Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gren

seçeneği 2ye indirdim ama hala kararsızım,
    sony tabiki daha iyi marka ama dvd ve usb ile next daha cazip geliyor,nexte daha yakınım yani next ile ilgili görüşleriniz nedir acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

özellikleri sizn kafanızı karıştırmasın sony bu ürünler içinde en dayanıklısı..
    quote:

şu ürünler arasında kararsızım.
    next nasıl bir markadır,sizce daha az özellikli sony mi,yoksa next mi tercih edeyim.
    şimdiden teşekkürler

SONY CDX GT20.................................................200YTL
     ankara...SES  ve GÖRÜNTÜ  SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY

DRIVE-S CD Yüksek ve Kesintisiz Ses Kalitesi
    4 x 45W S-MOSFET Güç Çıkışı
    MP3 / WMA Oynatabilme
    24-bit DAC (Dijital/ Analog Dönüştürücü)
    EQ Lite
    Loudness
    RDS Radyo
    Ayrılabilir Ön Panel
    18 FM , 6 AM , 6 LW Kanal Kaydedebilme
    CD-R,CD-RW,MP3,WMA Oynatabilme
    Çalan Parçanın İsmini LCD Ekranda Görebilme
    CD,MD Değiştirici kontrolü
    7 Band Grafik Ekolayzır , Tiz Bas Kontrolü

Next YE 300.................................................................260ytl

• DVD / VCD / CD / MP3 / DIVX / WMA / JPEG oynatabilme
    • USB girişi ve SD kart okuma özelliği
    • 2.5" Dijital TFT ekran
    • DSP Sound efekt
    • 18 FM / 6 AM kanal hafızası
    • Ayrılabilir ön panel
    • Bass / Treble / Fader / Balance Kontrol tercihleri
    • 4x40W Maksimum çıkış gücü
    • Ekranda Saati gösterebilme özelliği
    • Çoklu kanal Audio / Video Giriş, Çıkış özelliği
    • Uzaktan kumanda

bu cihaz çok nazik çok çabuk kırılabilir tuşları hassas tuşları var yani ayrıca cd okurken kısa süre sonra cd de seçme yapar

• bir arkadaşımda 2005 focus var teybi değiştirmek istiyor,teyp yuvası bildiğiniz gibi double dın buna 1 dın teyp taktırıp çerçeveyi değiştirmek istiyor ve aynı zamnda direksiyondan kumandayıda kullanmak istiyor buna uygun kaliteli bir teyp ve uygun çerçeveyi nerden bulabiliriz.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yolcu44

Otomüzik

2000 MODEL FORD focus aracıma cd çalar taktırmayı düşünüyorum kumanda iptal olmadan ne takabilirim ve ne kadar tutar yardımcı olur ve de adresinizi yollarsanız sevinirim.

kumanda iptak olmadan kullanmak istiyosanız onun için ayrı bir aparatı var onuda almanız gerekecek adresi gönderdim

• slm ben 250 300 lira arası vcd lı teyp soruyordum transit minibüste kullanacam sony v 5800 var ama arızası var baska tavsiyelerinizi beklıyorum
  • Megane araç teybine ( Radyo Kaset Çalar - Tuner Lİst) Aux-in girişi yapabiliyormusunuz acaba?
  • sağol alakana.
    quote:

quote:

seçeneği 2ye indirdim ama hala kararsızım,
    sony tabiki daha iyi marka ama dvd ve usb ile next daha cazip geliyor,nexte daha yakınım yani next ile ilgili görüşleriniz nedir acaba
    quote:

özellikleri sizn kafanızı karıştırmasın sony bu ürünler içinde en dayanıklısı..
    quote:

şu ürünler arasında kararsızım.
    next nasıl bir markadır,sizce daha az özellikli sony mi,yoksa next mi tercih edeyim.
    şimdiden teşekkürler

SONY CDX GT20.................................................200YTL

DRIVE-S CD Yüksek ve Kesintisiz Ses Kalitesi
    4 x 45W S-MOSFET Güç Çıkışı
    MP3 / WMA Oynatabilme
    24-bit DAC (Dijital/ Analog Dönüştürücü)
    EQ Lite
    Loudness
    RDS Radyo
    Ayrılabilir Ön Panel
    18 FM , 6 AM , 6 LW Kanal Kaydedebilme
    CD-R,CD-RW,MP3,WMA Oynatabilme
    Çalan Parçanın İsmini LCD Ekranda Görebilme
    CD,MD Değiştirici kontrolü
    7 Band Grafik Ekolayzır , Tiz Bas Kontrolü

Next YE 300.................................................................260ytl

• DVD / VCD / CD / MP3 / DIVX / WMA / JPEG oynatabilme
    • USB girişi ve SD kart okuma özelliği
    • 2.5" Dijital TFT ekran
    • DSP Sound efekt
    • 18 FM / 6 AM kanal hafızası
    • Ayrılabilir ön panel
    • Bass / Treble / Fader / Balance Kontrol tercihleri
    • 4x40W Maksimum çıkış gücü
    • Ekranda Saati gösterebilme özelliği
    • Çoklu kanal Audio / Video Giriş, Çıkış özelliği
    • Uzaktan kumanda

bu cihaz çok nazik çok çabuk kırılabilir tuşları hassas tuşları var yani ayrıca cd okurken kısa süre sonra cd de seçme yapar

• Emre selamlar

Uzun zamandır görüşemiyoruz . Bana güzel bi kabin bulsak yau. Orjinalimsi 1sey olsa fena olmaz

Elinde guzel kabin var mı ? Işıklı mışıklı da olur
  • selamlar..2003 ford focus sedanıma cd-mp3 calar taktırmak istiyorum..ama bildiniz gibi bu teypler double din..tekli olunca cerceve takılıomus sanırım..bir de direksiyondan kumandayı kullanmaya devam edebilmek istiyorum..onun icin olan aparatla beraber bi teyp ve montaj icin ne kadara malolur uygun olursa hemen yaptırmayı dusunuyorum..tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senol.gun -- 16 Kasım 2007; 11:19:21 >
  • quote:

ekli olunca cerceve takılıomus sanırım..bir de direksiyondan kumandayı kullanmaya devam edebilmek istiyorum..onun icin olan aparatla beraber bi teyp ve montaj icin ne kadara malolur uygun olursa hemen yaptırmayı dusunuyorum

Çerçeveler 30-40.-YTL civarıdır. Teybi sabit tutacak çerçeve almaya özen gösterin. Yanlız kumandayı aktif kullanmak istiyorsanız alpine ya da JVC tercih etmelisiniz. Onların aparatları da siparişle getiriliyor. Benim araç için sormuştum (mondeo için) 80-100usd arası dediler. Belki pazarlıkla biraz daha düşer.

Saygılarımla.
  • bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar aracıma kaliteli müzik dinleyebileceğim öneri istiyorum

aklımda olan SONY CDX GT20 4x45 fiyatı ve kalitesi gayet başarılı bildiğim

ancak kolon konusunda bilgim yok 13 cm. lik 4 adet kolon alıcam ama hangi güc cıkışına göre alınmalı anfi gereklimi nasıl olacak

aklımdaki kolon olarak SONY XS-F1334 var

daha sağlıklı öneriler bekliyorum

25cm. lik SUBWOOFER takarsak nasıl olmalı anfi vs.
  • http://www.caraudioplus.co.uk/Installation_Accessories/Steering_Control_Adapters/Connects2_Steering_Control_Adapters/Ford_Steering_Control_Adapter/Ford_%28Sony%29_SFOS001_Steering_Control_Adapter

focus için sony düşündüğünüzde kullanmanız gereken adaptör yalnız satın alacağınız sony cd çaların uygun girişi olması gerekiyor onun için almaya karar verirseniz ayrıca bilgi verebilirim çerçeveler gittigidiyorda 39 liraya satılmakta

• arkadaşımın 99 model şahini var . ön kapılar için hoparlör düşünüyor. ön kapıların
    hoparlör ölçülerini biliyormusunuz_?
  • kardeş bunuda burada sorup cevap beklemeyin alın elinize bir cetvel ölçün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Fun -- 4 Aralık 2007; 17:57:44 >
  • jameson 1000w lık anfi ve jbl 1200w 38 cm lik woofer var... araç megane 2 orjinal teyple bu basit sistemden ne kadar ii yararlanılır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rs4

jameson 1000w lık anfi ve jbl 1200w 38 cm lik woofer var... araç megane 2 orjinal teyple bu basit sistemden ne kadar ii yararlanılır?

normalde alacağın performansının 3\1 i kadar .zaten anfi çok güzel bir anfi değil çok güzel bir performans alamazsın birde orjinal teyp kullanınca iyi bir performans alamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2_Fun

quote:

Orjinalden alıntı: rs4

jameson 1000w lık anfi ve jbl 1200w 38 cm lik woofer var... araç megane 2 orjinal teyple bu basit sistemden ne kadar ii yararlanılır?

normalde alacağın performansının 3\1 i kadar .zaten anfi çok güzel bir anfi değil çok güzel bir performans alamazsın birde orjinal teyp kullanınca iyi bir performans alamazsın

anladım... peki bana önereceğin bi makra var mı anfi & teyp? çok pahalı olmasın öğrenci adamız :D ikisi birlikte 250 300 ytl verebilirim...
  • ozaman şimdilik bir teyp al sonrada sonra bir anfi alırsınhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4674&k_id=657&kn=JVC bu teyp işini görür pioneerden daha kaliteli
  • Sony GT410 ile GT616U arasında ne fark var fiyatları nelerdir hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: coban393

bir arkadaşımda 2005 focus var teybi değiştirmek istiyor,teyp yuvası bildiğiniz gibi double dın buna 1 dın teyp taktırıp çerçeveyi değiştirmek istiyor ve aynı zamnda direksiyondan kumandayıda kullanmak istiyor buna uygun kaliteli bir teyp ve uygun çerçeveyi nerden bulabiliriz.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yolcu44

Otomüzik

2000 MODEL FORD focus aracıma cd çalar taktırmayı düşünüyorum kumanda iptal olmadan ne takabilirim ve ne kadar tutar yardımcı olur ve de adresinizi yollarsanız sevinirim.

kumanda iptak olmadan kullanmak istiyosanız onun için ayrı bir aparatı var onuda almanız gerekecek adresi gönderdim

ford yedek parçacılarında bulabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: sayzek

slm ben 250 300 lira arası vcd lı teyp soruyordum transit minibüste kullanacam sony v 5800 var ama arızası var baska tavsiyelerinizi beklıyorum

söylediğiniz fiyatlara jvc nin ünütesinide alabilirsiniz ayrıca sizin teyibin tamiride mümkün yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 31 Aralık 2007; 14:09:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Emre selamlar

Uzun zamandır görüşemiyoruz . Bana güzel bi kabin bulsak yau. Orjinalimsi 1sey olsa fena olmaz

Elinde guzel kabin var mı ? Işıklı mışıklı da olur

kabin var ya sorun değil

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.