Şimdi Ara

Ankara Erzurum arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir aksilik olmazsa kendi aracımla perşembe günü sabah Erzurum a gideceğim. Daha önce yaz aylarında gittim.Ama simdi kar olacak yollarda. Neler tavsiye edersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Erzurum'da yaşıyorum 2 gündür kar yağıyor dikkatli gel her yer kar!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben devamlı Kayseri-Erzurum yapıyorum. Ama siz Amasya üzerinden geleceksiniz sanırım, o yolda bir sıkıntı olmaz, Sivas-Erzincan hattı sıkıntılı, özellikla Kızıldağ tarafı çok kötü. Gene de akşama kalmayın gündüz eriyen kar gece donuyor, çok tehlikeli olur.
  • Karadeniz sahilinden Bayburt a inmeyi düşünüyorum. Erzincan korkutuyor beni.

• Kar lastiği tavsiye ederim. Donmayan radyatör suyu tavsiye ederim. Donmayan cam silecek suyu tavsiye ederim. Zincir, takoz, çekme halatı tavsiye ederim. İyice dinlenip ondan sonra yola çıkmanızı tavsiye ederim.

Kayseri filan, boşverin. Yol uzatmak yorgunluğu artırır. Geceye kalırsınız.
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Hem yolu uzatır hem de kop dağı geçidi bu zamanlar tehlikeli olabilir. Ankara, Yozgat, Sivas Yıldızeli, Kızıldağ, Erzincan sonra sakaltutan ve Erzurum. Bu güzergah her zaman açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt71

Hem yolu uzatır hem de kop dağı geçidi bu zamanlar tehlikeli olabilir. Ankara, Yozgat, Sivas Yıldızeli, Kızıldağ, Erzincan sonra sakaltutan ve Erzurum. Bu güzergah her zaman açıktır.

Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    ANKARA BELEK ARASI
    6 yıl önce açıldı
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18 ocakta Ankara Kırıkkale Yozgat Sivas Erzincan Erzurum güzergahından geldim. Sivas Erzincan arası Kızıldağ geçidinde yoğun tipi vardı. 2 saat karayollarının tesisinde bekleyip devam ettik.Erzurum'a ulaştık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.