Şimdi Ara

Ankara medipol tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara medipol tıp kaç k dan kapatır sizce arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi

Ankara Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara'da bulunan özel bir tıp fakültesidir. Fakülte, 2009 yılında kurulmuş olup, tıp alanında lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır.

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi, modern tesisleri ve deneyimli öğretim kadrosuyla tanınır. Fakültede, son teknoloji laboratuvarlar, simülasyon merkezleri ve araştırma tesisleri bulunmaktadır.

Ankara Medipol Tıp Fakültesi Yorumları

Ankara Medipol Tıp Fakültesi hakkında öğrenci ve mezun yorumları genel olarak olumludur. Öğrenciler, fakültenin akademik kalitesinden, tesislerinden ve öğretim kadrosundan memnun kalmaktadırlar. Ayrıca, fakültenin öğrencilere sunduğu staj ve araştırma imkanları da takdirle karşılanmaktadır.

Ankara Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Nasıl?

Ankara Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi, tıp eğitimi almak isteyen öğrenciler için iyi bir seçenektir. Fakülte, yüksek kaliteli eğitim, modern tesisler ve deneyimli öğretim kadrosuyla öğrencilere tıp alanında başarılı bir kariyer için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı hedeflemektedir.

Ankara Medipol Yorum

Ankara Medipol Üniversitesi, öğrenciler arasında popüler bir eğitim kurumudur. Üniversite, akademik başarısı, modern tesisleri ve öğrenci dostu ortamıyla tanınır. Ankara Medipol Üniversitesi hakkında yapılan yorumlar genel olarak olumludur ve üniversite, yüksek öğrenim arayanlara tavsiye edilmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2.5k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hastanesi falan belli değil istanbuldaki gibi yüksek kapatacağını inanmıyorum :(
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce kaç olur

• funnymunny F kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum

ama sanırım üstteki arkadaş gibi 2-3k bandında olur isimden baya puan topluyor

ama 1kdan da kapatmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Ağustos 2020; 0:36:27 >
  • Tercih günlerinde uğradım. Okulu görmeye gelen öğrencilerin olduğu listedeki sıralamalar fena değildi. Yeni olsa da çok düşük sıralamalar da kapatacağını düşünmüyorum.

• Thedeathlymezun T kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara Medipol nasıl ulaşım imkanları?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    10 ay önce açıldı
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki %50 burslusu ne olur hocam
    Hocam %50 falan kaçla kapatır sizce

• savcınız kullanıcısına yanıt
    Hocam beni arkadaş götürdü Ankara'yı bilmiyorum pek.Ama yanında yht garı vardı.Oradan metroyla ulaşım sağlanıyor diye hatırlıyorum.Oradan ya da yakın bir yerden metroya bindik. Okul konum olarak fena değil ama böyle aşırı gereksiz ayrıntılarla övmeye çalışıyorlardı. Eksikler olması muhtemel.

• savcınız kullanıcısına yanıt
    sıhhiyeye çok yakın hemen garın karşısında 5-10dakika yürüyüşle merkeze ulaşabilirsiniz sıkıntı yok bu konuda
    Hocam %50 burslusu hakkında bir tahmininiz var mı

• 15k üstü gibi kapatır gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Ağustos 2020; 0:49:21 >
  • İstanbul'dan düşük olur zannımca ama çok bir fark olmaz

Hukuğu nasıldır hocam?

• İst x1.5-2 arasi

Hocam 1. Siniftayken hic 20 21 yasinda öğrenci var miydi

• 55 yaşında bile vardı
    Oha cidden mi anlayabiliyor muydu dersleri falan mesela 18 yasinda oluyor genellile ordakiler yogunluk neydi yaklaşık olarak 18 19 %kac
    20 21 % kac mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97D83CB43 -- 13 Ağustos 2020; 3:17:21 >
  • yokatlas.yok.gov.tr
    ANKARA ÜNİVERSİTESİ - Tıp (101110775) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/2018/lisans.php?y=101110775

normalde biri 1999 üni mezunu olarak kazandı kendisi memurdu ordan istifa edip tıp okuyor

55 yaşındaki arkadaşımız da afla geldi gayet istekli 1. sınıfı kalmadan bitirdi ama bu yıl 2-3 puanla kaldı ama baya çalışıyor istekli

genelde %80dan fazlası ilk yılında diğerleri de mezun oluyor zaten he 18 yaşında ol he 25 yaşında bir fark yok fazla eskidendi yaş farkları:):)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.