Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: karenin

hocam hiçbirşey bağlamadan orjinal tesisatla dinleyecem. ama marka birşey istiyorum. araba focus. benim sorunum eski büyük boy teyip çıktıktan sonra oraya aynı boyutlarda birşey bulmak mümkün olur mu? yoksa standart boy birşeyler mi takabiliriz. standart birşey takarsak oraya takılacak çerçeve görüntüyü bozar mı? açıkçası emanet durmasından korkuyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

quote:

hocam benim arabaya 250-300 ytl arasında mp3 çalar ne tavsiye edersiniz. kısaca sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. göğüsle uyum sağlaması açısında yeşil veya mavimsi beyaz ışıklı olursa sevinirim.

sen bu teyibe tesisat bağlayacakmısın yani anfi ve bas

Aynı boyutta jvc nin hem cd hem kaset çalarlı teyibi var ama istersen orjinal şekilde çerçevelerde var terçih senin standart bişey alırsan bu cihaz fena değil tavsiye ederim pıoneer deh-2900 ve 2950 ayrıca 2950 de kumandalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 13 Mayıs 2007; 19:05:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

ben megane 2 ye koltuk başlarına lcd ekran taktırmak istiyorum siz takıyormusunuz?maliyeti ne olur?

yanlızca ekran yani monütör olarak soruyosun demi teyip hariç çifti montaj dahil 550 ytl avt 2 yıl garantili.
  • quote:

quote:

ben megane 2 ye koltuk başlarına lcd ekran taktırmak istiyorum siz takıyormusunuz?maliyeti ne olur?

yanlızca ekran yani monütör olarak soruyosun demi teyip hariç çifti montaj dahil 550 ytl avt 2 yıl garantili.

valla çok iyiymiş yaw orjinal cd çaları ve kaset çaları var onlar olmuyormu?
  • hayırlı olsunn
  • arkadaşlar bugün Çağ oto ya emre kardeşimizin yanına gittim ve alarm taktırdım aracıma.sağolsun gerçekten çok ilgilendi ve işçili çok temiz.Nasıl yapar acaba diye düşünmeyin bence gidin görün.
  • Madem alarm da takıyorsunuz biz araca uzaktan kumanda taktırmak istiyoruz.Merkezi kilit var.Yanlızca kumanda ve cam kaldırma modülü istiyorum.Alarm olmayacak.Hangi markayı kullanıyosunuz?Fiyat ne kadar olur?

Araç 99 model 306.Kumandası kayıp orjinaline de 200lira istiyor servis.
  • quote:

quote:

quote:

valla çok iyiymiş yaw orjinal cd çaları ve kaset çaları var onlar olmuyormu?

Maalesef olmaz onlar vcd özelliği olan bir teyip olması lazım oda aşağı yukarı 350ytl civarında

• quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

arkadaşlar bugün Çağ oto ya emre kardeşimizin yanına gittim ve alarm taktırdım aracıma.sağolsun gerçekten çok ilgilendi ve işçili çok temiz.Nasıl yapar acaba diye düşünmeyin bence gidin görün.

saol ercan ilgine....
  • kaerdeş kaliteli bişey istiyosan sustalı kumndayı ve cam kaldırmaya 70 yaparım çesitlerde var
  • quote:

kaerdeş kaliteli bişey istiyosan sustalı kumndayı ve cam kaldırmaya 70 yaparım çesitlerde var

Kaliteli olması ilk tercih sebebim olur.2. tercih sebebim ise kumandanın estetiği.Olmazsa olmaz birşey olmadığı için geçici olarak kötü duran birşey de taktırmayacağım.Sustalı kumandalar pek hoş olmuyor.Mümkünse elinizdeki kumanda çeşitlerinin fotoğrafları varsa bakabilirmiyiz.

Son olarak da hangi markayı kullanıyorsunuz ve hangisini önerirsiniz.Kararımızı verirsek bu aralar taktıracağız.Ben desi düşünüyordum kumandaları felan çok hoş.Ancak cam kaldırmayla 130lira felan olması lazım.Daha bayisiyle de konuşmadım gerçi.

Kumanda güzelse montaj için müsayit olduğumuz en kısa zamanda gelebiliriz.

• aracımda 12li pioneer cd cencır var. yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. bu konuyla ilgili sormak istediğim bu chanceri başka araçlardaki teyplere takabilir miyim? mesela toyota corolla 2003 model üzerinde oto kasetçalar var, cd cencıri buna takabilir miyim. veya diğer araçlar mesela ford fiesta,,,, örnekler çoğaltılabilir......
    otomüzik birader yardımcı olursan sevinirim. bilgi amaçlı soruyorum. eğer oluyorsa arabamı satarken cd chanceri vermeyeceğim yeni alacağım arabaya takabilirim (eğer oluyorsa tabi)
    cd chancirin resmi

ankara...SES  ve GÖRÜNTÜ  SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY

• quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

quote:

kaerdeş kaliteli bişey istiyosan sustalı kumndayı ve cam kaldırmaya 70 yaparım çesitlerde var

Kaliteli olması ilk tercih sebebim olur.2. tercih sebebim ise kumandanın estetiği.Olmazsa olmaz birşey olmadığı için geçici olarak kötü duran birşey de taktırmayacağım.Sustalı kumandalar pek hoş olmuyor.Mümkünse elinizdeki kumanda çeşitlerinin fotoğrafları varsa bakabilirmiyiz.

Son olarak da hangi markayı kullanıyorsunuz ve hangisini önerirsiniz.Kararımızı verirsek bu aralar taktıracağız.Ben desi düşünüyordum kumandaları felan çok hoş.Ancak cam kaldırmayla 130lira felan olması lazım.Daha bayisiyle de konuşmadım gerçi.

Kumanda güzelse montaj için müsayit olduğumuz en kısa zamanda gelebiliriz.

• yok mu cevap :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

aracımda 12li pioneer cd cencır var. yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. bu konuyla ilgili sormak istediğim bu chanceri başka araçlardaki teyplere takabilir miyim? mesela toyota corolla 2003 model üzerinde oto kasetçalar var, cd cencıri buna takabilir miyim. veya diğer araçlar mesela ford fiesta,,,, örnekler çoğaltılabilir......
    otomüzik birader yardımcı olursan sevinirim. bilgi amaçlı soruyorum. eğer oluyorsa arabamı satarken cd chanceri vermeyeceğim yeni alacağım arabaya takabilirim (eğer oluyorsa tabi)
    cd chancirin resmi

Maalesef pıoneer harici hiçbirine olmaz

• kumanda bu marka inwells göründüğünden daha güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 16 Mayıs 2007; 15:32:31 >
  • hocam jvc nin o boyuttaki teybinin fiyatını biliyor musunuz. bir de yanlış anlamadıysam ankarada bu işle ilgileniyorsunuz. nasıl görüşebiliriz. bu çerçeveer siz de bulunur mu?
    quote:

Aynı boyutta jvc nin hem cd hem kaset çalarlı teyibi var ama istersen orjinal şekilde çerçevelerde var terçih senin standart bişey alırsan bu cihaz fena değil tavsiye ederim pıoneer deh-2900 ve 2950 ayrıca 2950 de kumandalı..
  • bende set taktırmayı düşünüyorum arabaya sizinle nasıl irtibata geçebilirim pm atamıyorum size beceremedim:)
  • quote:

hocam jvc nin o boyuttaki teybinin fiyatını biliyor musunuz. bir de yanlış anlamadıysam ankarada bu işle ilgileniyorsunuz. nasıl görüşebiliriz. bu çerçeveer siz de bulunur mu?
    quote:

teyip cercevesi var söylediğim teyipte 1200 ytl civarı adresimi pm ne attım
  • JBL 755,6 + Kicker COMP 12 ikisinin fiyatını öğrenebilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis_06

bende set taktırmayı düşünüyorum arabaya sizinle nasıl irtibata geçebilirim pm atamıyorum size beceremedim:)

adresimi pm ne attım yardımcı olurum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.