Kaza yaptım Emre araba serviste :( Senin yanına gelmiştim ya pazar günü orda eve gecip annemi aldım , yemek yedik , dönüşte yay fıraldı onume carptım.Adam ölmedi Allahtan.Arba 15gün serviste.
Hevesimi alamadım subwooferdan
GÜZEL BİR KONU ÇOK YARDIMI OLDU
nasıl yay fırladı ?
cok gecmiş olsun nazar değdi sanırım arabana..
quote:
Orjinalden alıntı: NitRoJeN
nasıl yay fırladı ?
cok gecmiş olsun nazar değdi sanırım arabana..
iYaya yazcaktım ya kafa güzel 2-3 gfündür.Adam iyiymiş yırttım.
slm bende bişey sormak istiyorum ARKADAŞLAR BEN TESİSTTAN ANLAMAM AMA ELİMDE SONY 1200 WAT XS-L121P5S DİE SUBWOFER VAR BİRDE Blaupunkt GTA 400 Flash ANFİ VAR BUNLAR BİRBİRİNE UYUM SAĞLARMI YOKSA KALDIRMAZMI NASILK OLUR BUNA BAĞLARSAM KAÇ TANE 85 LİK TAKABİLİRM VEYA BU ANFİYE NE BAĞLIYIM TEYİBİM GOLDMASTER 3070 kapılarda 2 tane jvckapı kolonum var arkada ise 2 tane silicon marka 85 lik bunlar ı toplam anfiye bağlasam olurmu
slm bende bişey sormak istiyorum ARKADAŞLAR BEN TESİSTTAN ANLAMAM AMA ELİMDE SONY 1200 WAT XS-L121P5S DİE SUBWOFER VAR BİRDE Blaupunkt GTA 400 Flash ANFİ VAR BUNLAR BİRBİRİNE UYUM SAĞLARMI YOKSA KALDIRMAZMI NASILK OLUR BUNA BAĞLARSAM KAÇ TANE 85 LİK TAKABİLİRM VEYA BU ANFİYE NE BAĞLIYIM TEYİBİM GOLDMASTER 3070 kapılarda 2 tane jvckapı kolonum var arkada ise 2 tane silicon marka 85 lik bunlar ı toplam anfiye bağlasam olurmu
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
Neye göre kalite? Neye göre profesyenellik?
Söylediğiniz ürünleri anfiye bağlarsınız ama ürünlerden özellikle bastan performans alamazsınız..detaylı bilgi için msn dende yardımcı olabilirim..
Merhaba otomüzik. Benim Doblo Premio aracım var. Araçta 6 adet hoparlör var ki siz bu konuyu iyi bilirsiniz.Bunlara uygun orijinal boyutlarda cadence hoparlör taktırmak istiyorum. Ortalama fiyat kaça malolur, bir de doblonun orijinal mp3 çaları kaliteli ses verir mi bu hoparlör sistemleriyle? İlginize teşekkür ederim, yenimahalledeyim.
Evt bende tarif ettiğiniz semntteyim cadensenin hoparlörüne girmeyin derim orjinal teyibi ile kullanacaksanız detaylı konuşabiliriz ...yüz yüze daha iyi olur
quote:
mrb.ilk öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum aldığınız olumlu düşünceler için ve buradaki yazılan sorulara gayet net ve mütevazi bir şekilde cevaplar verdiğiniz için.benimde size birkaç sorum olucak eğer kabul ederseniz.benim kia pregio [panelvan] aracım var.şu an üstünde bulunan cihazlar ise ana ünitem : sony cdx f5550 kolonlar:orjinal kapı kolonları sony tweeter jbl gt4-15 anfi:jbl 601.1 bide evde yatan xetec v200.4 elimde bulunan cihazlar bumnlardan baret ilk olarak sormak istediğim bu teybi şu an için piyasa ederi nedir?sonra bu cihazlarıma birkaç eklenti yapmak istiyorum ana ünitemi değiştereceğim dvd li bişi düşünüyorum sonra bi takım komponent(komponentler şimdilik acil değil) 12' yada 15' lik bi monitör tv tuner gibi cihazlar listemde şu anlık.bütçe olarak da 1.500 ytl diyebiliriz. şimdi düşündüğüm cihazlara gelelim.
ana ünite olarak: JVC KD-DV7302 [tabi bu model numarası yurtdışı için geçerli büyük bi ihtimal TR de farklı olur gibime gelio]
Düşündüğüm monitör tercih 1:Navitech DM-5500RM 15' [Sizce Nasıldır.Bulunduğum Yerdeki Tesisatçılara Falan Sordum Kamosoniclerden falan iyidir orta kaliteli cihazdır dediler]
tercih 2:Necvox Re 1769 17' [Tabi bu biraz bütçeyi zorlucak bu 2. alternatif o yüzden]
Düşündüğüm Tv Tuner :Sansui Tv 1000-DA
Şuan için aklıma yatan ürünler bunlar .sizden ricam bu ürünler hakkında yorumlarınız ve aynı fiyatlara daha iyi birşeyler yapılırsa tavsiyelerinizi bekliyorum.ayrıca sizden bir bilgi daha rica edicem araç içi dijital uydu hakkında bir bilginiz varmı?normal antenli alacağıma eğer çok uçuk fiyatlarda değilse dijital düşünebilirim.şimdiden cevaplarınız için teşekkür eder.iyi çalışmalar hayırlı işler dilerim.
quote:
Böyle tarifi biraz zor olur siz beni ekleyin msn ye ordan rahatça izah edeyim..
quote:
Orjinalden alıntı: rb.atasoy
Aklıma geldi içimi dökeyim.
Sonyden gt200 ve 2 tane oval hop. almıştım demette biyere taktırdım.Kablo felan çektiler.Ama adam işi baştan savma yapmış sağı sola solu sağa bağlamış Birde sağdaki arada bi kesiliyo.Adama Vakit olsa da adamın yüzüne vursam gitsem.Baya da zaman oldu.
senınkı yıne ıyımıs
power mı ole bı yer ıvedık caddesı uzerınde bızım bı arkadas ıkı tane oval koydurdu arkaya adamlar ıkı ovalı teybın bı arka ckısların bırıne gırmıs dığer arka cıkıs bosta
usenmısler ıkı ayrı hat cekmeye bırını cektıkten sonra otekıne atlama yapmıslar yok boyle rezıllık yaw
otomuzık pm den msg atmıstım sana sanırım gelmedı adresı detaylı olarak gonderebılırmısın saolasın sımdıden
...........arkadaşım merhaba,
bende portlu tüp içinde free air TS-W302F pioneer bas hoparlör var. ancak tüp hacim olarak bagajı bayağı bir kapladığından bunu daha ufak hacimli bir kabin ile değiştirmek istiyorum.(araba tipo) bildiğim kadarı ile free air hoparlörlerde kabin hacminin önemi yok..en ufak kaç litlerik tüpe monte edebilirim. bir de bunu portsuz kabin içine yerleştirirsem nasıl ses çıkartır??
quote:
Orjinalden alıntı: skorm
otomuzık pm den msg atmıstım sana sanırım gelmedı adresı detaylı olarak gonderebılırmısın saolasın sımdıden
adresi gönderdim gelmedimi..
quote:
Orjinalden alıntı: feraser
...........arkadaşım merhaba,
bende portlu tüp içinde free air TS-W302F pioneer bas hoparlör var. ancak tüp hacim olarak bagajı bayağı bir kapladığından bunu daha ufak hacimli bir kabin ile değiştirmek istiyorum.(araba tipo) bildiğim kadarı ile free air hoparlörlerde kabin hacminin önemi yok..en ufak kaç litlerik tüpe monte edebilirim. bir de bunu portsuz kabin içine yerleştirirsem nasıl ses çıkartır??
merhaba onu yukaru koysan yani pandizot üstüne daha iyi ses verir yok ben kutuya koyayım dersen kapalı kutu yappa kutuyu küçültcek olursan portda kısa olsun ...
yardım için pm attım
Otomüzik Hyundai Accent 1998 LS aracım var. Otomatik cam taktırmak istiyorum, fiyat ne olur. Kamosonic MP3 çalarım var ama hoparlörüm yetersiz. Ama asıl derdim cam, eğer otomatik cam işi yapıyorsan ve fiyatı kafama yatarsa geleyim görüşelim. Hoparlör işini de konuşuruz.
bence sunny hiç yaklasmayıınnn tavsiye ettmem tecrübemm war yanii bütcen ne kdar bütcede sorun yoksaa pioneer deh-6850mp cokk kullanıslı