Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

quote:

Orjinalden alıntı: ankarametinerr

Ben de birsey soracağım. arabada merkezi kilit var ancak kumandası yok. kumandalı hale getirilebiliyor mu merkezi kilit. ücreti ne tutar.

ayrıca, deh-2920 marka pioner teyp aldım. serviste bugün montajı yaptılar. ama bendeki hoparlör dandikmiş. çok verim alamadık. galiba 14 cm var arkada. Önlerdeki küçük hoparlörler de hiç yok. Bu teybe uygun hoparlör var mı. montaj dahil ne kadara malolur.

yanlızca uzaktan kapıları açıp kapatacaksınız demi yanılıyormuyum bu şekilde 40 ytl civarı
    2920uygun hoparlör elbette var 13 cm montaj dahil 45 ytl civarında

Hoca bize şu uzaktan kumandayı 40ytlye getirt taktıralım ya Cam kaldırma kitinide iyi bişey yap be emre abi.Bak babam taktırmıo ben haftalıklardan kıstım kendim yaptırcam

Tamam gel yapalım açma kapama cam kaldırma 70 ytl olur ...

• Az kaldı Valla bende çok sıkıldım parçalar öyle bana bakıyor depremi yapalımda son bir sürprizim olacak subwoofer konusunda
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HS

Dostum yakında gelicem lagunayıda bugün sattım içidekileri kardeşimle paylaşıyorum kicker5q ekolayzır var benim işime yararmı anaünite 6950 ampli helix 1000.2 ve crunch black maxx 480? Dijital sinyal işlemci kadar performans verirmi yoksa idare edermi nedersin?

Tbi buyur gel beklerim yapalım artık şu depremi demii....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de birsey soracağım. arabada merkezi kilit var ancak kumandası yok. kumandalı hale getirilebiliyor mu merkezi kilit. ücreti ne tutar.

ayrıca, deh-2920 marka pioner teyp aldım. serviste bugün montajı yaptılar. ama bendeki hoparlör dandikmiş. çok verim alamadık. galiba 14 cm var arkada. Önlerdeki küçük hoparlörler de hiç yok. Bu teybe uygun hoparlör var mı. montaj dahil ne kadara malolur.

yanlızca uzaktan kapıları açıp kapatacaksınız demi yanılıyormuyum bu şekilde 40 ytl civarı

Hoca bize şu uzaktan kumandayı 40ytlye getirt taktıralım ya Cam kaldırma kitinide iyi bişey yap be emre abi.Bak babam taktırmıo ben haftalıklardan kıstım kendim yaptırcam

Ya kusura bakma o iş yattı gibi Çünkü arabayı satılığa çıkardık. Artık yeni arabanın ses sistemi iyi olmazsa yine sana uğrayacağız.

Evet reklamımızıda yapalım:
    Satılık 306 1999 110binkm beyaz

• Emre'ye yeni aldığım teyp için Ümitköy'den gittim. Tam istediğim gibi soketleriyle ve süper işçilikle yaptı. Katil işi kesmeli parçalamalı olmadı yani. Eline sağlık Emre kardeşim. Herkese tavsiye olunur.
  • valla arkadaşım ben burda eskişehirde birine yaptırdım arabayı doğradı oğlan ampli kablosunun geçeceği yerdeki plastikleri kırdı hoparlör kapağını bile ters taktı yazının biri ters oldu böyle işçilik olmaz arabayı götürmeden danıştık sanırsınki arabayı baştan yapacak olur hacımşöle yaparız böle yaparız ama gittikten sonra ona karışmam buna karışmam kaplamayı yapmam bi arıza oldu götürdük ilgilenmedi bizimde bilader söktü hepsini iptal etti kendimiz bağladık şimdi maşaallah bi sorun yok aldığı paranın hakkını vermedi ben helal etmedim bu kişi eskişehir sakarya caddesinde tanınmış bir müzik tesisatı yapmaya çalışan cahil bir eleman fakat nedense vitrin biraz süslü diye dikkay çekiyor ve müşteri gidiyor yazıklar olsun yaptığı işçiliğe
    ama otomüzik arkadaş bu işten prof olmasada doçent sayılır derecede anlıyor benim düşüncem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya kusura bakma o iş yattı gibi Çünkü arabayı satılığa çıkardık. Artık yeni arabanın ses sistemi iyi olmazsa yine sana uğrayacağız.

Evet reklamımızıda yapalım:
    Satılık 306 1999 110binkm beyaz

Hayırlısı olsun kardeş ne olcak..

• quote:

Orjinalden alıntı: civilosman

Emre'ye yeni aldığım teyp için Ümitköy'den gittim. Tam istediğim gibi soketleriyle ve süper işçilikle yaptı. Katil işi kesmeli parçalamalı olmadı yani. Eline sağlık Emre kardeşim. Herkese tavsiye olunur.

Önemli olan sizlerin memnuniyetiniz..yardımcı olabiliyosam ne mutlu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

valla arkadaşım ben burda eskişehirde birine yaptırdım arabayı doğradı oğlan ampli kablosunun geçeceği yerdeki plastikleri kırdı hoparlör kapağını bile ters taktı yazının biri ters oldu böyle işçilik olmaz arabayı götürmeden danıştık sanırsınki arabayı baştan yapacak olur hacımşöle yaparız böle yaparız ama gittikten sonra ona karışmam buna karışmam kaplamayı yapmam bi arıza oldu götürdük ilgilenmedi bizimde bilader söktü hepsini iptal etti kendimiz bağladık şimdi maşaallah bi sorun yok aldığı paranın hakkını vermedi ben helal etmedim bu kişi eskişehir sakarya caddesinde tanınmış bir müzik tesisatı yapmaya çalışan cahil bir eleman fakat nedense vitrin biraz süslü diye dikkay çekiyor ve müşteri gidiyor yazıklar olsun yaptığı işçiliğe
    ama otomüzik arkadaş bu işten prof olmasada doçent sayılır derecede anlıyor benim düşüncem

Herkezin görüşüne saygı duyuyorum...teşekkürler...

• emre kardeşim işinin ehlidir müşteriye olan ilgisi yeter.mayıs ayında uğradım kardeşimin yanına işinin gayet ehli olmuş.her konuda yardımcı olur forumdakilere
  • Saol mahir abi ilgine...
  • arabamda pioneer-6986 oval kolon ve deh-3900 ve elimde jbl sub gt4-12 var. arkadaş(tesisatçının teki) bana jbl amfi cs60.4 senin işini görür diyor,doğru mu?randımanlı olur mu?(tesisatçı amfi,kablo ve işçilik için 400 ytl istiyor)
    teşekkürler,saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: alihace

arabamda pioneer-6986 oval kolon ve deh-3900 ve elimde jbl sub gt4-12 var. arkadaş(tesisatçının teki) bana jbl amfi cs60.4 senin işini görür diyor,doğru mu?randımanlı olur mu?(tesisatçı amfi,kablo ve işçilik için 400 ytl istiyor)
    teşekkürler,saygılar

O anfi basın tam anlanda hakkını vermez fakat çıkaracağı ses seni tatmin edeceğine inanıyorum fiyatıda normal..
  • quote:

arabamda pioneer-6986 oval kolon ve deh-3900 ve elimde jbl sub gt4-12 var. arkadaş(tesisatçının teki) bana jbl amfi cs60.4 senin işini görür diyor,doğru mu?randımanlı olur mu?(tesisatçı amfi,kablo ve işçilik için 400 ytl istiyor)
    teşekkürler,saygılar

O anfi basın tam anlanda hakkını vermez fakat çıkaracağı ses seni tatmin edeceğine inanıyorum fiyatıda normal..

peki ustam siz hangi amfileri önerebilirsiniz,şimdiden teşekkür ederim saygılarımla
  • OtoMüzik

arkadaşım banada yardım edermisiniz
    Ben oto teyp alacağım ama pioneer 6950IB ile Goldmaster DVD 7060 arasında karasızım
    goldmaster'da geri vites kamera bağlantısı yapılabiliyormu. Çok araştırdım ama tam yanıtı alamadım.
  • Slm Emre :)

Ben amfiyide aldım sayılır , arkadaş kablosunu sigortasını da veriyor.Edison amfi.

Magnatla edisonu sana getirsem montaj ne tutar ? Cevirici takılacak ama.
  • quote:

quote:

teşekkürler,saygılar

peki ustam siz hangi amfileri önerebilirsiniz,şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

Eğerki bas ağırlıklı müzik dinliyorsan bas anfisi al jbl 301,1 var bas için onu alırsın hoparlör içinde 4 kanal bir anfi ses kailiteside istiyosan audiosystem tercihimdir
  • OtoMüzik

Ben oto teyp alacağım ama pioneer 6950IB ile Goldmaster DVD 7060 arasında karasızım
    goldmaster'da geri vites kamera bağlantısı yapılabiliyormu. Çok araştırdım ama tam yanıtı alamadım.

size telefondan ulaşablirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: jinjin

OtoMüzik

Pıoneer tercihimdir ama golmaster beğendiysen sana bırakıyorum anfi bağlamayacaksan olur yani geri vites kamera seçeneği yok kafan karışmasın illede bu tarzda bişey istersen trident 995 dvd modelinde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Slm Emre :)

Ben amfiyide aldım sayılır , arkadaş kablosunu sigortasını da veriyor.Edison amfi.

Magnatla edisonu sana getirsem montaj ne tutar ? Cevirici takılacak ama.

buyur gel olur hallderiz sorun değil pm attım cevabı
  • Burası iş yapar up(güncel)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.