Amin... inşallah gelir ve pişman olmayız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Amin... inşallah gelir ve pişman olmayız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnşallah pişman olmayacaksın. Ben çok fazla foruma giremiyorum. Sonuçtan haberdar edersin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhan2301 -- 4 Ağustos 2023; 1:56:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kardeşim ankara ceng ingilizcesi olsa düşünürdüm. Ama ankara ceng Türkçesi için şahsen ben gölbaşı kampüsü çekmezdim. Gölbaşı kampüsü incele merkeze uzaklığını vs araştır öyle karar ver derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gölbaşında oturuyorsan Ankara üniversitesi avantaj olabilir. Zaten yabacı dilim iyi diyorsun. (Ben %100 İngilizce eğitimden yanayım) Sosyal ortamına gelince bunu en iyi o üniversitede okuyandan öğrenebilirsiniz. Bir şekilde orada okuyanlara ulaş sor derim. Birde ankaradasın iki ünv kampüslerini çevresini gez. Eğitim kadrosuna bak. Kararını ver hocam. Gönlün hangi ünv götürürse orası en iyisidir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |