Şimdi Ara

Ankara'nın Semtleri(Hangi Semti Nasıl Bilirsiniz?, hangi semt daha yaşanabilir?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
12.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'nın semtlerini yaşanabilirlik, iyi yönleri-kötü yönleri, canlılık , sosyal imkanları ve benzeri yönleriyle değerlendirebilir misiniz?

Bu arada ben de Malatyalı olsam da tüm hayatım Ankara'da geçti; ankarayı iyi kötü bilirim.
    Ama semtlerin iç yüzü, o semtlerde yaşam hayat pahalılığı ve/veya ucuzluğu (kira vb.) bildiklerinizi yazmanızı istiyorum.

Ayrıca en yaşanabilir gördüğünüz semti de nedenleriyle birlikte belirtirseniz sevinirim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Not:şu an mobilde olduğum için ben değerlendirmelerimi yazamıyorum akşam ben de mesajı editleyip yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ongun_44 -- 10 Aralık 2013; 10:19:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sincan Center Nobody Enter

• Yenimahalle sakindir memur mahallesidir . Salaklarda barinir demete yakin olmasindan dolayi apaci denilen cocuklara rastlaya ilirsiniz onun haricinde guzeldir

• doğduğumdan beri batıkentteyim benim için çok değerli bir yer son zamanlarda apaçisi ve serserisi baya çoğaldı ama ben hala en yaşanabilir yerin batıkent olduğunu düşünüyorum ama ulaşımı kolay olsaydi eryaman derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: mert-hc

doğduğumdan beri batıkentteyim benim için çok değerli bir yer son zamanlarda apaçisi ve serserisi baya çoğaldı ama ben hala en yaşanabilir yerin batıkent olduğunu düşünüyorum ama ulaşımı kolay olsaydi eryaman derdim
    Törekentteyim çok memnunum ama sosyal faaliyet falan yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert-hc

doğduğumdan beri batıkentteyim benim için çok değerli bir yer son zamanlarda apaçisi ve serserisi baya çoğaldı ama ben hala en yaşanabilir yerin batıkent olduğunu düşünüyorum ama ulaşımı kolay olsaydi eryaman derdim

Evet hocam batıkent güzel bir yer. Ama dediğiniz gibi Eryaman çok güzel. Fakat ulaşım bir sorun ama inşallah metro faaliyete geçince sıkıntı çözülecek. Eryamanın da sevmediğim yönü çok sakin ben biraz canlı yerleri seviyorum. Ama yine de Ankara'nın en yaşanabilir yerlerinden biri göksu parkı bile yeter.

• Bilkentteyim. Apaçi yok. Kiralar pahalı. Hava soğuk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsim bitince editlerim

• Eryamanda yasiyorum kiralar diger yerlere gore ayni ama evler lux yani bu fiyata bu evi yenimahallede bulamazsiniz eryaman sakindir site zaten her yer yeşillik ddolu ama ulasim zor universite de golbasina tasinmis su an okuldayim golbasi buzzz oturma organim dondu ve kotu diyebilirim buralara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

Bilkentteyim. Apaçi yok. Kiralar pahalı. Hava soğuk.

Evet Bilkent cidden güzel ama kiralar 1300-1400tl civarı. Yaşam biraz pahalı yani.
    Bu arada hocam Şu an Ankara'nın her yeri donuyor. Şu an beştepedeyim kar 5 dk önce bağladı çok yağacakmış diyorlar

• Sincan'a yeni tasindik dukkan actik merkezde
    Anahtarcimiza gelip "Byrda anahtarci varmis nerede?" diye soran var

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameWind6

Sincan'a yeni tasindik dukkan actik merkezde
    Anahtarcimiza gelip "Byrda anahtarci varmis nerede?" diye soran var
    çankaya emek güzel yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotkas

orda evler nasıl ya araştırıyorum da
  • Bir de fotoğraf atayım bari.
    Beştepeden Beşevler'e bakış:
     Ankara'nın Semtleri(Hangi Semti Nasıl Bilirsiniz?, hangi semt daha yaşanabilir?)

• Bahçelievler nasıl çok pahalı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saralondé

quote:

Orijinalden alıntı: kotkas

orda evler nasıl ya araştırıyorum da

Hocam törekentin kiralar Ankara geneline göre genelde uygun. Yeni binalar ve site tipi yapılaşmalar oldukça güzel. Zaten törekent eryamanla bitişik. Sincan'a bağlı olan taraf törekent , etimesguta bağlı olan taraf eryamanyani eryamandan da ev bakabilirsiniz.
    Özellikle 3.etap güzeldir. Ayrıca elvankentle de bakabilirsiniz. Bu arada o bölgenin tek sıkıntısı ulaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Bahçelievler nasıl çok pahalı mı?
    Tabiki çayyolu tarafı ve oran tarafı. İnsanlar birbirine saygılı hiç olmassa. Akderede oturuyorum ilk defa oturacak biri için asla tavsiye etmem burayı ama sürekli oturan içinde vazgeçilmezdir. Evleri ucuz ulaşım yakın.
  • Hacıkadın, Yeşiltepe, Aktepe, Uyanış, Çaldıran, altmışevler, ismetpaşa, kayaş, boğaziçi, Hüseyingazi

Şakayı bir kenara bırakırsak en yaşanabilecek yer eryamandır, ulaşımı abartildigi kadar değil Kızılay merkeze otobüsle 40 dk da gidebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 11 Aralık 2013; 10:51:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Bahçelievler nasıl çok pahalı mı?

Biraz pahalı hocam. Güzel bir semt olmasına rağmen benim sevmediğim yanı genelde 30-40 yıllık binalar var. Bu binalar da bana eski geliyor yani bir ev için benim beklentilerimi karşılamıyor.
    Ama çok güzel bir semt.

• sana şöyle diyeyim balgat 100. yılda oturuyorum gayet sakin bir yer ve hala komşuluk var oturduğum mahallede herkes birbirini tanır, gider gelir, birlikte mangal vs. eğlenceler yapılır. Tek sıkıntısı oturduğumuz binaların yaşının baya büyük olması. Ama onun dısında konşuluk vs olması sorunu görmezden gelmeye yetiyor. daha canlı bir yer istiyorsan bahçelievleri tavsiye edebilirim sana özellikle 7. cadde ve civarı barlar kafeler mağazalar sinema vs. herşeyi bulabilirsin. Son olarak Batıkent diyeceğim batıkent i çok iyi bildiğim söylenemez ama biraz daha lüks bir yer birçok müstakil evler var sakin bir yer ve hala gelişmeye devam ediyor oralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.