Şimdi Ara

##Ankara Kızılay civarında otel pansiyon tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
28.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Önümüzdeki hafta sonu bir iş için Ankara'ya gideğim.
    Bir gece kalmak için Kızılay civarında otel/pansiyona/misafirhane tavsiyesine ihtiyacım var.

Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı temiz güvenilir? (öğrenci işi bir fiyatta)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektroEmre -- 23 Kasım 2011; 16:13:27 >

• bizim arkadaşların öğrenci evi var bedava konaklarsın temizdir sıcaktır 1 gece kalcaksan idealdir ben hep yapıyorum eve 10 kişi geliyo 1 ini tanımadığım oluyo dikkat çekmezsin yani(ciddiyim)
  • aşti dediğin yeri civarında emek var. ki orda da otel pansiyon yok. aştinin gelen yolcu kısmında uyuyabilirsin sessiz olur ve senin tonla evsiz orda kalır. bekleme banklarında uyursun.

uyumuşlğum var orda pek sorun olmaz. ama illaki otel filan diyosan aştinin önünden ulusa dolmuş geçer orda da herhangi bi yerde kalırsın fiyatlar da makuldur ama konfor yoktur
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar,

Kızılay yada Aştiden ANKARAY'a binince geçilen duraklardaki semtlerin herahngi birindede olabilir.
    (Beşevler - bahçelievler vs.)
    Ayrıca etlik civarıda olabilir.
    Tavsiyelerininizi bekliyiyorum arkadaşlar.
  • ulus a git orda sor ucuza bulursun
  • Ulus'taki yerlere pek iyi değil diyorlar (ne demek istediğimi anlamışsınızdır)
    Kızılay civarı olursa iyi olur en fazla 50-60 TL verebilirim.
  • Tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar, Ankara'yı bilen arkadaşlar bi el atın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UP
  • Haykirtmak icinmi? Yoksa barinabilmek icinmi?
  • vallahi hocam kızılayda benim bildiğim kadarıyla pansiyon yok akay caddesinde hotel var oraya bakabilirsin olmadı ulus var
  • üniversitede okuyan arkadaşın varsa yurtlarında misafir olarak kalabilisin sanırım,
  • Akay caddesinde İLKSAM öğretmen evi var referansınız varsa orada kalabilirsiniz. Paylaşımlı odalar 20 tl kızılaya 5-10 dk
  • Barınmak için düzgün bir yer lazım.
    Maalesef referans vs. yok. Okuyan arkadaşımda.
  • UP
  • Kızılayda mina1 otel var, ismimi verirsen sana çok yardımcı olurlar, Hülya ablayı bul Fatih in selamı varde yeter.

Ataç 1 sokta

3124330328 Forum müşterilerine özel indirim yaptırmaya çalışırım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavifatih -- 24 Kasım 2012; 15:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifatih

Kızılayda mina1 otel var, ismimi verirsen sana çok yardımcı olurlar, Hülya ablayı bul Fatih in selamı varde yeter.

Ataç 1 sokta

3124330328 Forum müşterilerine özel indirim yaptırmaya çalışırım,

mina1 otel de kaldık bu yaz lazım oldu.tesadufen bulmuştuk iki kişilik oda 120 tl ödedik. bir hafta sonra tekrar lazım. referansınız geçerlimi ? (üzerinden 2 yıl geçmiş olmasına rağmen :))
  • Mina 1 otele gidip forumdonanımhaberde gördük deyin büyük olasılıkla yardımcı olacaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.