Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: senol.gun

selamlar..2003 ford focus sedanıma cd-mp3 calar taktırmak istiyorum..ama bildiniz gibi bu teypler double din..tekli olunca cerceve takılıomus sanırım..bir de direksiyondan kumandayı kullanmaya devam edebilmek istiyorum..onun icin olan aparatla beraber bi teyp ve montaj icin ne kadara malolur uygun olursa hemen yaptırmayı dusunuyorum..tesekkurler

kumanda aparatı var ama teyibe göre değişiyor tabi çerçeve yi her yerde bulabilirsiz yedek parçacılarda
  • .
  • Merhaba,

Araçtaki teybin yerine monte edilecek, MP3,DVD destekli, ekranlı Navigasyon ve Park sensörü kamerasına bağlanabilecek önereceğiniz ürün ve fiyatlar nedir?

Teşekkürler
  • Emre yeni mi yazıon yau :D Sub ı sattım. Ama tekrar vibe alıcam alırsam.Şuan alanyadayım , ankaraya gelince ugrarım yanına.
  • usta umarım cvp verirsin sorularıma.
    ben 500 700 arası sağlam bi set düşünüyorum.

subwofer olarak alpine alayım diyorum
    http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2194&k_id=347&kn=ALPINE

teyp olarakhttp://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=7889&k_id=657&kn=JVC

companent olarak hertz dsk 165

anfi olarak ne almamı önerirsin ?

karar verdiklerim veya düşündüklerim desem daha doğru, iyi birer seçimler mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: _crash_

Merhaba,

Araçtaki teybin yerine monte edilecek, MP3,DVD destekli, ekranlı Navigasyon ve Park sensörü kamerasına bağlanabilecek önereceğiniz ürün ve fiyatlar nedir?

Teşekkürler

nekadarlık bir bütçe ayırdınız
    acaba?
  • Merhaba .Size km attım ama acaba km kutunuz dolmuş falan olabilrmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 5 Mart 2008; 15:38:53 >
  • İstanbuldan Ankaraya selamlar hayırlı işler

Bende bu meslek ile uğraşıyorum.Çocukluktan beri hastalık var arabalara modifiye ve ses sistemlerine karşı bende.Nihayet geçtiğimiz 15 tatilde ses sistemleri yapan bir yerde çalışmak nasip oldu.Öğrenci olduğumdan dolayı şu anda çalışamıyorum ama inşallah yaz gelsin 3 ay boyunca çalışıcam.Neyse kolay gelsin size hayırlı işler.
  • 5 kasa golf e mfd2 ya da mfd3 navigasyon+tv+dvd modülü arıyorum. e b a y de 400 euro civarı bulunabiliyor. Bilgisi ve yardım edebilecek olan?
  • bende 2004 model toledo var elinizde teyp çerçevesi var mıdır? Varsa fiyatı pm olarak atarsanız sevinirim yoksa adresinizi pm olarak atarsanız sevinirim :) tesisat da düşünüyorumda...
  • emre abicim kolay gesin.ankaraya gelince uğrucam(mahir abin)
  • Renault Clio III (C) 2006 model bir arabam var. 4 kapida orjinal hoparlorler var ve ben pek memnun degilim. On ve arka kapilarda 13cmlik hoparlor var ve daha genisini sanirim sigmaz ve buyultmekte istemiyorum. Kaliteli bir ses icin hangi hoparloru tercih etmeliyim? (Techno, trance ve bazen de slow muzik icin)
    Simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SARSLAN

Renault Clio III (C) 2006 model bir arabam var. 4 kapida orjinal hoparlorler var ve ben pek memnun degilim. On ve arka kapilarda 13cmlik hoparlor var ve daha genisini sanirim sigmaz ve buyultmekte istemiyorum. Kaliteli bir ses icin hangi hoparloru tercih etmeliyim? (Techno, trance ve bazen de slow muzik icin)
    Simdiden tesekkurler.

Aslında bir adet 60.4 gibi bir anfi alip componet olarka hertz dsk 130 almani öneririm her türlü müzikte seni tatmin eder. Olmadi düşük rms jvc hoparlör.
  • ben pm de attım cvp gelmedii
  • gokhan2 cevabın icin cok tesekkur ederim fakat ses sistemleri konusunda pek bilgili degilim. Beni memnun edecek (ki subsiz olsa iyi olur, cokta buyutmek istemiyorum) 4 hoparlor ve bu hoparlorleri besleyecek iyi bir anfiyi 300 lira civarina bulabilir miyim? Ilerde ana uniteyi degistirmeyi de dusunebilirim fakat simdilik sadece hoparlorleri dusunuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

quote:

Renault Clio III (C) 2006 model bir arabam var. 4 kapida orjinal hoparlorler var ve ben pek memnun degilim. On ve arka kapilarda 13cmlik hoparlor var ve daha genisini sanirim sigmaz ve buyultmekte istemiyorum. Kaliteli bir ses icin hangi hoparloru tercih etmeliyim? (Techno, trance ve bazen de slow muzik icin)
    Simdiden tesekkurler.

Aslında bir adet 60.4 gibi bir anfi alip componet olarka hertz dsk 130 almani öneririm her türlü müzikte seni tatmin eder. Olmadi düşük rms jvc hoparlör.

• quote:

gokhan2 cevabın icin cok tesekkur ederim fakat ses sistemleri konusunda pek bilgili degilim. Beni memnun edecek (ki subsiz olsa iyi olur, cokta buyutmek istemiyorum) 4 hoparlor ve bu hoparlorleri besleyecek iyi bir anfiyi 300 lira civarina bulabilir miyim? Ilerde ana uniteyi degistirmeyi de dusunebilirim fakat simdilik sadece hoparlorleri dusunuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

quote:

Simdiden tesekkurler.

Kardesim anfiyi 804a alirsin;http://www.sahibinden.com/cok_temiz_edison_804a_4_kanal_amfiWQQaXQQ6776411WQQpXQQdisplayitem

Cok güzel anfidir cok rahat besler o componetleri. ( Edisonu küçümseme çünkü kötü markalar vardir jameson, harward vs.. onlar gibi değil neredese jbl bazi anfileri ile eş değer bir üründür

Kardesim şimdi seni tatmin eder woofer olmasa bile ses kaliteli çikar normal hoparlörün 1,5 veya 2 kat daha kaliteli ses alirsin componet ile.

Componette ikinci el sağlam ayak olmuo o yuzden sifir önericem.

http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=3977&k_id=643&kn=JBL bundan iki takim seni fazlasila tatmin eder

• gokhan2, ilgin ve hizli cevabin cok teskkur ederim. Burada fiyatlari arastirip dedigin gibi yaparim. On konsolun onunde sagda ve solda tweeter var, onlari degistirmemi de onerir misin?
  • herkeze tekrar merhabalar uzun süre aktif değildim araç hazırlıyorum bi kaç resmi paylaşmak istedim sizlerrle
  • 1200 1300 ytl bütçeyle vectra B marka aracıma çok ses veren ve çok kaliteli sese sahp olan bir sistem kurmak istiyorum.

önerceğiniz ürünler nelerdir ?

ana unite cd çalsın, çok ses çok kalite isteğime katkısı olsun yeterli. usb ipod gibi özellikler , görüntü önemli değil bnm için. ses önemli...

önerceğiniz ürünler nelerdir sayabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.