ayrıca bir zaman çapa tıp cerrahpaşanın önündeydi ve cerrahpaşa çapayı geçer dediklerinde insanlar gülüyordu ama şimdi durum tamamen farklı eskiden ve şimdi hacettepe ankaranın önünde gelecekte tam tersi olacak bu sözümü unutmayın hocam |
ANKARA TIP HK. (4. sayfa)
-
-
Öyle hocam gerçekten, bırakıyorum muhattap olmayı. Başka arkadaşlar kandırılmasın diye cevap veriyordum ama zaten yeterli olmuştur sanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam geçmesi daha iyi olduğunu göstermiyor, kolay okumak isteyenler sizi seçerse bu fakültenizi daha nitelikli yapmıyor.
Çapa tıpın tercih edilmeme nedeni ortamının koşulları. eğitimi hala çok iyi ancak başka etkenleri düşünen insanlar tercih etmiyor, ayrıca cerrahpaşayla çapa aynı ekolü devam ettiriyor, araştırmaları bile aynı ad altında yapıyorlar bu yüzden kendi aralarında değişmeleri normaldir. Bu arada çapa tıp türkiyenin ilk fakültesidir. Buradaki bahsedilen Türkiye Türklerin yaşadığı bölgedir, Türkiye cumhuriyetinin ilk kurulanı demiyorum, ha o dönemde de ilk çapa vardı ayrı
neyi tartışıyonuz ceng yazın geçin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ankara tıplı ders çalış sidik yarışı yapacana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geldi öz cengaverim, valla ceng yazıp geçicem
Ankara Tıp bizzat Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla cumhuriyetin özkaynaklarıyla kurulan cumhuriyetin ilk tıp fakültesidir.Hacettepeyi kuran ise Ankara Üniversitesi rektörü İhsan Doğramacıdır ve kurarken de amerikan sermayesinden destek almıştır.
doğru karar olur
lan hacettepe bilkent kardeş miymiş
evet babaları da ankara
bu arada ihsan doğramacının da 12 eylül cuntasının yök başkanı olduğunu hatırlatalım
darbeci zihniyetin okulu bilkent
otoparkında kuş serisi bulunmayan bilkent
bu mevzuyu uzatmanın anlamı yok.bir sonuç alamiyoruz.size öğrencilik ve doktorluk hayatınızda başarılar diliyorum hocam.
Tek bir kararla hayat kurtarmak mı ? Bana göre değil dostum tıp yazıp acı çekeceğim
Hacettepe tipi kuran Ihsan Dogramaci'dir. Daha sonra ise temel bilim ve muhendislik alanlarinda en iyi egitimi vermek adina ve Amerikan ekolunu uygulayarak Bilkent'i kurmustur. Bilkent'ten sonra Hacettepe biraz uvey evlat kalmis denebilir, bunu Bilkent ve Hacettepe'nin kutuphanelerini kiyaslayarak anlayabilirsiniz. Bilkent Kutuphanesi, Turkiye'nin en iyi kutuphanesi, Hacettepe yanindan bile gecemez. Yine de Hacettepe Turkiye'nin en iyi tip fakultesini iceriyor, ama ben Istanbul/Ankara illerindeki tip fakulteleri arasinda cok fark goremiyorum. Akademik acidan tum tip fakulteleri vasat, mezunlari da vasat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X