Şimdi Ara

Ankara tıp mezunu veya ankara tıp okuyan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene için çapa ve ankara tıp arasında kaldım ama konyalı olduğum için hızlımtren filan ankara daha iyi gibi bi ankara tıplı arkadaşa sorular soracam varsa ve yardım ederse çok güzel olurdu

• Uğp arkadaşlar en azındaan amkara tıpı değerlendirebilecek birileri yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: etlekmekkafalee

Uğp arkadaşlar en azındaan amkara tıpı değerlendirebilecek birileri yok mu
    http://forum.donanimhaber.com/m_42332622/tm.htm
    bu konudan araştır bulursun birilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıransız -- 6 Temmuz 2013; 9:51:54 >
  • Ikisininde hocalari cok saglamdir ve cok iyi universiteler. Bence evine yakin uniye gitmen daha iyi olur sonucta 6 yil okuyacaksin en az. Az buz zaman degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rektangular

Ikisininde hocalari cok saglamdir ve cok iyi universiteler. Bence evine yakin uniye gitmen daha iyi olur sonucta 6 yil okuyacaksin en az. Az buz zaman degil.
    hocam benimde ankara tıp olacak ankara tıpta hazırlık var hazırlık atlama sınavı da zor ben simdiden calısmaya baslamayı dusunuyorum ben bunlara gelemem diyosan çapa yaz gec ama ankara tıpta yakın sen sec
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

Ikisininde hocalari cok saglamdir ve cok iyi universiteler. Bence evine yakin uniye gitmen daha iyi olur sonucta 6 yil okuyacaksin en az. Az buz zaman degil.

Ya bu forumlardan okuyorum işte prof. Kalmadı falan diyolar çapada bunlar hakkında bir bilgin var mı?
  • quote:

quote:

Ya bu forumlardan okuyorum işte prof. Kalmadı falan diyolar çapada bunlar hakkında bir bilgin var mı?

Capada okuyorum ve külliyen yalan. Cerrahpasa bazıları gitti ama çapa dekanı izin vermedi hepsi sabit. Şu an en çok prof Çapadadır kesin bilgilerdir bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

quote:

quote:

Capada okuyorum ve külliyen yalan. Cerrahpasa bazıları gitti ama çapa dekanı izin vermedi hepsi sabit. Şu an en çok prof Çapadadır kesin bilgilerdir bunlar

Alıntıları Göster
    peki bu çapadakilerin intörnlüğü nasıl ankara tıpta intörnlük eğitimi filan cidden zor ama sağlam oluyomuş istdaki okullarda son sınıfta tus çalışmaları için izin veriyorlarmış filan diyolar bunun hakkında bilgin var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2695

hocam benimde ankara tıp olacak ankara tıpta hazırlık var hazırlık atlama sınavı da zor ben simdiden calısmaya baslamayı dusunuyorum ben bunlara gelemem diyosan çapa yaz gec ama ankara tıpta yakın sen sec

ya şimdi bi de tus için ing. şartı var eni sonu öğrenecez bu mereti aslında bi taraftan da öğrensem mi diyorum sen bu okulu araştırdın mı çok zor filan diyorlar sınıf geçmesi ve şimdi de pdö ye geçince çok kötü oldu filan diyolar
  • quote:

quote:

ya şimdi bi de tus için ing. şartı var eni sonu öğrenecez bu mereti aslında bi taraftan da öğrensem mi diyorum sen bu okulu araştırdın mı çok zor filan diyorlar sınıf geçmesi ve şimdi de pdö ye geçince çok kötü oldu filan diyolar

araştırdım hocam turkiyedeki en zor tıp fakultesi ama mezun olan doktorlar cok daha kısa surede dogru teshis koyabiliyomus yani hiç bir şey bosa gitmiyomus ayrıca gecme notu 70 ama bu sene 60 dusurme gibi bi olayları varmıs

• quote:

quote:

quote:

araştırdım hocam turkiyedeki en zor tıp fakultesi ama mezun olan doktorlar cok daha kısa surede dogru teshis koyabiliyomus yani hiç bir şey bosa gitmiyomus ayrıca gecme notu 70 ama bu sene 60 dusurme gibi bi olayları varmıs

Alıntıları Göster
    Türkiye'deki en zor tıp fakültesi hikayesine inanma. Zorluk kolaylık göreceli. Ankara üniversitesi bu sene geçme notunu 60'a çekti. Kişisel görüşüm Ankara üniversitesini bir çok üniversitenin altına atan etkenlerden birisi bu idi. Bir diğeri ise Ankara'da olması. Bir çok öğrenci tercihlerini okuyacakları bölümün bulunduğu ildeki imkanlara göre yapıyorlar. Tıp fakültelerini bulunduğu şehir ya da zorluk kolaylığına göre değerlendirmeden önce eğitim açısından değerlendirmeni tavsiye ederim zira kontenjanların orantısız artışı ileride yeterli eğitim kalitesine sahip olmayan üniversitelerden yeterli niteliğe sahip olmayan tıp doktorlarının mezun olmasına neden olacak. Tabi ki öğrenci odaklı bir durum sen kullanmayı bilirsen Ankara üniversitesi sana bütün imkanları sunar. Puan olarak gerilemesine kesinlikle aldanma hala Türkiye'nin en iyi tıp eğitimi veren fakültelerinden birisi. Yaşım ilerlemiş olmasına rağmen hazırlık okudum iyi ki okumuşum. Çünkü hazırlık sadece İngilizce demek değil. Eğer ilk girişimde kazanmış olsaydım kesinlikle okumayı tercih ederdim iyi değerlendirebilirsen unutamayacağın bir sene olabilir. * Çok değil bundan birkaç yıl önce sıralamaları şimdikinin yarısı kadardı eğitim olarak Hacettepe ile yarışırdı şimdi sıralaması Marmara'nın altında Neyse hadi iyi şanslar...

• Hort olacak ama bende ankara tıp okuyan birine danışmak istiyorum bölüm hakkında. Var mı yardımcı olabilecek.
  • Arkadaşlar ankara tıp mı yoksa gazi tıp mı yazmalıyım ? Ankara gerçekten çok mu zor Gazi tıpa göre ?ikisinde de hazırlık var mı bu arada ?
  • berrinnz kullanıcısına yanıt
    gazi tıpta hazırlık yok. ankarada var. gazi tıp ile ankara tıp arasında aşırı bir zorluk farkı yok. Gazi Tıp'ın klinik eğitimi daha rahattır diye biliyorum 4-5-6 için. ilk 3 sene için çok fazla fark yok.
  • Teşekkürler bilgilendirdiğin için
  • Up
  • Up, ben de ankara tıp düşünüyorum
  • HORTTT
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

• Simdi nerelerde acaba gelse de anlatsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.