Şimdi Ara

ankara tıp?-çapa tıp?-cerrahpaşa tıp?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce hangisi? lütfen sebeplerini de yazın

• çapa sebep yazmaya bile gerek yok
  • alt çene kemiği, hayırdır tıpı bırakıpta mı sınava girdin?ankara hariç ikisinden birini seç .ben olsam cerrahpaşayı seçerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandibula92

sizce hangisi? lütfen sebeplerini de yazın

cerrahpasa cunku bi akrabam capa tipta 2. sinifa gecti suan kendisi bile keske cerrahpasayi secseymisim diyo daha rahatmis. capa cok kasiyomus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cerrahpaşanın sınav sistemini incele hoşuna gitmiycek
  • Akademik eğitim olarak şuan araştırma sonuçlarına göre en kaliteli eğitim Cerrahpaşa'da.
  • Ben de kararsız kaldım.Birileri ile istişare etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeKIRCA

Akademik eğitim olarak şuan araştırma sonuçlarına göre en kaliteli eğitim Cerrahpaşa'da.

Kaynak ?
  • akademik düşünsen de düşünmesen de çapa tıp derim.
  • Geçenlerde yolda giderken tranvayda yeni çapa mezunu bir kızla karşılaştım .Elinde tus mayıs 2011 soruları vardı.Bir sürü kişi konuşsam konuşamıcam derken terslenme riskini de göze alarak atladım ve tatlı bir insan çıktı.Bir sürü soru bir sürü soru.. Tranvay gideceğim durağı geçti,sonraları da muhabbet ettim.Genel olarak çapa-cerrahpaşa ile ilgili hocalarının yıllık iznine çıktığını ve (2 yıllık) mevcut statünün değişmesini beklediklerini dile getirdi.İstanbulda tıp okuma konusunda %70 olumsuz %20 olumlu %10 nötr cevaplar verdi.Ben budurumda ankara diyorum.
    Sadece bu muhabbete dayanarak yorum yapmak tabii ki yetersiz çünkü etraftan ciddi anlamda rahatsızlık boyutunda bunlara rastladım,1 5 10 değil çok fazla..

Çapada okuyan-cerrahpaşada okuyan dönem arkadaşlarım var.Onlar da bu durumdan şikayetçi.
    Bilemiyorum,ankara derim ben bu durumda sanırım.Yalnız şu da var hiç ankara tıpla ilgili bilgim yok :) Orası da soru işareti ?

Aslında çok da düşünmeyecek misin bu işlerde ne ? Çok düşününce işin cıvkı çıkıyor,sınava hazırlıktan daha çok yoruluyorsun yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hantala -- 22 Temmuz 2012; 4:11:31 >

• cevaplar için teşekkürler.

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.