Teşekkür ederim sorularımı cevapladığınız için hocam
agirsayisalci
kullanıcısına yanıt
Ne demek dostum Ankara veya üniversite ile ilgili sorun olursa pm kutusu açık. Hangi bölüm bu arada?
Sağolun hocam yurt konusunda size pm atarım bilgisayardayım ben siz?
Eyw mudur sagollll :D
agirsayisalci
kullanıcısına yanıt
İnşaat dostum :)
Hocam merhaba gülhanede okuyacağım ama keçiörende yurt yok galiba en yakın yurda mı verirler beştepe felan yakınmıdır oraya hiç bilgim yok
markovnikovcunuz
kullanıcısına yanıt
Hüseyin gazi yurdu Altındağ'da hocam gülhaneye 5 dk ;) pm den yaz bana detaylı anlatayım
Hocam Hüseyin Gaziden memnun musunuz ? bize gölbaşı çıkarsa geçmek için 2 yer uygun gibi hüseyin gazi ve hacı bayram veli öğrenci yurdu. Hüseyin Gazide tüm odalar 3 kişilik mi?
agirsayisalci
kullanıcısına yanıt
Hocam geçiş süreci sıkıntılı. Hayır odalar 4 kişilik.
Hocam bir şekilde halletcez artık, çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
H.Gazi ücreti ne kadar
285 di en son 330 olmuş dostum ve ilk kayıtta yaklaşık 500-600 tl vereceksiniz bu sene galiba
hocam fiyatlara zam gelmemiş doğru mu?
agirsayisalci
kullanıcısına yanıt
Aynen iptal etmişler ;)
Gazi müh okuyorum. Geçen sene hazırlıktım. Gölbaşında özel bi yurtta kaldım. Bu sene kyk tercih ettim. Hüseyin gazi ile Bizim üninin müh fakültesi yakın mı? Gazi müh okuyan arkadaşın var mı? Ben de inşaatım hocam
nebula-bunela-labune
kullanıcısına yanıt
Yürümeyi seviyorsan yürüyerek bile gidersin maltepeye yakınız tren garı 15 dk yürüme mesafesi
quote:
Orijinalden alıntı: Cifaretto
Yürümeyi seviyorsan yürüyerek bile gidersin maltepeye yakınız tren garı 15 dk yürüme mesafesi
Sağolun hocam. Ulusta da yurt varmış kyk ama çevresi kötüymüş.. Hüseyin gaziyi istiyorum inşallah o çıkar.
nebula-bunela-labune
kullanıcısına yanıt
Dur kafam karıştı 15 dk yı unut 30 dk ;)) inşallah cıkar yurt iyi dolmuslar caddeden geçer biner gidersin bro
quote:
Orijinalden alıntı: Cifaretto
Dur kafam karıştı 15 dk yı unut 30 dk ;)) inşallah cıkar yurt iyi dolmuslar caddeden geçer biner gidersin bro
30 dk fazla oldu ya dolmuşla falan bizim fakülteye gidemez miyim?
nebula-bunela-labune
kullanıcısına yanıt
Gidersin bro yürüyerek 30 dk felan sürer onu dedim bu arada yurt cıkarsa haberleselim dh tayfa