Şimdi Ara

ANKARA TIP HK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çalışıyorum atlamak için, haftaya perşembe sınav. Bu arada hacettepe türkçe adının türkçe olmasına rağmen %30 İngilizceye sahip nadir tıp fakültelerinden. türkçe okunup ingilizce takviyesi yapılarak çok rahat yurt dışına çıkılabilir, ankara ing tıpın öne çıkan avantajını göremiyorum

gelecek tercih dönemleri için duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4A86A6F0 -- 7 Eylül 2022; 17:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten tr 2.si de tr bölümüne geldi ayrıca bizde de yüzde 30 ing var

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Türkçesinde yok hocam ingilizce, takviye alabilirsiniz. Türkiye ikincisinin ikizi de hacettepede tıpta, ayrıca tr 2. Si ankara ingilizce bile seçmemiş, bireysel bir karar.hacettepeye giren herkes ankara tıpa girebilirdi ama ankara tıpa girenlerin çoğu Hacettepeye giremezdi, basit bence

Siz de tercih dönemi bana mesaj atıyordunuz hacettepe cerrahpaşa için mezuna kalayım mı diye, unutmadım o dönemleri ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4A86A6F0 -- 7 Eylül 2022; 17:41:10 >
  • Takviye değil hocam muafiyet sınavını geçemezsen haftada 4 saat ders alıyorsun

Bizimki öyle değil hocam işte, direkt %30 ingilizce yazıyor ve hazırlık okuyorsunuz, sınavı geçemezseniz. Diğer fakültelerde ingilizce dersi verilir ama bölüm %100 türkçe oluyor

• zort 2. ankaratıplı vakası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 7 Eylül 2022; 17:43:35 >
  • Birader sen yanılmıyorsam ya mezuna kaldın ya da taşrada tıp kazandın.utanmıyor musun ulaşamayacağın yerler hk.ahkam kesmeye

• Ankara tıpa laf yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok ben mezuna kalmaya utanmıyorum. Ama kazanamadığı üniversitelere daha sonra b*k atanlarla eğlenmek keyifli oluyor. Eminim Hacettepe gelse bile Ankara yazardın. Keyifli okumalar. En iyisi Ankara

• ben ulaşamadığım yerlere bk atmıyorum sadece böyle gereksiz bir sahneyi eleştiriyorum

Sahne konusunda haklısın sayın meslektaşım. Sana tıp kariyerinde başarılar diliyorum.

• ayrıca hacettepede öğrencilere yapılan işkencelere hocalarin burnunun kafdağında olmasından bahsetmiyorum bile

• hacattepe tıp ankaranın ekolünü devam ettiren bir okul. ankara tıp hocalarından kurulan okulun adını almamakANKARA TIP HK. 

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

silkele hocam düşüyorlar

Aynen kanka Osmanlı da dünyaya hükmetti ver mehteriii

hacettepe çok gereksiz zorluyor, eski zorlama sistemi halen devam ediyor, hocalar kendilerini geliştirmeli ve değişime açık olmalı ve bu sistemi en iyi uygulayan ankara tıp

eskiden çok zor olan sistem şimdi araştırmacı bir hekim olarak mezun eden hekim yetiştirme konusunda çağ atladı

diğer okullar da ankara tıpı takip etmeliler

ayrıca 15 temmuzdan sonra hacettepede çok daha fazla hocanın atıldığını hatırlatalım.yani şu anda orada prof olan kisiler atılan kişilerin yerine geçen genç hocalar

Siz de çapa tıpın devamısınız hocam ama nedense birkaç gün önce çapa tıpı kötülerken denk geldim size

• fark dediği de 5,3 puan ama son yapılan değişiklikle ankara tıp fakültesinde hocalara bilimsel araştırma çalışmaları, asistanlara bilimsel araştırmaları yapma konusunda destek olmaları açıkça görülüyor

1-2 seneye listenin en başına ve dünyada da iyi sıralamalara ulaşacağı planlanıyor

ANKARA TIP HK. 

ANKARA TIP HK.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.