Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldorado06

quote:

vibe-mac audio-kiçker-sound stream bunlar gayet iyi fiyat olarakta kalite olarakta burda birebir konuşup kararlaştırırsak daha iyi olur...

mayısta inşallah ordayım kardeş.o zaman konuşuruz bakarız

Tabi buyrun gelin beklerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekonomici

Hoşgeldin dostum, Muğla'da bulunuyorum ve sadece fikir amaçlı olarak bir soru sormak istiyorum. 1 hafta önce ikinci el 2000 model Focus HB aldık, araç beklentimin de üstünde çıktı yalnız hoparlörleri pek ihtiyacımı karşılamıyor. Gerçi kötü değil ama biraz cızırtı yapıyor özellikle basslarda. Araca komple tesisat döşeme gibi bir niyetim yok yalnız kapılardaki hoparlörleri değiştirmekle daha sağlıklı bir ses kalitesine kavuşabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim

Hoşbulduk çok saol.Teyibin kaset çalarmı?yoksa cd çalarmı ona göre değerlendirelim. Eğer kaset çalarsa teyibin değiştireceğin hoparlör eskisinden pek fazla farkı olmaz parana yazık olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 10 Nisan 2007; 9:54:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

otomüzik pm attım

tamam baktım ben bende senin pm ne attım yarbay...
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Hoşbulduk çok saol.Teyibin kaset çalarmı?yoksa cd çalarmı ona göre değerlendirelim. Eğer kaset çalarsa teyibin değiştireceğin hoparlör eskisinden pek fazla farkı olmaz parana yazık olur..

Teyp focustaki orjinal 5000 RDS dedikleri model, cd çaları yok.

Pek fazla farkı olmaz diyorsan hiç uğraşmayayım öyleyse dostum teşekkür ederim angel eye far için para biriktirmeye devam

• quote:

javascript:void(AddText(' '))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 5 Nisan 2007; 18:58:10 >

ne demek istemiştin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazmaz00

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 5 Nisan 2007; 18:58:10 >

ne demek istemiştin?

Herkezin görüşüne saygı duyuyorum...
  • eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekonomici

quote:

Teyp focustaki orjinal 5000 RDS dedikleri model, cd çaları yok.

Pek fazla farkı olmaz diyorsan hiç uğraşmayayım öyleyse dostum teşekkür ederim angel eye far için para biriktirmeye devam

en doğrusu

• hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz.. zaman zaman fickir fcuker teaddisinde bulunabiliriz....işini iyi yapan teknik elemanlar lazım bu siteye ve bize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

hayırlı uğurlu olsun yeni yeriniz.. zaman zaman fickir fcuker teaddisinde bulunabiliriz....işini iyi yapan teknik elemanlar lazım bu siteye ve bize..

İlgine çok teşekkür ederim bende sizlere hertürlü yardımcı olacağım...
  • hoşgeldiniz hocam pm attım
  • prokizya hayır biz değiliz..
  • quote:

prokizya hayır biz değiliz..

Yapma ya !

Sizin adınızı kullanıyorlar o zaman
  • hosgeldiniz hocam yeni yeriniz hayirli olsunben bi mp3calar 4hoparlor 2tane de tweeter aldim on cam koselerinde yuvasi var hoparlorler 13cm ve arabadaki yuvalar da 13cm yani tam uyar dusuncesindeyim bu urunlerin montajini size yaptirmayi dusunuyorum acaba bi fiyat verebilir misiniz??
  • Sunny SJ 3050 / SJ 3051 LCD li oto teyp nasıldır tavsiye edrmisiniz. Sizide bulunur mu kaç YTL dir. Eğer tavsiye etmiyorsanız ne tavsiye edersiniz. tesekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: staphilococh

hosgeldiniz hocam yeni yeriniz hayirli olsunben bi mp3calar 4hoparlor 2tane de tweeter aldim on cam koselerinde yuvasi var hoparlorler 13cm ve arabadaki yuvalar da 13cm yani tam uyar dusuncesindeyim bu urunlerin montajini size yaptirmayi dusunuyorum acaba bi fiyat verebilir misiniz??

kusura bakmayın geç cvp veriyorum araç neydi acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brky06

Sunny SJ 3050 / SJ 3051 LCD li oto teyp nasıldır tavsiye edrmisiniz. Sizide bulunur mu kaç YTL dir. Eğer tavsiye etmiyorsanız ne tavsiye edersiniz. tesekkürler.

Elim de yok bulundurmamda tevsiye edemem çok sorun yaşarsınız..Nekadarlık bir bütçe ayırdınız teyip için..
  • araç megane 2 hocam
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: staphilococh

hosgeldiniz hocam yeni yeriniz hayirli olsunben bi mp3calar 4hoparlor 2tane de tweeter aldim on cam koselerinde yuvasi var hoparlorler 13cm ve arabadaki yuvalar da 13cm yani tam uyar dusuncesindeyim bu urunlerin montajini size yaptirmayi dusunuyorum acaba bi fiyat verebilir misiniz??

kusura bakmayın geç cvp veriyorum araç neydi acaba..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.