Şimdi Ara

ANKARA TIP HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tıp Fakültelerinin arasındaki rekabet Türk dizisine konu oldu. Behzat Ç dizisinde geçen bir diyalogda hekime sorulan Ankara Tıplı mısın sorusuna “Merak etmeyin Hacettepe.” cevabı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mensuplarınca tepki ile kaşılandı
    https://www.youtube.com/watch?v=kv9pVgrKgjU&feature=youtu.be

BU SAHNE ANKARA TIP VE ANKARA TIPLILARA HAKARETTİR.AMA BEN VE ANKARATIPLI HOCAMIN LOBİ FAALİYETLERİYLE BU SENE HACETTEPEYİ GEÇECEĞİZ!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmayın hocam ama hacettepe>ankara>gazi😁

• alverist A kullanıcısına yanıt

Ovvvv izlemeden yazmıştım. Doktor ankara tıplıyım deyince, hacettepeye puanın yetmedi mi diye dalga geçmişlerdi. Ben bu sahneyi hatırlayıp yazmıştım. Türkiyenin en iyi tıplarından ankara. Gereksiz bir sahne olmuş. Komik de değil.

• benim için behzat ç bitmiştir

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zuhahahahaha bir dizi bosuna kült olmuyor. Forumdan da goruldugu uzere ankaratip ogrencileri nakis ve dengesiz bireyler olarak yetisiyor

• ampır ampır konuşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Ankara tıp vs Çapa tıp
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BirZemanHatası kullanıcısına yanıt

senin ankara tıp hakkında konuşma hakkın yok bay tabela üniversitesi yüzde 50 burslu sosyoloji öğrencisi

• kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt

2-3 sene sonra usmledeki çok iyi başarılarımız çıkınca hacettepeyi puan olarak geçeceğimize inanıyorum   ve gelecek seneden itibaren de ankara ing hacettepe türkçeyi geçecek, komple geçmek için de 2-3 sene sonrayı bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Eylül 2022; 17:6:19 >
  • kodAdıYassuo31 K kullanıcısına yanıt

tamamen amerikan sermayesi sayesinde ayakta kalan bir kurum

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

adam ya geldi adam

• ankara hukuk>>>all

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Hocam qs ya da urap tıp sıralamalarını tekrar açmanızı öneririm, belli ki unutmuşsunuz. Geçmeyi bırakın fark azalmıyor bile neredeyse

• Ankara tıp istiyosa hacettepeden 10 kat iyi olsun. Etiketin önemini unutuyorsunuz. Ankara şu anda hacettepeyi geçse bile etiketi oturtması minimum 10 yıl alır. Gündelik hayatta karşılaştığınız insanlar haaa Ankara mı usmle başarısı çok iyi yawww demeyecek. Tıp diyince akla Cerrahpaşa çapa Hacettepe üçlüsü gelecek. Boğaziçi gibi içi boşaltılmış bir okulun hala bu kadar yüksek sıralamalardan alması en büyük örneği.
    Tüm bunlardan bağımsız ne kadar saçma bi sahne bu

• aaa hatırlıyorum ankara tip aciklama yapmıştı bu sahne hakkında özür bekliyoruz falan diye benim de cok garibime gitmisti izlerken memduh basganin öyle demesi ne alakaysa 😄

• Kesinlikle katılıyorum, ayrıca sıralamalar okulun kalitesini belirlemiyor. Öğrenciler bir sürü etkene bakıyor, fiyat pahalılığı, okulun zorluğu bile tercihlerde etkili.

hacettepe qs tıp , Urap tıp sıralamalarında birinci, bilimsel eğitim anlamında yeterliliği ortada. Öğrencilerden bilimden çok kolaylığa önem verirse geçebilir ama hep hacettepe::> ankara olarak kalır

• Hazırlık okuyacak mısınız hocam ya da sınava girdiniz mi ? Zorluğu nasıl

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.