Hocam güncel profesör sayısıyla hacettepe tıp en fazla akademisyeni olan okuldur, ulaşamadığınız okula laf etmek yerine kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim, ankara feni 2-3 puanla kaçırdım ama hiçbir zaman kötülemedim, zira kazanabilsem oraya gideceğimi biliyordum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANKARA TIP HK. (3. sayfa)
-
-
ben de diyorum ki o övündüğünüz profesör sayısı tasfiye edilen kadroların yerine geçen henüz tecrübesi olgunlaşmamış kişiler.ayrıca önemli olan nicelik değil niteliktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çapa tıp değil gata yani gülhanenin devamıyız yanlışınız var
gülhane diye küçümsemeyin şu an sizin kullandığınız tüm ders notlarını oranın notlarından hazırlandı baya iyi okullardandı ve zamanında hacettepenin de üstündeydi
şimdi hacettepe ilerde ama birkaç sene sonra ankara tıp en başta olacak
-
Zaten ilk 500 deki tıplar birbirinden ufak farklarla ayrılıyor, 5.3 o sıralamada büyük fark. Hacettepe 250-300 arasında Ankara tıp 400.küsürlerde. Zorlamaları başarılı öğrenciye engel değil, tercih listenizde ilk sırada yer alan okula laf etmek yerine kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim.
Bursum %25.
Yalniz tabela dediginiz elinize tabela verir hocam.
Ayyy laflari karistirdim galiba tabela uni ogrencisi olunca gider de yapamiyom pufff pelinsuyla dertlesiyim bari azcik
şehreminiden bahsetmiyor muyuz
Ahahaha tercih dönemi bizzat araştırdım. 3-5i hariç çoğu yıllarca deneyim edilmiş hacettepe tıp hocaları, anlara tıp ve çapa tıp hocalarından da var
Evet ama kampus fena degil yani apartmanin onu yesillik biraz.
hocam size bir soru peki? Sizce ülkede 1-2 okul varken hocalarınız hangi okuldan olur sizce. O iki okuldan da hocalar olur kuruluma yardım eder;)
bilmeden tercih ettik, araştırsaydım ilk tercihim ankara tıp sonra ankara diş diye devam ederdi, ankara üniversitesi<3
-
tamam tamam en iyisi sizsiniz
Apartman üni nasıl elime veriyor
-
Qs bakin hocam her sene siralamada biner biner yukseliyoruz. Ankara once gazete olsun
Bizim okulun niceliğine bilimsel araştırma, hocaların makalesine yapılan atıf sayısına bakılarak oluşturulan qs ve urap tıp sıralamalarına bakarak ulaşabilirsiniz. O sıralamalar hediye edilmiyor, büyük başarıların sonucunda elde ediliyor. Bırakın okulunuzu sizden başkaları övsün, okuyanı zaten övüyor
Hocam uğraşma valla delirirsin. En iyisi Ankara de geç. Ankaralı ulaşamadığı hacettepeye çöp dermiş
Çapa tıp Türkiye’nin ilk tıp fakültesi, savunduğunuz argümanın mantıklı olması için çapa tıpın sizden iyi olduğunu kabul etmeniz gerekiyor.
hocam sizde hoca sayısı çok ondan dolayı eşit olsaydı kesinlikle bizim okul 1. sırada olurdu ama artık ingilizce bölüm de var kadro ona göre açılacak
-
şimdiye Kadar daha iyi olduğunu gösteren bir sıralama bulun, argümanımı gözden geçiririm. Ben kapalı fikirli bir insan değilim ama insanların ulaşamadıklarını kötülemesine karşıyım sadece
Türkiyenin ilk tıp fakültesi ankara tıp hocam
çapa tıp cumhuriyet kurulmadan açıldı yanlışınız var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X