Etimesgut Etimesgut'ta oturan başka kimse yok mu yav
Ben varım
mamak haydi mamak ez şu yeni mahalleyide akıllansınlar... :D
quote:
Orijinalden alıntı: Raistlin2212
quote:
Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza
quote:
Orijinalden alıntı: Raistlin2212
ohaaaa batıkent nasıl yok zorumlu olarak yenimahlleyi işaretledim
e batıkent ümitköy falan hepsi yenimahalleye bağlı çok büyük bir ilçe ya diyorum ya çoğu ilden daha büyük
yenimahalle alır basıni gider ozamn
onun gibi bir şey, keçiörende ankaranın en kalabalık ilçesidir bir milyondan fazla kişi yaşar orada.
bence mamak gerek kültürel gerekse sosyal açıdan çankayadan daha üstündür,mamak şimdi cok değişti,aksini idda eden varsa buyursun,mamak yakında 1.numaralı ilçe olacak
mamakdaşım
biz mamaklılar el birliğiyle diğer ilçelilere hadlerini bildirecez ayaklarını denk alsınlar:D
quote:
Orijinalden alıntı: XtremeX-Style
bence mamak gerek kültürel gerekse sosyal açıdan çankayadan daha üstündür,mamak şimdi cok değişti,aksini idda eden varsa buyursun,mamak yakında 1.numaralı ilçe olacak
quote:
Orijinalden alıntı: mcmert
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
Etimesgut Etimesgut'ta oturan başka kimse yok mu yav
Ben varım
Hadi ya neresi ? Ya da PM atayım.
MAMAK çöplüğü ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN BÜYÜK çöplüğüdür...buda size kapak olsun
quote:
Orijinalden alıntı: basbug819
mamakdaşım
biz mamaklılar el birliğiyle diğer ilçelilere hadlerini bildirecez ayaklarını denk alsınlar:D
quote:
Orijinalden alıntı: XtremeX-Style
Yenimahalle
4 kişi gölbaşıdnanmış yazsalarda öğrensek bi.... birisini biliyorum zaten.
öyle ilçemi olur adı mahalle :D sizin yeni mah. hangi ilçeye bağmı muhahahaha
quote:
Orijinalden alıntı: Mutsuz Son
Yenimahalle
quote:
Orijinalden alıntı: emre_fb_fb
4 kişi gölbaşıdnanmış yazsalarda öğrensek bi.... birisini biliyorum zaten.
Birde HAGİ diye birisi vardı, geçen konusmustuk.
KEÇİÖREN
Polatlı'dayım ve ilçemden nefret ediyorum. Tek bir sosyalleşecek yer yok. Nergis'e git bir bardak (küçük) çaya 1TL bayıl işte hayat bundan ibaret. Sinemayı da kaldırdılar...