Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt haklısın
  • merhaba yeni civic sedanıma birşeyler yapmayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var rserkan@gmail.com
  • Sorularınıza burdanda cvp verbilirim
  • öncelikle üzerinde olan radyo mp3 çaları atıp 7 inch lik monitör istiyorum ancak orjinali göğüse tam yapıldığı için o göğüs parçasını bulammız lazım siz bu parçayı bulablirmisiniz
  • Ben de birsey soracağım. arabada merkezi kilit var ancak kumandası yok. kumandalı hale getirilebiliyor mu merkezi kilit. ücreti ne tutar.

ayrıca, deh-2920 marka pioner teyp aldım. serviste bugün montajı yaptılar. ama bendeki hoparlör dandikmiş. çok verim alamadık. galiba 14 cm var arkada. Önlerdeki küçük hoparlörler de hiç yok. Bu teybe uygun hoparlör var mı. montaj dahil ne kadara malolur.
  • bende 2 tane 30cm lik woofer var birinin markası pyle digeri kamasonic bunlardan bir tanesine kabin alıp bagaja katmayı düşünüyorum.fakat bu F tipi diyorlar herhalde (pencere altı bufer)oldugunu nasıl anlıcam. bu pencere altı buferler kabinde olmaz mı_?

pyle yi bagaja düşünüyorum nasıl olur sizce. amfi 1500W roadson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewhard -- 8 Haziran 2007; 13:29:46 >
  • Güncel
  • bizim otomüzik en son 3 gün önce yazmış buraya heralde tatile çıktı bu arada

güncel
  • ben de güncelliyim tatilde arkadas galba
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepserkan43

öncelikle üzerinde olan radyo mp3 çaları atıp 7 inch lik monitör istiyorum ancak orjinali göğüse tam yapıldığı için o göğüs parçasını bulammız lazım siz bu parçayı bulablirmisiniz

Bulamasakda imal ederiz sorunmu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankarametinerr

Ben de birsey soracağım. arabada merkezi kilit var ancak kumandası yok. kumandalı hale getirilebiliyor mu merkezi kilit. ücreti ne tutar.

ayrıca, deh-2920 marka pioner teyp aldım. serviste bugün montajı yaptılar. ama bendeki hoparlör dandikmiş. çok verim alamadık. galiba 14 cm var arkada. Önlerdeki küçük hoparlörler de hiç yok. Bu teybe uygun hoparlör var mı. montaj dahil ne kadara malolur.

yanlızca uzaktan kapıları açıp kapatacaksınız demi yanılıyormuyum bu şekilde 40 ytl civarı
    2920uygun hoparlör elbette var 13 cm montaj dahil 45 ytl civarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewhard

bende 2 tane 30cm lik woofer var birinin markası pyle digeri kamasonic bunlardan bir tanesine kabin alıp bagaja katmayı düşünüyorum.fakat bu F tipi diyorlar herhalde (pencere altı bufer)oldugunu nasıl anlıcam. bu pencere altı buferler kabinde olmaz mı_?

pyle yi bagaja düşünüyorum nasıl olur sizce. amfi 1500W roadson

kabinmi yoksa pandizotmu anlaman çok zor şuanda pandizotto en iyi sesi pıoneer veriyor ayrıca pandizot bası kabindede çalar kutusu hesaplı olursa...
  • Emre Bey akşamları kaça kadar açıksınız?
  • Akşam 9 kadar açığız
  • fiat uno marka otomobilim var.yeni sony gt212 marka teyp aldım yanında ikitanede 13 cm hoparlör hediye verdiler şimdi arabamdaki arka hoparlörler yeterli kalitede ses veriyor fakat öndekiler berbat durumda arkadaki hoparlörleri öne taktırıp yeni 13 cmhoparlörleride arkaya taktırmak istiyorum tabi bide teyp montajı yapılacak böyle bi montaji ne kadara yaparsınız bide yerinizi öğrenebilirmiyim
  • Söylediklerin pek para tutacak malzemeler değil sorun değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

quote:

Orjinalden alıntı: ankarametinerr

Ben de birsey soracağım. arabada merkezi kilit var ancak kumandası yok. kumandalı hale getirilebiliyor mu merkezi kilit. ücreti ne tutar.

yanlızca uzaktan kapıları açıp kapatacaksınız demi yanılıyormuyum bu şekilde 40 ytl civarı
    2920uygun hoparlör elbette var 13 cm montaj dahil 45 ytl civarında

Hoca bize şu uzaktan kumandayı 40ytlye getirt taktıralım ya Cam kaldırma kitinide iyi bişey yap be emre abi.Bak babam taktırmıo ben haftalıklardan kıstım kendim yaptırcam

• Dostum yakında gelicem lagunayıda bugün sattım içidekileri kardeşimle paylaşıyorum kicker5q ekolayzır var benim işime yararmı anaünite 6950 ampli helix 1000.2 ve crunch black maxx 480? Dijital sinyal işlemci kadar performans verirmi yoksa idare edermi nedersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HS

Dostum yakında gelicem lagunayıda bugün sattım içidekileri kardeşimle paylaşıyorum kicker5q ekolayzır var benim işime yararmı anaünite 6950 ampli helix 1000.2 ve crunch black maxx 480? Dijital sinyal işlemci kadar performans verirmi yoksa idare edermi nedersin?

Tbi buyur gel beklerim yapalım artık şu depremi demii....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.