Şimdi Ara

Ankara odtülüler dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
24.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta ismini söylediğim dershane hakkına bilgi sahibi olan, yorum yapmak isteyen veya dershane önerisi yapabilecek varmı?

• Bilgi sahibiyim, gidersen pişman olursun. Orası ticarethaneden başka bir şey değil. Vaatleri vaatten öteye gitmedi. Bu sene oradaydım, olmaz olaydım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmedim ama =Çöp

• 2 tane dershane varmış birisi ortadoğu birisi odtülüler başka varmı yorum yapcak?
  • Dostum bi kac tane odtululer var eger karanfildeki cafelerin falan yanindakini soruyosan ben oraya gittim bilgilendirebilirim

• Odtülüler dersanesi ne be agejagwj

• dovahkiinnn D kullanıcısına yanıt
    bilgilendirir misin rica etsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uppp
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtülüzürafa -- 6 Ağustos 2020; 17:13:45 >
  • gorusmeye gittim adam tamamen ticaretci eğitimle alakası yok çöp lise
  • pampas63 P kullanıcısına yanıt
    sakın gitme benim bahsettiğim karanfil tabii diğerlerini bilmiyorum.öğrenci profili çok kötü hocalar tecrübeli ama sistemli ders işlenmiyor. kızılayda olması da cafelerin vs çevresinde çok olması da dezavantaj vakit kaybı. asla tavisye etmem.saatleri de sabah 9 öğlen 3 e 4 e kadar falandı,neredeyse tüm gün gidiyordu bomboş geçiyodu bir de.
  • gitme
  • Teşekkür ederim hepinize yorumlarını için.

• hzlgngrr H kullanıcısına yanıt
    Bu nece reklamdır
  • Arkadaşlar final dershanesi falan görürseniz aklınızdan yazılmak geçerse hayatınızın hatasını yaparsınız deyim hoca kalitesi yerlerde ücretler uçuk olur genelde (reklam sayesinde başka bir haltları yok) verdiği kaynaklarda eski sorular dolu güncel sorular yoktur genelde kaynakları da rezalettir çöp iltifat kalır . Paradan başka bir şey görmez bu kurum haberiniz olsun bırakırsanızda dershaneyi seneti bozmazlar parayı Söke Söke alırlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christiantroy -- 26 Nisan 2018; 15:44:5 >
  • Düzgün dersane yok ankarada gitmeyin evinizde çalışın. 20 bin tllik butikler falan işinize yarayabilir ama geneli vakit kaybı. ortadoğulular odtülüler falan cok gevsek olduğunu duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 26 Nisan 2018; 16:13:11 >
  • Ben okulun şu anda öğrencisiyim sıkı bir kamp dönemindeyiz çalışmaman mümkün değil yada verilen ödevi yapmaman her gün kontrol ediliyor okula gelip görmeden özellikle yusuf hocamla konuşmadan karar verme.
    Öğretmenlerimiz çok iyi dışarıdan ekstra hiçbir derse ihtiyaç kalmıyor istediğin gibi birebir etüt alabiliyorsun. Ben memnunum okulumdan

Ayrıca bu yorumların diğer okullarla karıştırıldığını düşünüyorum benim okulum karanfildeki odtülüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.