merhaba arkadaşlar genel ingilizce kursuna yazılacağım.Ankara'da araştırmalarım sonucunda cinnah caddesi'ndeki Türk Amerikan Derneği ve Bestekar Sokak'taki Türk İngiliz Derneği'nin çok zikredildiğini gördüm.Buralara daha önce giden arkadaşların her türlü öneri ve yorumlarına açığım.Amacım öncelikle inter olan seviyemi daha da ilerletmek ve haziran gibi ielts kursuna gidip temmuzda da ieltse girmek.yani tam anlamıyla öğrenmek istiyorum.konuşarak kelime öğrenmek,akademik olarak yazmak uzun vadedeki önceliklerim. Buralarda Akademik olarak ilerler miyim ne diyorsunuz?Konuşup kelime dağarcığım gelişir mi?teşekkürler şimdiden
çaresizce up üstadlarım :(
Tad iyidir bu yaz bir kur gittim tam bir okul gibi cafesi arkada ufak bir bahçesi de var hocaları tekrar dersleri vesaire iyiydi tabi ben a2 kuruna gittim daha sonra diğer kur eylülün sonuna kadar devam edeceği için başka bir kursa geçtim derslerin haftalık süresi uzun,bir kur 7 haftaya denk geliyordu hafta içi her günde. senin hangi kur olduğun nelere ihtiyacın olduğuna göre de değişir tabi
çok sağ ol hocam çok teşekkür ederim.dersler nasıl işleniyor peki biraz açabilir misin rica etsem?çok basit kitaplar kullanır ya klasik kurslar onun gibi mi?örneğin ünitelerdeki kutu içindeki kelimeleri vs açıklayıp birer ikişer cümlede kullanırlar grameri bir yarım saat falan yaparlar bitirirler öyle mi?kursun sunduğu imkanlar neler başka hocam?konuşma saatlerı dışında vs ücretsiz yararlanabileceğimiz?sizin dersinize gelen hocaların hepsi native speaker mıydı?