Şimdi Ara

Ankara Kedisi Acil Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 7-8 aylık dişi Ankara Kedisi var. 3 aylıkken bir tanıdığım vasıtasıyla bana geldi. Tanıdığımın arkadaşı almış fakat evde sıkıntı olunca hayvan ortada kalmış. Kıyamadım aldım yaklaşık 4-4,5 aydır bizimle. Aşılarını yaptırdım, kapalı tuvaletiydi, seyahat kafesiydi falan hepsini tedarik ettim. Kerataya çok alıştım fakat şöyle bir sorunum var ki eşimde bende memuruz dolayısıyla sabah 8 de gidip akşam 5te dönüyoruz. Aradaki zaman zarfında hayvan yalnız kalıyor. Kıyamadağım için sahiplendim ama şu an daha mı fazla zulmediyorum hayvana o yüzden içim rahat değil. Akşam gider gitmez ilgileniyorum oynuyorum fakat geceleri ve hafta içi gündüzleri evde tek başına kalıyor. Yalnız kalması onun için illa ki hoş bir durum değildir ama çok fazla sıkıntı olur mu eğer bilgisi olan kişiler bu konu hakkında beni bilgilendirirse sevinirim ve bakmaya devam da edebilirim. Yoksa sahiplendirmek zorunda kalıcam ve sahiplenmek isteyen olursa görüşelim. Ben Kayseride ikamet ediyorum.

• maddi durumunuz iyi ve bakabilecek durumdaysanız ikinci bir kedi almanızı tavsiye ederim. Hem birlikte oynarlar canları sıkılmaz hem siz akşam eve gelince stresinizi alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiperpasif

maddi durumunuz iyi ve bakabilecek durumdaysanız ikinci bir kedi almanızı tavsiye ederim. Hem birlikte oynarlar canları sıkılmaz hem siz akşam eve gelince stresinizi alırlar.

Başkan ben bizimkini arkadaşın kedisinin yanına götürdüm oynasın diye onlarınki de dişi ankara kedisi, birbirlerini keseceklerdi. hiç duymadığım sesler çıkardı, tüyler falan bi değişik oldu. Şimdi alırız anlaşamazlar sonra vermeye de gönlüm razı olmuyor içim acıyor tüm sıkıntıya gireriz. Bide evin altını üstüne getirmesin keratalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://f1303.hizliresim.com/17/h/l2pnp.jpg neden bunlar çöpte yaşıyorlar
    bunların yeri bulutlarda, bir teletabies diyarı olmalıydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903
    Arkadaşlar bende 7-8 aylık dişi Ankara Kedisi var. sabah 8 de gidip akşam 5te dönüyoruz. Aradaki zaman zarfında hayvan yalnız kalıyor.

Kediler köpekler gibi insana bağımlı değildir, insandan çok yaşadıkları yere alışırlar. Yani gündüzleri yalnız kalması sorun olmaz. Bizde de 9 yıldır bir ankara kedisi var yiyeceğini ve suyun koyarak 2-3 gün evde yalnız bıraktıgımız çok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 15 Mart 2013; 17:18:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_hell1903
    Arkadaşlar bende 7-8 aylık dişi Ankara Kedisi var. sabah 8 de gidip akşam 5te dönüyoruz. Aradaki zaman zarfında hayvan yalnız kalıyor.

Kediler köpekler gibi insana bağımlı değildir, insandan çok yaşadıkları yere alışırlar. Yani gündüzleri yalnız kalması sorun olmaz. Bizde de 9 yıldır bir ankara kedisi var yiyeceğini ve suyun koyarak 2-3 gün evde yalnız bıraktıgımız çok oldu.

Eyvallah kardeş hayvana zulmetmediğimizi öğrenmek iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.