Şimdi Ara

Ankara Hukuk olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. 12 sınıf tm öğrencisiyim
    Türkçe:35-40
    Sosyal:30-35
    Mat:15-20
    Fen:10-15 geliyor denemelerde. Lys edebiyattan sadece Cumhuriyet dönemi roman-hikaye kaldı. sizce ankara hukuk olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edebiyat baya kasmışsın

ygs mata da ağırlık ver neden olmasın?
  • Tarhana Çorbası kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim 9.siniftan beri düzenli olarak edebiyat bakıyorum hobi oldu resmen...

• UP

• sınava kadar matematiğini arttırırsan neden olmasın diğerleri iyi çünkü

• Durumlar hemen hemen aynı benim matematik daha iyi türkçe biraz daha düşük, inşallah başarırız hocam çalışmaya devam

Türkçeyi 35e sabitlemek için tavsiyen neler her türlü Öner'ine açığım dil bilgisi paragraf hız vs

• kardeşim umarım başarırız :) türkçe için ekstra bir çalışma yapmadım açıkçası kitap okuma alışkanlığım var. Sana tavsiyem dil bilgisi için Önder hocayi dinleyebilirsin limit ygs türkçe ile palmeyi zor kaynak olarak önerebilirim fem simetriden çalışıp soru bankasindan da çözebilirsin. başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentoslukolaa -- 11 Kasım 2016; 18:27:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da okullar tatil olur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olur
  • edebiyata nasıl çalışıyosun hocam 11 TM yim ne tavsiye edersin?
  • gelmez mat kötü

• Usta amacım heves kırmak degil ama ben sadece feni senden dusuk yapiyorum ayrica 35lerde matematigim var 51 4 yaptim gecen yil edebiyati ve ben buna ragmen deu hukuku uzak goruyorum kendime senin mat zayif.Obp de dusuk benim 78 senin durum nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    9.siniftan beri not çıkararak ilerliyorum hocam sana tavsiyem 11.sinif edebiyatı bu sene sağlam tutman, yazın da 9-10la beraber tekrar et. Yayindenizi tek edebiyat ve limit el kitabından özet çıkarıyorum bir de guvender var ama ona çok baktığım söylenemez :) ve ezber yaptıktan sonra devamlı soru çöz iyice pekişir. Limit yayindenizi palme karekök bilgen ve cizgiustu edebiyat soru bankalarını tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    Hocam obp 90 91 gelecek. Açıkçası çok çok umutlu değilim hatta kafamda devamlı mezun hayali kuruyorum ama yoluma hız kesmeden devam etmeye çalışıyorum. umarım ikimiz için de en iyisi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mentoslukolaa -- 11 Kasım 2016; 22:36:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler up

• Buradakiler böyle herkes ilk 1k olmalı :))))
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    ilk 1 k falan hedefim yok gayet açık bir ifadeyle doğru bir şekilde netlerimi yazdım. 10 15 mat netiyle 1k olma şeyini nerden cikarttiniz anlamadim.

• Matematiği yükseltirsen neden olmasın ?

• Teşekkür ederim onun için uğraşıyorum hocam tavsiyeleriniz var mıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: mentoslukolaa

Teşekkür ederim onun için uğraşıyorum hocam tavsiyeleriniz var mıdır

Ben de 12.sınıfım ve senin gibi ankara hukuk istiyorum. Netlerimiz çok benzer 30-35 türkçe 25-30 matematik yapıyorum bunun harici hemen hemen aynıyız. Pek tavsiye verecek konumda değilim ancak matematik için en önemli noktalardan biri bol soru çözmek bol soru tipi görmek. Geometri için de üçgenler haricinde henüz işlemedik ancak üçgenleri sağlam öğrenen birinin diğer konularda bu kadar zorlanacağını hiç zannetmiyorum zira konuştuğum hemen hemen tüm öğretmenler / hukuk öğrencileri bu şekilde söylüyor. Edebiyatta çok güzel yol kattetmişsiniz ben hala İslami dönemdeyim.

• pieceofme kullanıcısına yanıt
    mesaj banaydı sanırım ama ya okumadan silindi ya da engellendim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.