Bildirim
ANKARA HUKUK GELİR Mİ YARDIM !!!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yerleştirme puanı kaç puanzaya gore
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2015 e göre 1600 2014 e göre 4600 sıralama böyle puan 465
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmparatorĞerezdan -- 3 Temmuz 2016; 17:42:16 > -
Ankara olur... -
Hocam 2014ten daha iyi sıralama gelmesine ben pek ihtimal vermiyorum. O yüzden ankara çok zor ama istanbul olur yüksek ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ygs derecen şöyle bir 45 bin falan olsa veya diploman 87 gibi bişeyler olsa kesin gelir derdim ama bu durumda zor.
Yani tm3 derecen 7 bin gelir diye tahmin ediyorum ama sadece tahmin yani ortada kesin bişey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 3 Temmuz 2016; 17:54:02 > -
Yorumlarınız için teşekkür ederim bende geleceğini düşünmüyorum gelse iyi olurdu ama zamanında çalışmadık diploma yüzünden belki kaybediyoruz yapacak birşey yok -
marmara veya ist 2.ogretim olabilir gibi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X