hosgeldiniz hocam yeni yeriniz hayirli olsunben bi mp3calar 4hoparlor 2tane de tweeter aldim on cam koselerinde yuvasi var hoparlorler 13cm ve arabadaki yuvalar da 13cm yani tam uyar dusuncesindeyim bu urunlerin montajini size yaptirmayi dusunuyorum acaba bi fiyat verebilir misiniz??
kusura bakmayın geç cvp veriyorum araç neydi acaba..
pm ne attım hocam..
arkadaslar cag otodan emre arkadasimizin yanindan geliyorum sony cdx-gt616u teyp ve 4adet hoparlor montaji yaptirdim islerini cok ii yapiyolar ve en ufak aksilikte bile telafi ediyorlar fiyati da gayet uygun sirf montaj ucreti disrdan aldigim fiyattan 30ytl ucuzdu yani uzun lafin kisasi bence ankarali arkadaslar mutlaka gidip tanissin
İlgine çok teşekkür ediyorum bu forumdakilere %20 indim sağlıyacam bu arada...
güncel
Ankaradaki yerinizi bidirirmisiniz? PM inize daha önce yaptırmak istediğim şeylerle ilgili olarak mesaj yazdım, cevap alamadım. Yüzyüze konuşalım hiç olmazsa. Saygılarımla.
merhaba hocam taktırmak istediğim bir set hakkında fikrini almak istedim malum biz pek anlamıyoruz anlayanlara danışalımda zorda kalmayalım dedim... cevaplarsan çok sevinirim...
taktıracağım set fuar amaçlı yapılan bir araçta bulunuyordu belirttiğim gibi araç sadece fuar amaçlı yapılmıştı... şu anda araç dağıtılmakta ve ben ses sisteminin bir kısmına talibim..
1- JL W7 subwoofer... 2- JL 2 takım mit. tiz takımı... 3- JL anfi 6 kanal.. 4- 30 luk bas (kutulu) 5- 1000 ytl fiyata anlaştık
Yahu bari adres verme....
quote:
Orjinalden alıntı: falconeyed
merhaba hocam taktırmak istediğim bir set hakkında fikrini almak istedim malum biz pek anlamıyoruz anlayanlara danışalımda zorda kalmayalım dedim... cevaplarsan çok sevinirim...
taktıracağım set fuar amaçlı yapılan bir araçta bulunuyordu belirttiğim gibi araç sadece fuar amaçlı yapılmıştı... şu anda araç dağıtılmakta ve ben ses sisteminin bir kısmına talibim..
1- JL W7 subwoofer... 2- JL 2 takım mit. tiz takımı... 3- JL anfi 6 kanal.. 4- 30 luk bas (kutulu) 5- 1000 ytl fiyata anlaştık
Ürünler çok güzel al tavsiye ederim fiyatta fena değil.
quote:
Orjinalden alıntı: set
Yahu bari adres verme....
Ya nedeyim haklısın olmaz birdaha..
güncel
hocam benim arabaya 250-300 ytl arasında mp3 çalar ne tavsiye edersiniz. kısaca sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. göğüsle uyum sağlaması açısında yeşil veya mavimsi beyaz ışıklı olursa sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
quote:
hocam ben ses sisteminden anlamam arkadaşa ses sistemi yapmayı düşünüyorum dediğimde kendisi önerdi bunu önce kendisi fiyat kırıp bana 1,500ytl dedi. gücüm yetmez birikmiş biraz param var onla yapacam dedim (öğrenciyim)... biraz pazarlıkla 1000ytl ye kadar düştük.ama malzeme başka arabadan çıkma çok kısa bir süre kullanılmış... şimdi benim sorum: 1- bunun gerçek maliyeti nasıl olurdu???? 2- bu sistem hakkında açık olarak ne söyleyebilirsiniz....
cevaplarsanız çok sevinirim... iyi günler
ARKADAŞLA BİRE BİR GİDİP TANIŞMA İMKANIM OLDU ABİ KARDEŞ ÇOK İLGİLİLER VE BU İŞİ CİDDİ ANLAMDA YAPIYOLAR DAHA ÇOK GİDİP GELİCEM İNŞALLAH BU ARADA DOSTUM SRP İÇİN AMPLİ ALDIM SAYILIR 1 HAFTALIK 1200 D BULDUM TAM ALICAĞIM SIRADA BİR ARKADAŞDA AUDIOSYSTEM F2 500 VEREYİM DEDİ İKİSİNİN ARASINDA KALA KALDIM EN KISA ZAMANDA YANINDAYIM TABİ İŞLERDEN VAKİT BULURSAM. HAYIRLI İŞLER
kardeş birde senden fiyat alayım f2 500 için sıfırı vardı yanlış hatırlamıyorsam elinde varsa bana pm atarsan sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
hocam benim arabaya 250-300 ytl arasında mp3 çalar ne tavsiye edersiniz. kısaca sebepleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. göğüsle uyum sağlaması açısında yeşil veya mavimsi beyaz ışıklı olursa sevinirim.
sen bu teyibe tesisat bağlayacakmısın yani anfi ve bas
quote:
quote:
quote:
hocam ben ses sisteminden anlamam arkadaşa ses sistemi yapmayı düşünüyorum dediğimde kendisi önerdi bunu önce kendisi fiyat kırıp bana 1,500ytl dedi. gücüm yetmez birikmiş biraz param var onla yapacam dedim (öğrenciyim)... biraz pazarlıkla 1000ytl ye kadar düştük.ama malzeme başka arabadan çıkma çok kısa bir süre kullanılmış... şimdi benim sorum: 1- bunun gerçek maliyeti nasıl olurdu???? 2- bu sistem hakkında açık olarak ne söyleyebilirsiniz....
cevaplarsanız çok sevinirim... iyi günler
ya bensenin dediği şeyi anladım fakat şu varki tam olarak model belirtmemissin dolayısıyla fiyat veremem ama aşağı yukarı bir değerlendirme yapcak olursak fiyatı fene değil
quote:
Orjinalden alıntı: HS
ARKADAŞLA BİRE BİR GİDİP TANIŞMA İMKANIM OLDU ABİ KARDEŞ ÇOK İLGİLİLER VE BU İŞİ CİDDİ ANLAMDA YAPIYOLAR DAHA ÇOK GİDİP GELİCEM İNŞALLAH BU ARADA DOSTUM SRP İÇİN AMPLİ ALDIM SAYILIR 1 HAFTALIK 1200 D BULDUM TAM ALICAĞIM SIRADA BİR ARKADAŞDA AUDIOSYSTEM F2 500 VEREYİM DEDİ İKİSİNİN ARASINDA KALA KALDIM EN KISA ZAMANDA YANINDAYIM TABİ İŞLERDEN VAKİT BULURSAM. HAYIRLI İŞLER
İlgine çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: HS
kardeş birde senden fiyat alayım f2 500 için sıfırı vardı yanlış hatırlamıyorsam elinde varsa bana pm atarsan sevinirim
pm ne attım
ben megane 2 ye koltuk başlarına lcd ekran taktırmak istiyorum siz takıyormusunuz?maliyeti ne olur?
hocam hiçbirşey bağlamadan orjinal tesisatla dinleyecem. ama marka birşey istiyorum. araba focus. benim sorunum eski büyük boy teyip çıktıktan sonra oraya aynı boyutlarda birşey bulmak mümkün olur mu? yoksa standart boy birşeyler mi takabiliriz. standart birşey takarsak oraya takılacak çerçeve görüntüyü bozar mı? açıkçası emanet durmasından korkuyorum.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
sen bu teyibe tesisat bağlayacakmısın yani anfi ve bas