Şimdi Ara

Ankara Kyk Yurtları Hk. Sorularınız (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Gazi tıpta okuyacak birisi için Hüseyin Gazi yurdu nasıldır? Bir de kyk yurtlarının başvuru, çıkış vs. sistemi nasıldır?
  • Die Chemie. kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle hayırlı olsun. Eğer çıkarsa ulaşım imkanı geniş okula rahatlıkla ulaşırsın yürüyerek bile gidebilirsin.

Şöyle bir sistem var başvuracaksın ilk tercihinde yerleştirilirsin büyük ihtimalle ama hangi yurt çıkacağı belli olmuyor Gölbaşı'ndaki yurt bile çıkabilir. Diğer ihtimal yedeklere kalman bu da şans işi bilmiyorum ne kadar sürede çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cifaretto

Dostum öncelikle hayırlı olsun. Eğer çıkarsa ulaşım imkanı geniş okula rahatlıkla ulaşırsın yürüyerek bile gidebilirsin.

Şöyle bir sistem var başvuracaksın ilk tercihinde yerleştirilirsin büyük ihtimalle ama hangi yurt çıkacağı belli olmuyor Gölbaşı'ndaki yurt bile çıkabilir. Diğer ihtimal yedeklere kalman bu da şans işi bilmiyorum ne kadar sürede çıkar.

Hocam ben hazırlıktayım ve şehir dışındayım. Gölbaşındaki kyk çıksa çok mutlu olurum. Sizce çıkar mı ? Çıkma ihtimali nasıl oluyor ?
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Çıkar yüksek ihtimalle

• Hocam bugün KYK yurt sonuçları açıklandı, bana da Ankara Gölbaşı yurdu tuttu, ama okuluma çok uzak (AHBVÜ Edebiyat fak.). Yurtla okul arasında 21 km. mesafe var. Dilekçe verip daha yakın bir yurda geçmeyi talep edebilir miyim? Sorduğum kişiler bunu yapmamı önerdi. Yoksa o yol değil 4 sene, 1 sene bile çekilmez. Otobüsle yaklaşık 1 saat yazıyor Google Haritalar'da.

• veluthil kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun dostum evet kyk Ankara İl müdürlüğüne dilekçe verebilirsin nakil dilekçesi.

yeni bir otobüs hattı konulmuştu direk yurdun önünden merkeze gidiyordu o baya kısaltıyordu yolu fazla dert etme.

başka soruların varsa pm atabilirsin

• Hocam iyi günler 1171. yedeğim ne zamana çıkar sizce?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SerKrc kullanıcısına yanıt
    iyi günler dostum hayırlı olsun öncelikle.

merkezdeki yurtlar dolu oluyor genelde ama bilmiyorum ekim ayı gibi çıkar diye düşünüyorum ama tabi bu hiç belli olmaz ben geçen sene ve ondan önceki senelere bakarak söylüyorum.

• 4588. Yedeğim hiç bir şekilde kyk 'ya yerleşmemin oluru yok mudur hocam

• Willy Wonka Chocolate W kullanıcısına yanıt
    çıkmaz bence hangi okuldasın ucuz yerler önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cifaretto

Evet dostum
    Gülhane hemşirelik kampüse en yakın yurt nerede biliyor musunuz acaba?

• yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    ulustaki yurtlar ve Hüseyin gazi yurdu dostum otobüsle veya dolmuşlarla çok 5-10 dk da okuldasın

• Hacettepe beslenme ve diyetetik

hacettepenin kendi yurdu var ona başvur.

okulun yeri iyi dolmuş metro otobüs vs hepsinin uğradığı yer fiyatlara bakılıp beğendiğin yerden çıkabilirsin seçenek çok sıhhiye de vardır f/p yurt

• Aileme yük olmamak adına yaşadığım şehir olan konya'ya yatay geçiş yapmayı bile düşünür oldum. En fazla 400 tl falan verebilirim yurda. Hacettepe'nin kendi yurduna da başvurdum.Ne yapacağımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Wonka Chocolate -- 29 Ağustos 2019; 14:40:52 >
  • Hocam sizce 262. Yedek ne zamana çıkar? Bide hangi yurt boşalırsa oraya mı yolluyorlar?

:( umarım çıkar kyk

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    aynen ara tatile anca sıra gelir diye düşünüyorum

• Adana'da 38.yedegim ilk ek yerleştirme de bana çıkar mı bilen kardeşlerim yanıtlarsa çok mutlu olurum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.