Şimdi Ara

Ankara Etlik-Kasalar Direksiyon sınavıyla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    9 ağustosta olan yazılı sınavın direksiyon sınavı nihayet bu haftasonu yapılacakmış. ben pazar günü gireceğim 10.30 da. birkaç sorum olacak sizlere.
    sınavla ilgili olarak yaklaşık 3 senedir ankara trafiğinde bolca uzun veya kısa mesafeli araba kullandım ve hertürlü kurala uydum. bu kadar uzun süre kullandığım için bi sürüş karakterim oluşmuş durumda. mesela direksiyonu iki elle tutmuyorum. devamlı sağ elim viteste sol elim direksiyonda. bu durum sınavda gözetmenlerin gözüne batar mı? bi sorun teşkil edermi?
    birde bilenler varsa etlik-kasalardaki(mesajda bp benzinliğin tam önünde yazıyor) sınav güzergahını haritadan çizebilirlermi yada sokak cadde isimleriyle anlatsalarda olur. vakitlerini ayıranlara şimdiden teşekkürler. iyi forumlar :)

• Tek elle mükemmel sür yinede kalırsın.Ay i hata bende de var 2 yıllık taksiciyi tek elle sürdükleri için bırakmışlar.Güzergahi tam bilmiyorum bizimki batikent cıkışinda.Kursuna gidersen onlar güzergahı söylerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler hocam. ben konuyu açtıktan sonra kurs aradı test sürüşü varmış şimdi ondan geliyorum. güzergahta bir tur attık. dediğiniz gibi alışkanlık olmuş tek elle sürüyordum hoca uyardı sınav günü o alışkanlığından yarım saat vazgeç yoksa pek hoş olmaz dedi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyaky

iyi günler arkadaşlar.
    9 ağustosta olan yazılı sınavın direksiyon sınavı nihayet bu haftasonu yapılacakmış. ben pazar günü gireceğim 10.30 da. birkaç sorum olacak sizlere.
    sınavla ilgili olarak yaklaşık 3 senedir ankara trafiğinde bolca uzun veya kısa mesafeli araba kullandım ve hertürlü kurala uydum. bu kadar uzun süre kullandığım için bi sürüş karakterim oluşmuş durumda. mesela direksiyonu iki elle tutmuyorum. devamlı sağ elim viteste sol elim direksiyonda. bu durum sınavda gözetmenlerin gözüne batar mı? bi sorun teşkil edermi?
    birde bilenler varsa etlik-kasalardaki(mesajda bp benzinliğin tam önünde yazıyor) sınav güzergahını haritadan çizebilirlermi yada sokak cadde isimleriyle anlatsalarda olur. vakitlerini ayıranlara şimdiden teşekkürler. iyi forumlar :)

Parkuru değiştirmişler son gün

• nasıl yani benim bugün gidip hocayla dolaştığım güzergah değişmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyaky

nasıl yani benim bugün gidip hocayla dolaştığım güzergah değişmiş mi?

Etlikten kastınız forum ankaranın orası değil mi

• yok hocam etlik-kasalar dediğim yer antaresin orası.
  •  Ankara Etlik-Kasalar Direksiyon sınavıyla ilgili

Buyur hocam ben de bugün girdim sınava, çok şükür geçmişim. Büyük kırmızı nokta civarı başlatıyorlar, üst ok ile gösterdiğim kırmızı noktada yokuş kalkışı yaptırıyorlar yer bulurlarsa yoksa devam ettiriyorlar. Sonra mavi çizgili rotaya giriyorsun yokuş aşağı iniyorsun, orada p yazdığım yerde park yaptırıyorlar. Daha sonra maviyi takip ediyorsun orada Trakya Caddesi var. Hem yokuş, hem ışık var. Oradan sağa dönüp yeşilli rotaya giriyorsunuz. Mavinin hızasındaki yeşil rotada da yokuşta kalkışınıza bakıyorlar. Biraz geç oldu ama anca yazabildim. Umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 13 Eylül 2014; 21:36:11 >

• eyvallah hocam bende şimdi geldim sınavdan.benim güzergahta böyleydi ama park kısmı biraz daha kısaydı. korktuğum kadar değilmiş hiç. yok gözetmenler böyle kıl yok şöyle kıl geçirmemek için elinden geleni yapıyolar felan diyolardı. bi kaç senedir trafikte kullanmama rağmen yorumları görünce tırsmıştım. adamlar aslında geçirmek için uğraşıyolar sadece yolda bekleyen müfettişlere takılırsan sıkıntı. yani kısacası trafik tecrübesi olanlar hiç korkmasın hocadan gözetmenden. girecek olanlarada Allah kolaylık versin.
  • bu gerçek ankara etlik kasalar direksiyon yol güzergahı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: marazali0606

bu gerçek ankara etlik kasalar direksiyon yol güzergahı mı

Evet. Bizzat kendim sınav oldum bu güzergahta.
  • Sizin güzergah bayaa ilginç, benim kursun kendi arazisi vardı, orda 1 yokuş, 2 park alanı var.
    İlk önce yokuş yapıosun hemen peşine 10mt sonra geri park, sonra salıyosun kendini yola. Düz yol gidiyosun, sonra U dönüşü yaparak geri dönüp kursun karşısındaki kavşaktan dönüp giriyosun kursa Ben girdiğimde akşamdı, kursun karşısındaki kavşakta 2 tır birbirine girmişti, arka taraftan falan çıktık, mahalle aralarında sürdüm, 5dk falanda ana yolda sürdüm döndük girdik kursa
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar 18 Ekim de yazılı sınava giripte geçtikten sonra bu güzergahta sınav olan oldu mu? Ben sınavı geçtikten 2 hafta sonra direksiyon sınavı oluyor diye biliyordum ancak hala sınava giremedim. Her cuma günü kursu arıyorum haftaya diyorlar haftaya olunca yok taksimetre ayarlanıyor sonra ki haftaya ertelendi diyolar, sonraki hafta arayınca da yazılı sınavla aynı güne denk geldiği için bir sonraki haftaya ertelendi diyorlar Böyle bir şey mümkün mü yoksa kurs yeri mi oyalıyor anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.