Şimdi Ara

Ankara Honda Servis Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Ankarada Honda servis ararken otocase.com adında bir site buldum. Bu site sadece Ankara'da hizmet veriyormuş. Siteyi merak ederek aracım ile ilgili bakım için teklif aldım ve 4 firmadan fiyat geldi. DIşarıdan da birkaç ustayı aramıştım fakat aralarından 2 tanesi daha uygundu servisleri araştırarak Şaşmazda birhonda servisine gittim. Siteden gittiğim için ilgililerdi baya. İşlem yaptıracak arkadaşlara öneririm. Bazı servisler insanları keriz yerine koyuyor bu tarz siteler sayesinde de kazıklanmaktan kurtuluyoruz. Teşekkürlerwww.otocase.com

• qnrk Q kullanıcısına yanıt
    Bende 2013 Civic var, Yetkili servisten kurtulduktan sonra Ankaradaki meşhur herkezin bildiği Hondacı "ustaya" götürüyordum fakat vatandaş o kadar meşhur olmuş ki, artık bıktırdı anlayacağınız.www.otocase.com sitese baktım biraz inceledim, Akşam sakin kafayla bir talep formu dolduracağım bakalım ne teklif gelecek.
  • 2004 model Honda Civic'imi 7 yıl boyunca Hüseyin Usta'ya götürdüm. Gözüm kapalı bindim. Yeri Şaşmaz'da, 60. Noterin karşısında.
  • Bar hondada var otocase servisleri arasında.
  • hani o meşhuuuurrr kadir usta....?
  • ben 5 yıldır araclarımı bu ustaya yaptırıyorum. Bir defa motor rektefe ettirdim. İşçiliği mükemmel. Daha iyisini görmedim... Yeri çok basit şaşmaz köprüsünden sanayiye dönünce ikinci sağda ballıoğulları honda servisi.
    https://tr.foursquare.com/v/ball%C4%B1o%C4%9Fullar%C4%B1-otomotiverdo%C4%9Fan-usta/522dd11611d25d87b36b2180

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PREDATOR066 -- 11 Mayıs 2015; 12:32:14 >
  • Bu site sadece binek arac turleri icin sanirim,biz crv cileri unutmuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da kia servisi önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfcng06

Bu site sadece binek arac turleri icin sanirim,biz crv cileri unutmuslar

CR-V lerde eklenmiş sisteme..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.