< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz_gny -- 9 Mart 2018; 0:1:33 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz_gny -- 9 Mart 2018; 0:1:33 > |
Bazen denk geliyor öyle. Bazıları da var ki, otur 2 saat muhabbet et turla arabayla o kadar samimi ve güler yüzlü oluyor, bazısı kendi havasında takılıyor, çeşit çeşit insan tipi var
Bir keresinde vitara test edecektim, izmir'de 2 bayi var zaten, fiyat için ikisine de uğrayıp test sürüşü yapacaktım. Birinden çok memnun kaldım, ilgileri falan çok iyi idi. Aynı gün diğerine gittim adamlar sanki babalarının hayrına satıyor arabayı, tavırları resmen öyle. Diğer bayide test sürüşü yapmışsınız, zaten aynı araba test sürüşüne ne gerek var demeye kadar vardı patavatsızlıkları. Ben de test sürüşü yapıp ardından tekrar bayiye girmeden gittim. Adamlar bide resmen sorguya çekti beni, diğer bayideki arabaları soruyorlar. Tek renk beyaz var mı diyorum, izmir'de bulamazsın yok diyorlar, e diğer bayide var dedim, nasıl var olamaz, suzuki bize yok dedi diyorlar. Başka ne renkler vardı diye soruyorlar Suzuki bile sizi takmıyorsa biz ne yapalım, müşteriye tavrınız ortada, zaten küçük, kurumsallıktan çok uzak bir şahıs bayisiydi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz_gny -- 10 Mart 2018; 17:58:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 11 Mart 2018; 21:16:40 > |
|
|
|
|
|