Şimdi Ara

Ankara Kızılay Kolye Satılan Mekanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kiz arkadasim icin kolye almak istiyorum ve kendimede ama kizilayda kolye satan yer bilmiyorum Yardim etme zahmeti gosteripte bana kolye satan yer soyleyebilirmisiniz? (biraz ucuz olsun,çakma felan fark etmez)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Kızılay'da Kolye Satılan Mekanlar

Ankara'nın merkezi Kızılay semti, mücevher alışverişleri için popüler bir bölgedir. İster özel bir gün için şık bir parça ister günlük kullanım için zarif bir kolye arayın, Kızılay'da ihtiyaçlarınıza uygun çok sayıda seçenek bulabilirsiniz.

Kızılay'da kolye satan en iyi mekanlardan bazıları şunlardır:

• Altınbaş: Geniş bir altın ve pırlanta kolye koleksiyonu sunan güvenilir bir kuyumcu.
    • Kuyumcu Ailesi: Çeşitli tarz ve fiyat aralıklarında modern ve klasik kolye çeşitleri sunan bir aile işletmesi.
    • Sarraf: Geleneksel Türk motifleri ve el işçiliğiyle öne çıkan benzersiz kolye tasarımlarıyla tanınır.
    • Zen: Mücevher tutkunları için özel tasarım kolye modelleri ve lüks koleksiyonlar sunan bir butik.
    • Kızılay Takıcı: Kızılay'ın kalbinde yer alan ve geniş bir kolye yelpazesine sahip bir kuyumcu.

Bu mekanlar, her bütçeye ve zevke uygun altın, gümüş, pırlanta ve değerli taşlardan yapılmış kolye seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca, özel tasarım hizmetleri ve onarım seçenekleri de mevcuttur.

Kızılay'da kolye satın almadan önce farklı mağazaları araştırmayı ve fiyat karşılaştırması yapmayı unutmayın. İhtiyaçlarınıza en uygun parçayı bulmak için kuyumcuların profesyonel tavsiyelerinden yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yokmu bilen?

• karanfilde freak denilen bir mekan var bir bak istersen
  • kızılay karanfilde bulabilirsin
  • Karanfilde kitap,test felan satilmiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wxpiq

Karanfilde kitap,test felan satilmiyormu?

dost kitapevi var orda bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bull bear

quote:

Karanfilde kitap,test felan satilmiyormu?

dost kitapevi var orda bulursun

Peki teşekkür ederim.Başka mekanlarda kabulumdür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • limon bazar var aradığın gibi bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

limon bazar var aradığın gibi bir yer

Adresi nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Sheeper

limon bazar var aradığın gibi bir yer

Adresi nedir?

karanfilden yüksel caddesine dönün görürsünüz.
  • Teşekkür ederim

• limon bazaar dan sakın kolye alma. Ben öyle bir hata yaptım 3 kere kolye koptu hepsinde kullanıcıdan kaynaklı dediler.

Halbuki 3 ü de takarken koptu ve herhangi bir germe ve ya başka bir şey yoktu.

2 kere yeni kolye zinciri aldım parasıyla, başka bir yerden kolye zinciri aldıktan sonra düzen tutturduk.

Sakın ordan alışveriş yapma küçük bir tavsiye...
  • Merhabalar, kızılay ortalık mekanıdır. Fiaylar abartıdır ve çeşit azdır.
    Çin malı abuk subuk kolyeleri yığarlar ve basarlar 1 liralık kolyeye 25-50 lira fiyat etiketini.
    Freakten alışveriş yapacaksanız onlar koleksiyon adı altında sanırım tam emin değilim el yapımı grup kolyeleri satıyorlar onlara göz atın.
    Freakin facebook sayfası var oradan bakabilirsiniz.
    Kızılaydaki tüm mağazalar kazıktır söyleyeyim.internetten 1 dolara aldığım kolye kocatepe yakınlarında 40 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaGNeRL0vE

limon bazaar dan sakın kolye alma. Ben öyle bir hata yaptım 3 kere kolye koptu hepsinde kullanıcıdan kaynaklı dediler.

Halbuki 3 ü de takarken koptu ve herhangi bir germe ve ya başka bir şey yoktu.

2 kere yeni kolye zinciri aldım parasıyla, başka bir yerden kolye zinciri aldıktan sonra düzen tutturduk.

Sakın ordan alışveriş yapma küçük bir tavsiye...

Tavsiyenize uyucam

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

Merhabalar, kızılay ortalık mekanıdır. Fiaylar abartıdır ve çeşit azdır.
    Çin malı abuk subuk kolyeleri yığarlar ve basarlar 1 liralık kolyeye 25-50 lira fiyat etiketini.
    Freakten alışveriş yapacaksanız onlar koleksiyon adı altında sanırım tam emin değilim el yapımı grup kolyeleri satıyorlar onlara göz atın.
    Freakin facebook sayfası var oradan bakabilirsiniz.
    Kızılaydaki tüm mağazalar kazıktır söyleyeyim.internetten 1 dolara aldığım kolye kocatepe yakınlarında 40 tl.

Araştırıcam Freak i

• Facebook sayfasi FREAK TSHIRT mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.