Şimdi Ara

Ankara Kyk Yurtları Hk. Sorularınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cifaretto

hayırlı olsun dostum evet kyk Ankara İl müdürlüğüne dilekçe verebilirsin nakil dilekçesi.

yeni bir otobüs hattı konulmuştu direk yurdun önünden merkeze gidiyordu o baya kısaltıyordu yolu fazla dert etme.

başka soruların varsa pm atabilirsin
    hocam aklımda birkaç soru daha var, diğer arkadaşlar da görüp faydalansınlar diye buradan yazıyorum:

bahsettiğin otobüs tek vesait mi yoksa aktarma falan oluyor mu?

bir de yurda yerleşme olayını merak ediyorum, kaç gün önce gidebiliyoruz, misal okul açılmadan bir iki gün evvel yurda yerleşsem sıkıntı olur mu?
  • Hocam senin yerleştiğin sene yeni yurt fln açılmıştı sanırım ,,2018-2019 döneminde 1500yedektim 2 ay da yerleştim ben. Diğer arkadaşları yanıltmış olmayalım , hüseyin gaziye nasıl geçtin la bide bende dilekçe verdim hacı bayram veli ye attı beni görevli hüseyin gazi hayatta çıkmaz dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veluthil kullanıcısına yanıt
    Dostum otobüs + yürüme mesafesiydi.

Dolmuşlar da yakınından geçiyor işte ama dediğim gibi merkeze uzak Gölbaşı pek tavsiye etmem.

Yurtların açılma tarihi var o tarihten sonra kalabilirsin okulun açılmadan önce yerleşebilrisin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 29 Ağustos 2019; 16:10:25 >
  • Biezard jer kullanıcısına yanıt
    Geçmek aynen zor çünkü odalar vs. güzel.

Ben nakil dilekçesi verdikten 1.5 ay sonra çıkmıştı şans tamamen.

Kyk da çok torpil olayı var 5000. Yedek herkesten önce yerleşiyor felan sıkıntı biraz

• Merhaba. Hacettepe üniversitesini kazandım. Kyk olarak Hüseyin Gazi yurdu çıktı. Hacettepe'nin yurdu çıkmadı. Önerir misiniz acaba Hüseyin Gazi yurdunu. Avantajları ve dezavantajları nelerdir, sıhhiye kampüsüne gidip gelmem nasıl olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neoproplayer N kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum yurt iyidir sorun yaşamazsın ayrıca yürümeyi seviyorsan kampüse yürüyerek bile gidersin.

Dolmuş, otobüs ve metro ile ulaşma imkanın var 3 üyle de gidebilirsin ama en kısa dolmuş sürer.

• Yürüyerek kaç dk sürer internetten baktığımda 4 küsür km gözüküyor. Odalar 4 kişilikmiş galiba banyo ve lavabo odada var mı acaba? Son olarak fiyat ve yemek durumunu internetten öğrenebiliyor muyuz? Aradım ama bulamadım.

• Neoproplayer N kullanıcısına yanıt
    30 dk sürer yürüme.

Odalar 4 kişilik evet her odada banyo tuvalet var.

Yemek işi şöyle kyk sabah ve akşam yemekleri için sana bir hak veriyor mesela akşam için 9 tl eğer 9 tl yi aşarsa kalan tutarı sen ödüyorsun.

340 tl olmuş yurt ücreti bu arada 285 idi geçeb sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 31 Ağustos 2019; 21:13:38 >
    Hocam öyle bir şey yaparsanız büyük ihtimalle Tahsin Banguoğlu çıkar iyi araştırın o yurdu sonra çok pişman olursunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolunubulacak

Hocam öyle bir şey yaparsanız büyük ihtimalle Tahsin Banguoğlu çıkar iyi araştırın o yurdu sonra çok pişman olursunuz
    hocam şimdi baktım resimlerine falan, sanırım 6 kişilik bir yurt. doğrudur buraya gidersem zorlanabilirim. ama diyelim ki dilekçe verdim ve bu Tahsin Banguoğlu çıktı, gitmek istememe gibi bir hakkım var mı?
    Hocam onu bilmiyorum ama A blok 8 kişilikti. Okula ulaşım çok rahat oluyor o yönü güzel

• yolunubulacak kullanıcısına yanıt
    8 kişi de epey fazlaymış yav :D neyse artık gidince bakacağız bir çaresine. nakil olayını derinlemesine araştırırım veya memnun kalırsam Gölbaşı'dan ayrılmam
  • Aybü tıp fakultesi için hüseyin gazinin ulasim olanaklari nasıl hocam,odalarin icinde masalar var mi toplu çalışma yeri var mı ve son olarak bu sene fiyati ne kadar? Cevaplarsan sevinirim.

• Ben de bir şey sormak istiyorum. Şu an 3.sinif olduğum için KYK ya ÖSYM olarak değil de ara sınıf olarak başvuru yaptım. Ancak 389 yedekte çıktım. Ara sınıf mevzusunda KYK yurdu kaç güne veya kaç aya kadar çıkabilir acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.