1200 1300 ytl bütçeyle vectra B marka aracıma çok ses veren ve çok kaliteli sese sahp olan bir sistem kurmak istiyorum.
önerceğiniz ürünler nelerdir ?
ana unite cd çalsın, çok ses çok kalite isteğime katkısı olsun yeterli. usb ipod gibi özellikler , görüntü önemli değil bnm için. ses önemli...
önerceğiniz ürünler nelerdir sayabilir misiniz ?
merhaba öncelikle yaşınızı ve ne tür müzik dinlediğinizi sorayım
Arkadaşlar önümüzdeki hafta cuma günü ankaraya geliyorum.Bolu da JVC lhx502 si olan bi arkadaşla benim pioneer 7950 yi yolda takas edeceğim.çarşamba ya kadar ankaradayım ve montajı ankarada yaptırıp dönene kadar bi sorun olup olmadığına bakmak istiyorum.Orda zaman benim için önemli ve montaj için elektronikçi arayarak vakit harcamamalıyım.Araçtaki orjinal cd çaları çıkarıp bu jvc yi takabilecek , özellikle çayyolu veya ümitköyde bildiğiniz bi yer varmı?Bu iki semt harici ankarayı hiç bilmiyorum..Yardımcı olursanız çok sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
quote:
Orjinalden alıntı: CouragePapillon
1200 1300 ytl bütçeyle vectra B marka aracıma çok ses veren ve çok kaliteli sese sahp olan bir sistem kurmak istiyorum.
ana unite cd çalsın, çok ses çok kalite isteğime katkısı olsun yeterli. usb ipod gibi özellikler , görüntü önemli değil bnm için. ses önemli...
hojam yaş 19. her tür müzik dinliyorum fakat seti club tarzı müzikler için alıcağım.
bağlama kurma işini sizin orda yaptırmayı düşünüyorum kabini cartı curtu ne kadara patlar bana ?
şimdiden tşkler
quote:
Orjinalden alıntı: Saraçoğlu
Arkadaşlar önümüzdeki hafta cuma günü ankaraya geliyorum.Bolu da JVC lhx502 si olan bi arkadaşla benim pioneer 7950 yi yolda takas edeceğim.çarşamba ya kadar ankaradayım ve montajı ankarada yaptırıp dönene kadar bi sorun olup olmadığına bakmak istiyorum.Orda zaman benim için önemli ve montaj için elektronikçi arayarak vakit harcamamalıyım.Araçtaki orjinal cd çaları çıkarıp bu jvc yi takabilecek , özellikle çayyolu veya ümitköyde bildiğiniz bi yer varmı?Bu iki semt harici ankarayı hiç bilmiyorum..Yardımcı olursanız çok sevinirim
size elimden geldiğince yardımcı olayım pm attım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
quote:
hojam yaş 19. her tür müzik dinliyorum fakat seti club tarzı müzikler için alıcağım.
bağlama kurma işini sizin orda yaptırmayı düşünüyorum kabini cartı curtu ne kadara patlar bana ?
şimdiden tşkler
ürün seçimlerin gayet iyi fakat ses kalitesine önem veriyosan 3 yollu compenent almanı tavsiye ederim birde 6900 olur fakat usb li ler şimdi çıktı cd lerde bitiyo anlıyacağın deh-6050 usb liyi tavsiye ederim subwoofer da 4+4 ohm olanını al ...
emre abicim bana 16 cm komp.tavsiyesinde bulunsana
slm abi merhaba tiz ağırlıklımı dinliyosun müziği özellikle
Merhaba arkadaşlar. Bende Ankara'danım. Burayı yeni buldum. Yoksa kesinlikle aranıza daha önce katılırdım. Her neyse otomüzik sizin dükkan adresini ve telefon numarasını pm ve ya özel mesajla atarmısın bana. Sana burdan soracağım bazı şeyler var:
Bizde bi Doğan var. Nedendir bilmiyorum ama teybin seside,baslarıda dengesiz ve bozuk çıkıyor. O yüzden değiştiricez. JVC'nin renkli ekranlı mp3 cd çalarını alıcaz. Sadece ön 2 kapıda hoparlör var. Bana benim getireceğim mp3 çalar monte etme fiyatını ve arka koltukların arkasındaki boş kısma 2 adet normal dereceli hoparlör (araştırdım Minton 2 adet 30 YTL kadardı) takma fiyatını ayrı ayrı belirtirsen sevinirim.
2. sorum : Siz aracın teyp dışında elektrik aksamına bakıyormusunuz?
slmnalkm kolay gelsin hocam sana 1 2 sorum olcaktı eğer cevablarsan sewinirim şuanda elimde virtual reality sound adında bi amfi war 5 kanallı sub çıkışlı sub çıkışı 220 watt rms weriyo diğer çıkşları köprülense fln 400 watt rmslik bi cadence bası çalışıtırırmı bide detaylarını buldum fazla teknik terim geçti için anlamadım :) işte özellikleri bu bi yardımcı olursan çok makbule geçer o bası alcam ama sonrada cihaz hiç yetmez bi anlamı kalmaz die korkuyorum resim bu bütün özellikleri burda yazıyo şimdidden sağol allaha emanet olun....
quote:
Orjinalden alıntı: ForAS_06
Merhaba arkadaşlar. Bende Ankara'danım. Burayı yeni buldum. Yoksa kesinlikle aranıza daha önce katılırdım. Her neyse otomüzik sizin dükkan adresini ve telefon numarasını pm ve ya özel mesajla atarmısın bana. Sana burdan soracağım bazı şeyler var:
Bizde bi Doğan var. Nedendir bilmiyorum ama teybin seside,baslarıda dengesiz ve bozuk çıkıyor. O yüzden değiştiricez. JVC'nin renkli ekranlı mp3 cd çalarını alıcaz. Sadece ön 2 kapıda hoparlör var. Bana benim getireceğim mp3 çalar monte etme fiyatını ve arka koltukların arkasındaki boş kısma 2 adet normal dereceli hoparlör (araştırdım Minton 2 adet 30 YTL kadardı) takma fiyatını ayrı ayrı belirtirsen sevinirim.
sorularıma cvp alabilecekmiyim hocam ?
Palio model aracıma fazla profesyonel olmayan ama mp3 çalar ve kaliteli ses alabileceğim bir hoparlor sistemi düşünüyorum..
Pioneer 5950 veya 6950 + Pioneer Hoparlor seti(PİONEER TS-A6901) Pioneer 5950 veya 6950 + PIONEER TSA172C Komponent Takım(Mid Bas Takımı)
nasıl olur ve hangisi daha verimli olur? yada başka önerileriniz varmıdır.
Şimdiden tşkler...
quote:
quote:
sorularıma cvp alabilecekmiyim hocam ?
Ne oldu bu adama dondumu pc başında naaptı yaa?:)
megane 2004 model aracim var zaten tesisat adina bişi yok bi kaset çalari iki tanede tahminim 0.25 watt hoporlorleri var
ana ünite +4 tane hopörlör almak istiyorum yüksek sese ihtiyacim yok .yani sesi sonuna kadar açtiğimda içinde durabileyim arabanin .
ana ünitenin mutlaka diraksiyondan kumanda uyumlu ve usb yada sd kart girişli olmasini istiyorum.[tercihen de turuncu yada kirmizi ışıklı :
tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.
Herkese Selamlar Arkadaslar.. Buraya sırf konuyu acan arkadasla ilgili yorunları yapmak icin üye oldum.. Oncelikle sunu söylemek istiyorum tavsiyelerine ne kadar uyarsınız bilmiyorum ama KESİNLİKLE İŞYERİNE GİTMEYİN.. evet maalesef bu benim kendi görüşürüm.. ben gittim sistemi mi yaptırttım , ama çok baştan savma bi an önce bitsin de gitsin gbii tavırlar yapıldı.. Teyp in radyoanteni mi artık ne ise tam bilmiyorum , o benim uyarımla yapıldı , ama nasıl yapıldı ise halaa anlamadım şu an hiç bi radyo kanalını çekmiyor alet... lafa geldiği zaman herp deniliyor ki , 30 cm bi subwoofer için (JBL) en uygun olan kutu ,50-55 litre arası bi kutu olur deniliyor ama bu arkadaş bana 35-40 litrelik bi kutu verdi..şimdi sesini çok açtığım zaman kutu patlaycak gibi oluyor , kutunun sağından solundan ses geliyor pıırtt ,pıırrtt , elinde ki malı satmak için bu tür yalanlara bence hiç gerek yok tu kii, o kutu için benden 50 ytl para aldınız. + bana orjinal kutu dediniz ama ,3-4 tane ses sistemcisi başka yerrlere sordum nedense hepside , orjinal olmadığını el yapımı amatör bişi oldugunu söylüyor.. subwoofer kutusunun arkada kısmı , yanii + - kabloların geldiği kısma , bi kaç tane vida attınız ,bişi olmaz çıkmaz dediniz, biraz bass sesi yüksek olunca ,arkadan o vidaladığınız malzeme fırlayıp çıkıyor , kabloların çıkmasını , ikide bir bagajı açıp kabloları baglamaktan sıkıldım artık..ya baştan savma yapıyosun anladık da, insan biraz da olsun emek verir , bu işten anlamayan birisiyim ama hiç değilse , subwoofer kutusunu adam gibi yapsaydınız..amfi ayarını da söölemek istiyorum , nasıl bi akustik ayarlar, 63'e kadar çıkan volume'de , ses 30'a gelince, araba içinde durulmuyır , 35'gelince zaten ne sanatçı nede müzik anlaşılmıyor... şimdi ben buraya böyle yazdım diye, tutup bana yarın gelin , kimsiniz bilmem ne diyerek iş yerinize favet etmeyin lütfen.. 2 günden beri geliyorum öğleden sonra dükkan kapalı , e ben sizin peşinizden koşmak istemiyorum artık , teşekkür ederim ama bu gün bi 50 ytl fark vererek sorunlarımı başka bi arkadaşa hallettirdim.. ama esnaflığa , hiç yakışmayan haraketler , hem bişi olursa gelin diyosunuz ,iş yerinden izin alarak bin bir zorlukla size geliyoruz ama muhattab olucak birilerini bulamıyoruz.. Teşekkür ederim , tekrar sizin gibi mangalda köz bırakmayan insanlara güvenmemiz gerektiğnii öğrettiniz bana..!!!! Param da helal olsun size, Ankara-Etlik tarafında bi çok kişi tarafından tanınıyorsunuz ama üzgünüm ,artık sizin hakkınız hiç de pozitif şeyler söyleyeceğimi zannetmiyorumm..Bütün Herkese Saygılar..
Öncelikle böyle bir sorun yaşamanızdan üzgünüm doğrusu, ancak bu tür sorunlar heryerde olabiliyor mağlesef, burda sizden başka bir kişi bu türden bir şikayet yazmış değil ve 5 yıllık bir firmanın bu tür kusurlu bir iş yapmasını tabiki tasdikleyemeyiz ve 5 yıldır bir işyeri ayakta kalabiliyorsa?bu bir başarıdır takdir ederseniz Geçmiş olsun TEŞEKKÜRLER
quote:
Orjinalden alıntı: kicker_kenan
Öncelikle böyle bir sorun yaşamanızdan üzgünüm doğrusu, ancak bu tür sorunlar heryerde olabiliyor mağlesef, burda sizden başka bir kişi bu türden bir şikayet yazmış değil ve 5 yıllık bir firmanın bu tür kusurlu bir iş yapmasını tabiki tasdikleyemeyiz ve 5 yıldır bir işyeri ayakta kalabiliyorsa?bu bir başarıdır takdir ederseniz Geçmiş olsun TEŞEKKÜRLER
Arkadaşım sorun olabilir benim ona şikayetim yok ama , iş yaparken 3-5 iş yaparsın birisi kusurlu olur eyvallah.. ama arkadaşım , subwoofer kutusu küçük , kablolar ikide bir çıkıyor , anteni tam anlamı ile bağlanamamış, ayarlar yapılmamış!!! işte ben buna eyvallah demem valla 5 yıldır ayakta durması filan beni ilgilendirmez beni ilgilendiren tarafı verdiğim paranın karşılığını alamamış olmamdır.. ama bir olur daha olmaz teşekkürler
Pm!
selam kardeşim ben araç içi ses sistemi uygulaması yaptırmayı düşünüyorum fit 800 tl civarı yardımcı olurmusun
Hocam bişey öğrenmek istiyorum şimdi aracımda 2 takım component var anfi ve bass mevcut.Yüksek sesde muzik değiştirince özellikle radyoda tizler yanabiliyor doğal olarak buna karşı bi önlem var mı acaba?Yoksa tek çare sesi biraz kısıp değiştirmek mi?
arkadaşlar lütfen ankarada çağ oto nun adresi lazım bana.bilenler varsa rica ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme