Şimdi Ara

[ANKARA] MEDİKAL ŞİRKETİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE ERKEK ELEMAN ARANIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda nereye ilan vereceğimi bilemediğim için ilanı bu başlık altında açıyorum. Umarım bir sorun yaratmaz

NECATİBEY CADDESİ'NDEKİ MEDİKAL ŞİRKETİMİZE en az lise ve daha üzeri okul mezunu, askerlikle ilişiği bulunmayan, B tipi sürücü ehliyetli, seyahat engeli bulunmayan, Ankara'da ikamet eden, 30 yaşını aşmamış ve ortopedi sektöründe yetiştirilerek çalıştırmak üzere erkek eleman arıyoruz. Ayrıca bilgisayar kullanabilen adaylar tercih sebebi olacaktır. Maaş ve diğer koşullar yüzyüze görüşme esnasında konuşulacaktır. Buna ek olarak, yemek ve yol giderleri şirket tarafından karşılanacaktır. Daha detaylı bilgi ve yüzyüze görüşme için aşağıda bulunan numaralardan iletişime geçebilirsiniz.

İrtibat telefonları:

Cemil YILMAZ: 0533 813 03 38
    Songül ATEŞ: 0533 813 03 37
    Ofis no: (0312) 229 34 35

NOT: İlanı çok yakın bir dostum adına açtığım için PM göndermek yerine yukarıda yazan numaralardan irtibata geçerseniz daha çabuk ve etkili bir yanıt alırsınız. Zira şirket benim değil, bu sebepten de işe alımlar için görüşeceğiniz kişi ben değilim Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 28 Nisan 2008; 19:24:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pazarlama ile alakalı bir iş mi ? tam olarak ne yapılacak ? kaç kişi alınacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 27 Nisan 2008; 16:18:45 >
  • Dostum işin içinde pazarlama da var, halkla ilişkiler de var. Kısacası şöyle özetleyeyim; alınan eleman ortopedi üzerine çalışan bir medikal şirketinde çalışacak. Ve gerektiğinde hastaneleri gezecek, gerektiğinde ameliyat olacak hastaların ameliyatlarına girip ameliyat yapan doktorlara yardımcı olacak. Tabi yetiştirildikten sonra olacak bunlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

pazarlama ile alakalı bir iş mi ? tam olarak ne yapılacak ? kaç kişi alınacak ?

• quote:

Orjinalden alıntı: BARAnCUDA85

gerektiğinde ameliyat olacak hastaların ameliyatlarına girip ameliyat yapan doktorlara yardımcı olacak.

• bunun yanlış anlaşılacağını tahmin etmiştim ama ilk seferde uzun uzun açıklamamak için yazmamıştım. doktorlara yardımdan kasıt ameliyatı yapmak değil elbette. ama ameliyatta kullanılacak parçaları ithal eden ve bütün özelliklerini bilen medikal şirketi olduğu için burada çalışan elemanlar da doktordan bu parçanın nereye yerleştirilmesi gerektiği konusunda daha bilgili ve daha tecrübeli oluyorlar. çünkü doktor aynı parçayı örneğin yılda 10 kez kullanıyorsa, medikal şirketinin elemanı aynı parçayı haftada 3 kere kullanıyor. bu sebeple parçanın nasıl yerine daha iyi oturacağı konusunda da doktordan daha tecrübeli oluyorlar. zaten bütün medikal şirketlerindeki çalışanlar da böyledir, yani kullanılacak parçaları doktordan daha iyi tanırlar ve doktora yardımcı olurlar. hatta bunu bizzat doktorlar kendileri isterler.. yine de teşekkürler, bu açıklamayı yapmamı sağladığınız için!!
    quote:

Orjinalden alıntı: infra_dark

quote:

gerektiğinde ameliyat olacak hastaların ameliyatlarına girip ameliyat yapan doktorlara yardımcı olacak.

• mahsuru yoksa medikal sirketinin adı nedir acaba?
    cvp pmde de olabilir
  • pm'le cvpladım
    quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

mahsuru yoksa medikal sirketinin adı nedir acaba?
    cvp pmde de olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

pm'le cvpladım
    quote:

cvp pmde de olabilir

ben antalyadyaım olmazmı =)
  • Ankara'da yerleşik hayata geçebilecekseniz neden olmasın?? :))))
    quote:

Orjinalden alıntı: HercuL

quote:

pm'le cvpladım
    quote:

cvp pmde de olabilir

ben antalyadyaım olmazmı =)

• Zamanında ben de bu işi yapmıştım. Örnek: Kalça protez replasmanı gibi ameliyatlarda bir çanta dolusu boy boy protezle birlikte ameliyathaneye gidiyorsunuz. Protezin yerleştirilme aşamasında uygun boydaki protezin yerleştirilmesi için hekime öneride bulunuyorsunuz. (hekimine göre değişir gerçi). Ameliyat bölgesine yakın oluyorsunuz ama elbette hastanın içine elinizi sokmuyorsunuz (gerçi yuva açmak için benim bir kez böyle bir tecrübem olmuştu).

Eskiden ameliyat sonrasında reçete takibi ve hasta yakınlarından ya da kurumlardan ödemeyi tahsil etmek için gerekli evrak işlerini takip ediyordunuz. Şimdi prosedür nasıldır bilemiyorum.

Kan görmekten çekinmiyorsanız güzel bir iştir.

Gerçi ikinci el ilanları arasında biraz değişik olmuş ama :-)
  • Evet aynen arkadaşın belirrtiği gibi bir iştir ;) İlanın yeri konusuna gelirsek, sitede bu tarz ilan verecek uygun bir yer bulamadığım için en uygun yerin ikinci el bölümü olacağını düşünerek bu bölüme verdim ilanı. Açıklamalar için teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: definal

Zamanında ben de bu işi yapmıştım. Örnek: Kalça protez replasmanı gibi ameliyatlarda bir çanta dolusu boy boy protezle birlikte ameliyathaneye gidiyorsunuz. Protezin yerleştirilme aşamasında uygun boydaki protezin yerleştirilmesi için hekime öneride bulunuyorsunuz. (hekimine göre değişir gerçi). Ameliyat bölgesine yakın oluyorsunuz ama elbette hastanın içine elinizi sokmuyorsunuz (gerçi yuva açmak için benim bir kez böyle bir tecrübem olmuştu).

Eskiden ameliyat sonrasında reçete takibi ve hasta yakınlarından ya da kurumlardan ödemeyi tahsil etmek için gerekli evrak işlerini takip ediyordunuz. Şimdi prosedür nasıldır bilemiyorum.

Kan görmekten çekinmiyorsanız güzel bir iştir.

Gerçi ikinci el ilanları arasında biraz değişik olmuş ama :-)

• bu bölüme ben de bir iş ilanı açmıştım fakat hemen birileri şikayet etmişti ve ilanım silinmişti..
    bu ilanı şu ana kaddar şikayet etmemeiş olmaları çok ilginç!!!!
    yanlış anlamayın, ben deistemem ilan silinsin, sadece bana yapılan muameleyi anlatıyorum.
  • Valla ne diyeyim. Saygılar sunuyorum sadece
    quote:

Orjinalden alıntı: bytepire

bu bölüme ben de bir iş ilanı açmıştım fakat hemen birileri şikayet etmişti ve ilanım silinmişti..
    bu ilanı şu ana kaddar şikayet etmemeiş olmaları çok ilginç!!!!
    yanlış anlamayın, ben deistemem ilan silinsin, sadece bana yapılan muameleyi anlatıyorum.

• bence sen konu dışına aç ilanı daha çok kişi görmüş olur
  • ilk kez duyuyorum medikal pazarlamacının amelıyata girmesını. çunku ortopedistler bu tıp medıkal malzemelerı takmak için kurs alıyorlar yenı çıkan malzemeler için.. ben hastanede hiç gormedım şimdiye kadar hocarlımla beraber girn bir pazarlamacı ki insan anatomisinden zerre anlamyan bir kişi nasıl yardımcı olacak o konudada hiç bir fikrim yok ya. eğer bu kondua benı aydınlatırsanız çok sevınırım çunku yıllardır tıp camiasındayım ilk kez duyuyorum bu işi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.