile görüştüm endişe etmememi söylediler haftasonu yapılan araçlara bakmaya gideceğim bakalım hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.