Bildirim
Ankara Kyk Yurtları Hk. Sorularınız
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla iyi olur biraz bilgi edinsem KYK'ya karşı nedense bir ön yargım var ama yine de sorup fikir almak istiyorum. Şartları nasıl rahat mı yurtlar? Ortam nasıl iyi mi? Kısaca genel olarak yorumlarsan yurtları çok sevineceğim. Teşekkürler şimdiden -
Dostum hijyen ile ilgili hep içinde bir şüphe olur onun yurtla alakası yok her yerde çekersin .
Benim oda arkadaşları çok iyiydi hiçbir problem çekmedim bu sene.
Ortam şöyle güzel çeşitli okullardan farklı bölümlerden bir sürü insan tanıyosun. Seni iyi etkileyecek insanlar tanırsan şahane olur.
Kaldığım yurtta yatılan oda ayrı , çalışma masaları dolaplar ve banyo tuvalet ayrı bir odada. Yani çok sıkıntılı insanlar olmadıkça birbirinizi rahatsız etmezsiniz.
Sorularını detaylandırırsan daha çok yardımcı olabilirim. -
hocam gölbaşındaki kykda odalar rahat mı? Kaç kişilik?
Ankara tıpa uzak mı? -
Gölbaşı Ankara üni. Hazırlık ve mühendislikler var Tıp fakültesine uzak dostum bilmiyorum türkçe mi ingilizce mi bölümün ama ulaşım baya bir sıkıntı :( -
Hocam Gölbaşı Erkek Yurdu hakkında bilgi verebilir misin biraz eğer çıkarsa orada kalacağım. -
Dostum yurt güzel ama yemekler biraz kötüydü. Bahçesi felan çok iyi ama dediğim gibi ulaşım kötü. Yani çok lüks aramıyorsan gayet iyi. -
hocam yıldırım beyazıttayım muhtemelen çıkarsa hüseyin gazide kalacağım nasıl bir yer ? yönetim? internet hızı? kaç kişi kalıyordunuz ?Birde ücret nedir? -
Dostum ben de aybüdeyim . Mühendislik hukuk diş hazırlık bunlar yakın dolmuşla 5-10 dk gidersin. Odalar iyi ama dediğim gibi içinde kalanlara bağlı tüm performans. -
Yönetim fazla problemli değil. İnternet hızı herkesin malumu kötü 4 kişilik oda. -
Hocam Gölbaşı'nda yurt odalarında kaç yatak var? Her odada tuvalet ve banyo var mı? -
Teşekkürler hocam bana çıkar mı kyk acaba size ilk neresi çıktı ve ne zaman çıktı? -
4 yatak var. Evet tuvalet ve banyo her odada var ve ayrı. -
Gölbaşı çıkmıştı saçma şekilde bilmiyorım giden gelene bağlı kyk da işler biraz torpille yürüdüğü için çıkar çıkmaz demek saçma. 2800. Yedektim 3000. Yedek benden önce yerleşti yurda düşün işte. -
kaç ayda çıktı hocam? -
Sağolun hocam bu benim için önemli çünkü birde yurt yeri nasıl? Serin oluyor mu? Gölün yanında mı vs biraz tanımlayabilir misiniz yurdu genel olarak, teşekkürler.
Kusura bakmayın yani hazır denk gelmişken sizden faydalanmam lazım. -
2 haftada -
2 hafta nerede kaldınız hocam? -
Göle yakın gölün yanında değil. 2 kız 1 erkek yurdu var yerleri değişcdk felan dediler de hepsi bir arada zaten. Serin güzel yerde. Sosyal açıdan hiçbir şey yok gibi gölbaşı ilçesinde -
Bir akrabada kalmıştım biraz dostum.
Benzer içerikler
- tyt taktikleri
- 30 ingilizce bölümlerde hazırlık zorunlu mu
- endüstri mühendisliği okunur mu
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- animonik kaçak izle
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X