Şimdi Ara

Ankara Hukuk’a Merkezi Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye Ankara Hukuk’a myp ile geçmek istiyorum fakat puanım taban puana çok yakın. Ankara Üniversitesi diğer üniversiteler gibi ek madde 1 ile yapılan alımları da liste halinde belirtmiyor ve ayrıca bir kontenjan da belirtmemişler. Geçiş yapan veya bilgilendirebilecek olan var mı? Ek madde 1 kontenjanı doluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kontenjan dolup dolmaması tamamen öğrencinin tercihine bağlı olan bir şey yani belli olmaz. Ben de bu sene myp hakkımı kullanıp üniversite değiştirdim. Kontenjan belirlenmesi ise hangi sene üniversiteye kaydını yaptırdıysan Ankara Hukuk o senenin kontenjanın %30u kadar öğrenci alır. Mesela Ankara Hukuk 2024 yılında 100 kişi aldı bunun %30'u gibi. Açıkçası geçmek istediği yere myp ile geçemeyeni daha duymadım ben. O kadar yüksek sıralamalardaki öğrencilerin de çok üniversite değiştirmeye meyilli olduğunu düşünmüyorum.

• 0.1 puan bile yüksek olsa geçersiniz sıkıntı yok. Ayrıca kontenjan yüzde 30u kadar belirleniyor ama tavan sınır var o da 90 yani ankara hukukun kontenjanı 90 kişi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.