Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sprachen

JBL 755,6 + Kicker COMP 12 ikisinin fiyatını öğrenebilirmiyim?

SORDUĞUN ÜRÜNLER 800 YTL CİVARINDA
  • benim tipo da orjinal genius 25 alarm sistemi var merkezi kilidi güzel çalışıyor ama aracın anahtarını benden önceki sahibi düşürüp kırmış devresinde bir parça eksik diyor. Tamiri mümkünmüdür ve nerede yaptırabiliriz? Yoksa sadece kapıları uzaktan kumanda ile açan sistem kaça olur. SElamlar
  • güncel
    emre arkadaşım
  • bu alarm çok mu özel bişeyde büyük puntolarla yazmışsın fecihi gözümüz görüyor Allah'a şükür
  • quote:

Orjinalden alıntı: fecihi

benim tipo da orjinal genius 25 alarm sistemi var merkezi kilidi güzel çalışıyor ama aracın anahtarını benden önceki sahibi düşürüp kırmış devresinde bir parça eksik diyor. Tamiri mümkünmüdür ve nerede yaptırabiliriz? Yoksa sadece kapıları uzaktan kumanda ile açan sistem kaça olur. SElamlar

tamiri elbette mümkün ama bakmak lazım söylediğin sistemin aynısından bendede var duruma göre değerlendiririz
  • gnc
  • Emre bey (sanırım adınız emreydi)

Inwells kumandaları kullanıyorsunuz.İstediğim modeli göstersem onu temin edebilirmisiniz?

3805 nolu ürün güzel geldi gözüme.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4640085

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 20 Mayıs 2007; 20:04:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fecihi

benim tipo da orjinal genius 25 alarm sistemi var merkezi kilidi güzel çalışıyor ama aracın anahtarını benden önceki sahibi düşürüp kırmış devresinde bir parça eksik diyor. Tamiri mümkünmüdür ve nerede yaptırabiliriz? Yoksa sadece kapıları uzaktan kumanda ile açan sistem kaça olur. SElamlar

tamiri elbette mümkün ama bakmak lazım söylediğin sistemin aynısından bendede var duruma göre değerlendiririz

Yeriniz nerde acaba ?
    Nasıl ulaşabilriz size
    Bu arada neden büyük punto ile yazdığıma gelince amaç sadece dikkat çekmek
  • quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Emre bey (sanırım adınız emreydi)

Inwells kumandaları kullanıyorsunuz.İstediğim modeli göstersem onu temin edebilirmisiniz?

3805 nolu ürün güzel geldi gözüme.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4640085

Elbette bütün ürünler elimizde mevcut kumanda çeşitlerimize sitemizdende bakabilirsinizwww.cagotomuzik.com

• Şu linki önceden versenee yaa

En kısa zamanda dükkanınızdayım.

Bu arada web siteniz iyi olmuş.Müzik felan insanı havaya sokuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 21 Mayıs 2007; 16:57:59 >
  • kardeş benim bir derdim var ve bu konuda kımse benı sallayıpda yardımcı olmadı bari sen ol. yanı bı senden umudum var.

bende laguna 1 var. bunun üzerinde orjinal kaset çalar var ve kapaktada "cd changer control" yazıyor. ve ben bu alete orjinal direksiyondan kumanda , gögüsteki dijital ekran devre dışı kalmadan bir mp3 çalar taktırmak istiyorum. bu mümkünmü mümkünse bana en ucuza neye malolur. teybın markasıda philips.
    eğer olursa senın dukkana gelır orda yaparsın.
    şimdiden teşekkürlerrrr
  • Ekran kaybolmadan bağlanır sadece kaybolan raydo frekansları ve kasetle alakalı göstrilen bölüm kaybolur mp3 çalar cihazlarda 250-450 ytl arasında değişir...deteylı bilgi istersen yüzyüze konuşmamız daha iyi olur...
  • yani hem direksiyondan kumanda hemde gögüsteki ekran çalışır mı diyorsun. yerim radyo sunu. onuda ayarlarım.

tam adresının mail adresime atarmısın olmassa hafta sonu veya ileriki bir zamanda uğrarım.
    cckihtir@hotmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

Ekran kaybolmadan bağlanır sadece kaybolan raydo frekansları ve kasetle alakalı göstrilen bölüm kaybolur mp3 çalar cihazlarda 250-450 ytl arasında değişir...deteylı bilgi istersen yüzyüze konuşmamız daha iyi olur...

• pm -attım adresi
  • CARİNA neye karar verdin
  • Emre bey pazar günü açıkmısınız?Yani bugün Açıksanız şu kumanda için geleceğiz de.
  • EVT Açığız

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 30 Mayıs 2007; 17:23:09 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 30 Mayıs 2007; 17:23:42 >
  • Müzik sistemi olarak ayrı bir sayfa olması daha iyi demi arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.