Şimdi Ara

Ankara-Eskişehir arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara-Eskişehir arası hız limiti ne kadar??

• 190
  • Bence trenle gidin, yemekli vagonda bir de rakı açarsınız, keyiften 4 köşe yapar sizi.
  • 70 km/h ama uyuluyor mu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biksann

70 km/h ama uyuluyor mu bilmiyorum

o dediğiniz ankara içinde eskişehir yolu hız limiti yanlış değilsem. arkadaş iller arası hız limitini sormuş
  • arada refüj olan yani duble yollarda 110 + %10 = 121 km
  • quote:

druc Tarih 24 Nisan 2011; 11:25:34
    arada refüj olan yani duble yollarda 110 + %10 = 121 km

quote:

serkaf Tarih 24 Nisan 2011; 11:22:14

quote:

o dediğiniz ankara içinde eskişehir yolu hız limiti yanlış değilsem. arkadaş iller arası hız limitini sormuş

quote:

Biksann Tarih 24 Nisan 2011; 11:13:53

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.fakat kafama takılan bişey var %10luk artı limit bu yeni yasaya da dahil mi yoksa max 110 mu limit??
    Diğer arkadaşlara cevap vermiyorum çünkü kendi çaplarında espri yapmaya çalışmışlar.trenle gidecek olsam hız limitini niye sorayım.insanlar bu kadar mantıklı işte...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kocaeli vs eskişehir
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle birşey buldum:

+ % de 10 varmı yokmu şimdi yani 121 km ye sabitleyebilirmiyiz..

CEVAP:
    Hayır.

Bırakılan %10 radarın yanılma payıdır. Radar yanlış ölçüm yapabilir diye bırakılıyor.
    %10 da ciddi bir yanılma payıdır, normalde o kadar şaşmaz, ancak vatandaş yanlış ölçümden mağdur olmasın diye böyle bir pay bırakıyorlar..

Örneğin, siz 110 km/h ile giderken radar cihazı sizin hızınıza 121 km/h diye söyleyebilir..
    İlgili memur size ceza kesmez..

Ancak siz 120 km/h ile giderken, radarın en fazla olan limitte, %10 yanılıp sizi 130 km/h gösterirse cihaza aynen ceza makbuzunu iliştirirler

Dolayısı ile yoldaki "en fazla xxx km/h ile gidin" levhasını görünce, kadranınızda da görmeniz gereken sürat o xxx km/h 'dir..
  • Çok açıklayıcı ve faydalı bi bilgi oldu teşekkür ederim.Anlaşılan kadranda 110'u aşmayacaz
  • Ne için gidiceksiniz bilmiyorum ancak hızlı trenle gitmenizi tavsiye ediyorum.Gezmek için gidicekseniz zaten arabaya ihtiyacınız olmaz.Heryere yürüyerek gidebilirsiniz.
  • quote:

crssover Tarih 24 Nisan 2011; 11:58:57
    Ne için gidiceksiniz bilmiyorum ancak hızlı trenle gitmenizi tavsiye ediyorum.Gezmek için gidicekseniz zaten arabaya ihtiyacınız olmaz.Heryere yürüyerek gidebilirsiniz.

Aslında Kütahya'ya gideceğim okuyorum orda. fakat önemli olan Ankara-Eskişehir arasındaki hız limitiydi benim için ondan sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

quote:

crssover Tarih 24 Nisan 2011; 11:58:57
    Ne için gidiceksiniz bilmiyorum ancak hızlı trenle gitmenizi tavsiye ediyorum.Gezmek için gidicekseniz zaten arabaya ihtiyacınız olmaz.Heryere yürüyerek gidebilirsiniz.

Aslında Kütahya'ya gideceğim okuyorum orda. fakat önemli olan Ankara-Eskişehir arasındaki hız limitiydi benim için ondan sordum.

Ok hocam 110'u geçmezsen bir sorunla karşılaşmazsın kazasız belasız yolculuklar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.fakat kafama takılan bişey var %10luk artı limit bu yeni yasaya da dahil mi yoksa max 110 mu limit??
    Diğer arkadaşlara cevap vermiyorum çünkü kendi çaplarında espri yapmaya çalışmışlar.trenle gidecek olsam hız limitini niye sorayım.insanlar bu kadar mantıklı işte...

İlgili trafik cezasında "hız limitini %10 ile %30 arası aşmak ve %30'dan fazla aşmak" şeklinde iki ayrı para-puan cezası bulunur. 121'e kadar sorun yok arkadaşım.

Ayrıca kadranın 120 gösteriyorken aslında senin gerçek hızın 110-115 arasındadır. CC varsa aracında 120'ye sabitle.Hiçbir sorun yaşamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druc -- 24 Nisan 2011; 14:16:55 >

• quote:

druc Tarih 24 Nisan 2011; 12:16:06

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlgili trafik cezasında "hız limitini %10 ile %30 arası aşmak ve %30'dan fazla aşmak" şeklinde iki ayrı para-puan cezası bulunur. 121'e kadar sorun yok arkadaşım.

Ayrıca kadranın 120 gösteriyorken aslında senin gerçek hızın 110-115 arasındadır. CC varsa aracında 120'ye sabitle.Hiçbir sorun yaşamazsın

CC var o zman 120 sabit sağol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.