Aybü yaz |
Ankara Üniversitesi vs. Yıldırım Beyazıt Bilgisayar (2. sayfa)
-
-
Aybü daha iyi Ankara mühendislik fakültesi Gölbaşı'da şehirden uzak bozkır ortasında iki üç bina var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ankara mühendisliği gölbaşına yapanın aklına ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında eskiden tandoğandaymış ama daha sonra rant için gölbaşına almışlar
Sıralama belli olsun yazacam gibi. Büyük ihtimalle aybü ceng olacak gibi. 18-22k arasında gelir. Hocalar ve eğitim fena değilmiş. Yeride güzel merkezde bakacaz artık
Ankara Üniversitesinin bilgisayar bölümünün fakültesi Allahın bile unuttuğu bir dağın tepesinde. Hayatınızı karartmayın.
-
Sıralama belli oldu 18 k geldi. Aybü ceng hayırlı olsun diyelim mi. Sende orada mısın. Okul hakkında görüşlerini merak ediyorum. İngilizce hazırlığı kaliteliymiş. Kampüs merkezde etlikte.
Ankara ünv İngilizce sıralamam yetmiyor. Türkçe olan değmez. Birde gölbaşı kampüsü eklenince hiç değmez.
Gazi eğitim dilinşn Türkçe olması eleme sebebi oldu.
Vakıf burslu burssuz düşünmüyorum. Okul es kaza uzarsa maddi gücüm yetmez.
Ankara'da okumak için seçenek olarak aybü kaldı. Eğer oradaysan bilgilendirirsen sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 20 Temmuz 2023; 14:46:12 >
Gazinin eğitim dili türkçe değildir. En az %30 ingilizcedir ve hazırlık okumanız şarttır. Ayrıca bölüm derslerini incelersen derslerin %70 kadarı ingilizcedir. Sanırım büyük birkaç okulda da böyleydi.
-
Tamam hocam ben teknoloji fakültesi Türkçe mühendislik ceng%30 İngilizce demek istedim. Gazi ve YTÜ bu konuda hata yapıyor. Bir çok foruma yazdım. Ege ünv bu hatadan döndü ve ege bilgisayar uçuşa geçti. Gazi elektrik elektronik ve makine tamamen İngilizce iken ceng için hata yapıyor. Birde bildiğim kadarıyla gazi rektörü teknoloji fakültesini kaldırıp mühendisliği ana kampüse taşıyacaktı. Tabi öğrenciler direndi diye biliyorum. Şimdiki mühendislik yeride çok güzel ama kampüs sıkıntısı var. Bu olsaydı gazi mühendislik hacettepe ile yarışırdı. Gazinin bu hataları ceng için olumsuz yönleri. Benim görüşüm bu doğrultuda
Merkez kampüste
İngilizce eğitim veren bilgisayar mühendisliği
değer katar. Bu imkan varken kullanılmaması hata olmuştur. Şu şekliyle kabul edelim ki bir çok kişinin tercihlerinde geri düşmüştür. Hacettepe ceng 7k iken gazi 22 k olması bı nedenledir.
Yokatlas baktım. Sıralama 12 k olan biri bile aybü ceng yazması sebebi dildir diye düşünüyorum. Yoksa yüzde 30 İngilizce eğitim oranı olduğundan hem fikiriz. Benim kızdığım yön gazi gibi köklü bir üniversite nin bu kapasiteyi kullanılmamasıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
18.2 sıralama güzel, büyük ihtimalle Aybü olur gibi. Ankara yıldırım beyazıt üniversitesi (Aybü) merkeze çok yakın pişman etmeyecek üniversitedir. Hayırlı olsun. Hazırlığı geçersen fakültede görüşürüz.
ankara mühendislik kesinlikle tandoğana taşınmalıdır
Sınırda hocam. Gelmeme ihtimalini de ciddi ciddi değerlendirin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende endişe ediyorum. Gerek İstanbul'da hayat pahalılığı, gerekse beklenen istanbul depremi nedeniyle Ankara ya yoğun talep olacaktır. Bende şu şekilde karar aldım. Aybü ceng yazdıktan sonra aybü yazılım mühendisliği yazacam işi garantiye almak için. Geçen sene ceng 10-15 k arası yükseliş yaptı. Bu sene ben bu riski almam. 18.2 ise 12k dan başlayacam 36 k ya kadar yazacam. Onlarda gelmese kader derim.
Mantıklı hocam. Hayırlısı artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Hepimiz için aldığımız tüm kararlar hayırlı olur inşallah
Hemde biran önce. Bu kampüslerin şehir dışına taşınması olayı bitmeli.
Aybü ceng ile ilgili yukarıda gereken bilgiler verilmiş bana ekleme yapacak birşey bırakılmamış. Sadece aybü ceng pişman etmez diyorum. Herkese tercih süreci hayırlı olsun. Gönlünüzde ki bölüm ve üniversiteye gitmeniz dileğiyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X