Şimdi Ara

Ankara Ortadoğulular dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
18.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Ortadoğulular Dershanesi Hakkında Bilgiler

Ankara'da eğitim sektöründe faaliyet gösteren Ortadoğulular Dershanesi, öğrencilere üniversite sınavlarına hazırlık eğitimleri sunan bir eğitim kurumudur.

Ortadoğulular Dershanesi'nin modern tesisleri, alanında uzman eğitim kadrosu ve yenilikçi eğitim yöntemleri ile öğrencilerin akademik başarılarını artırmayı hedeflemektedir. Dershane, üniversite sınavlarında yüksek başarı oranları elde etmiş deneyimli öğretmenlerden oluşan bir ekibe sahiptir.

Ortadoğulular Dershanesi'nin sunduğu eğitim programları arasında şunlar yer almaktadır:

• TYT/AYT Hazırlık Programları
    • LGS Hazırlık Programları
    • Özel Dersler
    • Rehberlik ve Kariyer Danışmanlığı

Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş eğitim planları hazırlayan Ortadoğulular Dershanesi, öğrencilerin güçlü yönlerini geliştirerek zayıf yönlerini gidermelerine yardımcı olur.

Dershane, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kişisel gelişimlerine de önem vermektedir. Öğrenciler için düzenlenen sosyal etkinlikler, kültürel geziler ve seminerler, öğrencilerin ufkunu genişletmeyi ve özgüvenlerini artırmayı amaçlamaktadır.

Ortadoğulular Dershanesi Yorumları

Ortadoğulular Dershanesi, öğrencileri ve velileri tarafından yapılan yorumlarda genellikle olumlu geri dönüşler almaktadır. Öğrenciler, dershanenin eğitim kalitesinden, öğretmenlerin ilgisinden ve modern tesislerinden memnun olduklarını ifade etmektedir.

Ortadoğulular Dershanesi ile ODTÜ Kolejleri arasında bir kıyaslama yapmak yanlış olur, zira her ikisi de farklı eğitim modelleri sunan kurumlardır. Öğrencilerin kendi ihtiyaçlarına ve tercihlerine göre en uygun eğitim kurumunu seçmeleri önerilir.

Eğer Ankara'da üniversite sınavlarına hazırlık için bir dershane arayışındaysanız, Ortadoğulular Dershanesi'ni değerlendirmenizi öneririz. Dershane hakkında daha detaylı bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya iletişim numaralarından arayarak bilgi alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çöp
  • odtü dersanesinden bahsediyosun galiba tam bilgim yok ama başlıkların altında herkes çöp diyordu. geçmişte açılan konulardan bilgi alabilirsin
  • kardeş çalışan adama her dershane iyi gelir imkanlarını kullanırsan iyi yerlere gelirsin, yatarsan en iyi dershane bile işe yaramaz o yüzden en düşük fiyatlı ve en az kişinin olduğu yerlere kaydol kalabalık yerlerde ilgi olmuyor.
  • Arkadaşlar odtülüler dershanesi değil o dershane zaten tamamen ticaret üzerine giden arkadaşlar varsa kötü yada iyi neden belirterek yazarsa sevinirim dershane Ortadoğulular olan odtülüler değil.

• ortadoğulular odtülüler bi farkı yok. ortadoğu var onların dısında fazla sıkı. matfen falan bakabilirsin ya da butik bul daha iyidir
  • Hocam neden öyle dediniz acaba ben gittim gördüm her kat da psikolog ve rehberlik vardı fazla büyük değildi bana iyi gibi geldi ama odtülüler ile neden aynı kefeye koydunuz acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 27 Haziran 2018; 18:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Hocam neden öyle dediniz acaba ben gittim gördüm her kat da psikolog ve rehberlik vardı fazla büyük değildi bana iyi gibi geldi ama odtülüler ile neden aynı kefeye koydunuz acaba.
    fazla büyük değil mi

sadece 15 tane mezun mf sınıfı var o dershanede üstüne bir de 9-10-11-12 temel liseler ve 12 dershane var, ayrıca sözel-tm-dil mezun grupları var yani aşırı kalabalık bu yüzden ilgi düşük ama sen bilirsin.
  • Hocam açı düşündüm ama onda da çok öğrenci yoğunluğu çok zaten zor yoğun olmayan bir yer bulmak napacam bilemedim cumaya kadar karar vermem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 27 Haziran 2018; 20:30:22 >
  • 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptınız dershane işini?

• Hocam en cazip bana Ortadoğulular geldi ama çok riskliydi bende sınav dershanesine karar verdim 8740tl ye

Yazıldım.

• Ortadoğulular vip şubesine bu sene gittim hocalar alanında uzman ama dershane ilgisi ve düzeni açısından çöp. verdiğin paranın karşılığını alamıyorsun. ODTÜ derhanesinde olan arkadaşlarımın dediğine göre sadece A sınıfıyla ilgileniyorlarmış. Ortadoğuya da sıkı dershane diyorlardı akıllı telefon vs kullanman yasak.
  • Biraz hortlatmış gibi olacağım(çünkü bilgi vereceğim daha iyi bir yer yok) ama lütfen ortadoğulular dershanelerine gitmeyin size tanıtımda söyledikleri herşey sözde kalıyor. Hiçbir sistemleri yok hoca kalitesi şubeye göre değişiyor ona net bişey söyleyemeyeceğim ama denemeler rezalet ygs sisteminden öteye geçilememiş denemeleri var. Size hiçbir şey katmaz sadece paranızı alır. Merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
  • Dershane hakkında zerre bilgim ve fikrim yok fakat o nasıl isim oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imm hilmi bunu sevmedi -- 14 Ağustos 2020; 13:54:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaldırma kuvatı

Biraz hortlatmış gibi olacağım(çünkü bilgi vereceğim daha iyi bir yer yok) ama lütfen ortadoğulular dershanelerine gitmeyin size tanıtımda söyledikleri herşey sözde kalıyor. Hiçbir sistemleri yok hoca kalitesi şubeye göre değişiyor ona net bişey söyleyemeyeceğim ama denemeler rezalet ygs sisteminden öteye geçilememiş denemeleri var. Size hiçbir şey katmaz sadece paranızı alır. Merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
    Ben bu sene için kayıt oldum geçen hafta. Türkiye geneli denemeleri yapmıyorlar mı? Ben sırf onun için kaydoldum açıkçası, 25 binlik dershaneye gitmiyorsan hoca kalitesi ve ilgi-alaka her yerde aynı. Açı'da veya Final'de ekstra ilgi göstermiyorlar sonuçta. Normal denemeler kötüyse girmem açıkçası, sırf düzenim otursun diye giriyorum. Dershaneye gitmezsem 1-2 gibi kalkıyorum çünkü.

• kaldırma kuvatı K kullanıcısına yanıt
    Evime yakın oldupu için sadece denemelerine girmeyi planlıyordum, anlaşmayı da yapmıştık. Denemeleri o kadar kötü mü? Dershanesine gitmeyecektim denemelerde ne kadar ilerlediğimi görmek için düşünüyordum. Çok mu kötü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyza_erd

Evime yakın oldupu için sadece denemelerine girmeyi planlıyordum, anlaşmayı da yapmıştık. Denemeleri o kadar kötü mü? Dershanesine gitmeyecektim denemelerde ne kadar ilerlediğimi görmek için düşünüyordum. Çok mu kötü?
    Şimdi ortadoğuluyla alakalı üç dershane var. Biri odtülüler karanfilin orada oraya sakın gitme. Diğeri ortadoğulular kızılayda manga ve mavi'nin yukarısında otobüs duraklarının ve alman bilmem ne derneğinin orada ona da gitme. Bir tane daha vardı konumunu tam hatırlamıyorum ama oraysa gözün kapalı gidebilirsin.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Modern ortadoğu yaptı orası ismini diğerleriyle anılmamak için.Sağlam dershanedir

• Ortadoğulular denemeleri gereksiz kasıntı (çalışanın da soru tarzından dolayı soruyu kavrayamadığı) tipte ben bu sene böyle deneyimledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea_guru

kardeş çalışan adama her dershane iyi gelir imkanlarını kullanırsan iyi yerlere gelirsin, yatarsan en iyi dershane bile işe yaramaz o yüzden en düşük fiyatlı ve en az kişinin olduğu yerlere kaydol kalabalık yerlerde ilgi olmuyor.
    Bir nebze katılıyorum.
    Derece yapacak birisinin içinde varsa kötü dersanede de derece yapar ama iyi dersane bu dereceyi arttırır. O yüzden iyi dersane seçimi önemli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.