Şimdi Ara

Ankara Kyk Yurtları Hk. Sorularınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
15.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim sorularımı cevapladığınız için hocam
  • agirsayisalci kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum Ankara veya üniversite ile ilgili sorun olursa pm kutusu açık. Hangi bölüm bu arada?
  • Sağolun hocam yurt konusunda size pm atarım bilgisayardayım ben siz?
  • Eyw mudur sagollll :D
    İnşaat dostum :)
  • Hocam merhaba gülhanede okuyacağım ama keçiörende yurt yok galiba en yakın yurda mı verirler beştepe felan yakınmıdır oraya hiç bilgim yok
  • markovnikovcunuz kullanıcısına yanıt
    Hüseyin gazi yurdu Altındağ'da hocam gülhaneye 5 dk ;) pm den yaz bana detaylı anlatayım
  • Hocam Hüseyin Gaziden memnun musunuz ? bize gölbaşı çıkarsa geçmek için 2 yer uygun gibi hüseyin gazi ve hacı bayram veli öğrenci yurdu. Hüseyin Gazide tüm odalar 3 kişilik mi?
    Hocam geçiş süreci sıkıntılı. Hayır odalar 4 kişilik.
  • Hocam bir şekilde halletcez artık, çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
  • H.Gazi ücreti ne kadar
  • 285 di en son 330 olmuş dostum ve ilk kayıtta yaklaşık 500-600 tl vereceksiniz bu sene galiba
  • hocam fiyatlara zam gelmemiş doğru mu?
    Aynen iptal etmişler ;)
  • Gazi müh okuyorum. Geçen sene hazırlıktım. Gölbaşında özel bi yurtta kaldım. Bu sene kyk tercih ettim. Hüseyin gazi ile Bizim üninin müh fakültesi yakın mı? Gazi müh okuyan arkadaşın var mı? Ben de inşaatım hocam
  • nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Yürümeyi seviyorsan yürüyerek bile gidersin maltepeye yakınız tren garı 15 dk yürüme mesafesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cifaretto

Yürümeyi seviyorsan yürüyerek bile gidersin maltepeye yakınız tren garı 15 dk yürüme mesafesi
    Sağolun hocam. Ulusta da yurt varmış kyk ama çevresi kötüymüş.. Hüseyin gaziyi istiyorum inşallah o çıkar.
    Dur kafam karıştı 15 dk yı unut 30 dk ;)) inşallah cıkar yurt iyi dolmuslar caddeden geçer biner gidersin bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cifaretto

Dur kafam karıştı 15 dk yı unut 30 dk ;)) inşallah cıkar yurt iyi dolmuslar caddeden geçer biner gidersin bro
    30 dk fazla oldu ya dolmuşla falan bizim fakülteye gidemez miyim?
    Gidersin bro yürüyerek 30 dk felan sürer onu dedim bu arada yurt cıkarsa haberleselim dh tayfa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.