Şimdi Ara

Ankara fiber (Batıkent)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadır kulanıyorum 10mb tarifeli bağlantıyı yani telekomun 3 yıl oncesindeki bağlantı kalitesi var. MS ler yüksek bağlantı kopmasada 10mb/mb 1mb/0.1mb lere düşüyor. akşamları demeyin gitsin zaten. 3 haftadır düzgün birgün olmadı herkeste boylemi yok sa geçici bi durum mu vardır.

Ping yurtiçi iyi fena deil, yurtdışı 300 üstü tabi bazen 80 leri görüyoruz da yani kırkyılın başı sabah ezanından öğlen arası belki. yani arar oldum telekom pingini vallahi.

herkeste boylemi? servislerini arasam bi fayda çıkarmı? bana nağme okucaklarmış gibi geliyor

• Teknik servisi arayın onlar size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Hakkınız olan 10mbit i almak benim hakkım diye bağırın çağırın.
  • Bende batıkentde oturuyorum netim yaklaşık 1 haftadır gidip geliyor gittiği zaman geri gelmesi 5 saati buluyor
    Yurt içi
     Ankara fiber (Batıkent)

Yurt dışı
     Ankara fiber (Batıkent)

• ilginç yaptığım testler sonucu akdeniz üzerinden (ispanya mısır fas israil italya) düzgün olması gerektiği gibi. ama istanbul üzerinden bulgaristan slovenya/vakya finlandiya hollandahattı kötü.
  • Ben de Batıkent'de kullanıyorum. 2 senedir sorun yaşamadım. İlk zamanlarda sistem yeni olduğundan sorunlar oluyordu ama neredeyse 18 aydır sorunum yok. Sitenizdeki bağlantılardan, kablolardan, kullanılan cihazlardan ve yanlış ayarlamalardan kaynaklanıyordur bu sorunlar.
  • bende yeni aldım 3 gündür bağlantı vermediler dün itibari ile verdiler..20 mbt aldım ama hikaye testlerde 10u zor gördü..şuan müşteri hizmetlerine tarife değişikli başvurusunda bulundum..10 mbit alacağım bakalım o da böyle 10 diyip 3yada 5 gelirse iptal ettiricem...REZİLLİK resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: robinhoof

3 haftadır kulanıyorum 10mb tarifeli bağlantıyı yani telekomun 3 yıl oncesindeki bağlantı kalitesi var. MS ler yüksek bağlantı kopmasada 10mb/mb 1mb/0.1mb lere düşüyor. akşamları demeyin gitsin zaten. 3 haftadır düzgün birgün olmadı herkeste boylemi yok sa geçici bi durum mu vardır.

Ping yurtiçi iyi fena deil, yurtdışı 300 üstü tabi bazen 80 leri görüyoruz da yani kırkyılın başı sabah ezanından öğlen arası belki. yani arar oldum telekom pingini vallahi.

herkeste boylemi? servislerini arasam bi fayda çıkarmı? bana nağme okucaklarmış gibi geliyor

evet ya ping olayı çok kötü ttnet i gerçekten özlüyorum bazen ama boşver zaten benimki gelip geçici yani beleş

• ben de batıkenttteyim, hızlar bende de aynı sizdeki gibi, yurtiçi iyi, yurtdışı yavaş...
  • Bu alet bir tek bende mi düzgün çalışıyor yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Bu alet bir tek bende mi düzgün çalışıyor yahu?

açıkçası fiberde umduğumu bulamadım, şu anda deneme süresinin sonuna yaklaştım, 2 sene taahhüt altına girmeye değer mi diye düşünüyorum, özellikle adil kullanım adı altında hızları belli bir kotayı aştıktan sonra fiberde 512k olarak verme ihtimalleri canımı sıkıyor.Buna yüksek ping değerleri ve dalgalı bağlantı hızları eklenince bir de mesela evi taşıdım diyelim, yeni taşınacağınız yere nakletmek için de 100 lira alırız demeleri insanı biraz daha soğutuyor...
  • bu da aynı anda iki bağlantımın hız karşılaştırması, saat 00:40 batıkent ankara, fiber ve adsl hız testlerim:

bu fiber
     Ankara fiber (Batıkent)

bu da adsl
     Ankara fiber (Batıkent)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toggy06 -- 8 Temmuz 2010; 0:48:34 >

• Ankara Batıkent Yurtiçi testi...
    2 gün önce bağlandı. İndirme hızından çok memnunum.
     Ankara fiber (Batıkent)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voicemaster -- 14 Temmuz 2010; 0:08:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.