Arkadaşlar konularda arattım ama çok güncel şeyler bulamadım. e46 3.20i aldım, ancak araç dört kollu direksiyonlu ve sunroof yok. Ankara'da tavsiye edeceğiniz sunroof ustası ve ucuza üç kollu direksiyon, ön konsol için dvd playerlı ekran alabileceğim yerler tavsiye edebilir misiniz? Ufak tefek motorla da oynamayı düşünüyorum ama daha erken, önce bir içini tamamlayayım aracın
sonradan yapılan sunroof gücenliği etkiler diyolar tavan direncini azaltıyomuş takla anında falan tehlikeli olabilirr 3 kollu direksiyon orjinal olsun tavisyem çıkmacılarda bulabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: maniaq_qs
sonradan yapılan sunroof gücenliği etkiler diyolar tavan direncini azaltıyomuş takla anında falan tehlikeli olabilirr 3 kollu direksiyon orjinal olsun tavisyem çıkmacılarda bulabilirsin
takla anında çok etki yaratacağına şahsen inanmıyorum piyasada onlarca cam tavan araç var asıl onlar tehlikeli, sonuçda eğer takla atıyorsan işin zor zaten
cancan garage.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
quote:
Orijinalden alıntı: maniaq_qs
takla anında çok etki yaratacağına şahsen inanmıyorum piyasada onlarca cam tavan araç var asıl onlar tehlikeli, sonuçda eğer takla atıyorsan işin zor zaten
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme