Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye göre kalite? Neye göre profesyenellik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 13 Ağustos 2007; 18:24:56 >

• Hayırlı işler olsun.

Bu askerlik adama tüm şifreleri unutturuyor be

Ankara demişsin adres varsa alalım bakarsın işimiz düşer.
  • kenan agabeyimizin kardeşi her konuda referans olarak gösterebilirim
    quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

HERKEZE SELAM ESKİ ÜYEYİM FAKAT ASKERDE OLDUĞUMDAN DOLAYI AKTİF DEĞİLDİM İŞALLAH BENDE BURDAYIM... KICKER-AUDIOSYSTEM-GRAN ZERO-SOUND STREAM-SPL-POWER BASS MARKALARINI SATMAKTAYIM. HER KONUDA YARDIMCI OLCAM SİZLERE. ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE...
  • Hayırlısı olsun. Forumun sizin gibilere ihtiyacı var...
  • Saolun arkadaşlar adres yenimahellede detaylı bilgiyi pm nize atarım..
  • Aklıma geldi içimi dökeyim.

Sonyden gt200 ve 2 tane oval hop. almıştım demette biyere taktırdım.Kablo felan çektiler.Ama adam işi baştan savma yapmış sağı sola solu sağa bağlamış Birde sağdaki arada bi kesiliyo.Adama Vakit olsa da adamın yüzüne vursam gitsem.Baya da zaman oldu.
  • Evet o şekilde çok montajcı var bende farkındayım...
  • Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Aklıma geldi içimi dökeyim.

Sonyden gt200 ve 2 tane oval hop. almıştım demette biyere taktırdım.Kablo felan çektiler.Ama adam işi baştan savma yapmış sağı sola solu sağa bağlamış Birde sağdaki arada bi kesiliyo.Adama Vakit olsa da adamın yüzüne vursam gitsem.Baya da zaman oldu.
    sorun değil buraya gelirsen hallederim...
  • edison anfi bulunurmu sizde? bide jbl gt4-12 sub? bide bunları kaça bağlarsınız çok mu şey sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmaz00 -- 2 Nisan 2007; 14:18:33 >
  • bu cihazlar yok bende ama
    getirtiriz neden özellikle bu cihazları sordun ...
  • bütceme göre en uygun bu cihazları bulabildiğim için..
  • sizin yeriniz etliktemiydi benmi yanlış hatırlıyorum birde sizin kardeşiniz varmiıydı dükkana bakan?
  • Pulpa arkadaş yerim etliklte.Motorola 5100, veya 3100 Kablo modem arıyorum ikinci el aklında olsun.Senin gözün iyi tarıyor çöpleri %5 komisyon veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmaz00

bütceme göre en uygun bu cihazları bulabildiğim için..

Daha uygun fiyatlarda cihazlarda bulabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

sizin yeriniz etliktemiydi benmi yanlış hatırlıyorum birde sizin kardeşiniz varmiıydı dükkana bakan?

E vet eski yerimiz ordaydı bizim için dükkan önemli bazen haftalarca müşterimizin araçı bizde kalıyo dükkanın içine
    rahatça aracı sokamazsan olmuyo dolasıyla şu anki yeri uygun bulduk ve oruya geçtik.
    dükkana bakan kardeşiniz derken ben le abim var sen beni kasdediyorsun sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 3 Nisan 2007; 11:03:45 >
  • quote:

quote:

ne gibi mesela siz ne önerirsiniz sedan focus için?
  • quote:

quote:

quote:

ne gibi mesela siz ne önerirsiniz sedan focus için?

Ben sana şunu soruyum önce nekadar bi bütçe ayırdın sistem için maksimum...

• şimdi şöyle baştan alıyım ben bende yazdığım gibi sedan focus var teyp olarak jvc mp3 50x4 var kapılar orjinal ama fena değildir sesi eğer dinlediyseniz biliyosunuzdur focusunkileri.. ben abartrı bişey istemiyorum zaten bagaja bi kutu bas koyayım yeter diyorum.. bası sadece wooferdan alıp teybin basını kısarakta sesi hoparlörlerden alırım diyorum.. belki ilerdede kapı hpoarlörlerini değiştirebilirim.. size edisonu sormuştum anfi olarak ama bugün karar değiştirip jbl in 301.1 mono anfisini alıyım diye düşündüm bas olarakta gene jbl in 30 cm 1200w sub .. siz ne dersiniz?
    bütçe olarak 500 civarı diye düşünüyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmaz00 -- 3 Nisan 2007; 14:45:08 >
  • kardeş hoş geldin.banada 13cm komp.lazım.megane ll ön kapılara.abine söylemiştim mayısta gelcem diye.şöyle çok pahalı olmayacak dandikte olmasın.neleri tavsiye edersin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.